Ma este pedig megnézzük, hogyan alakít a mi Norbink ;) SZVSZ nem ő fog nyerni. Bár én is többnek gondoltam, mint amit pl. a saját napi játékában hozott....
:) ...dehát tényleg :) Most komolyan: én már előre mondtam a családnak: basszus, úgy rászálltam emberekre, hogy nem fogtok rámismerni.
Dehát jól is tettem, mert pl. ha Katit nem vágom ki a zenei füllentés miatt, nem szállok rá, akkor talán hátul is maradtam volna. Tündéről tudtam, hogy nem verhet meg. Ez volt a taktika, ha itt bárkit érdekel az igazság és nem csak a fröcsögés :)
Ugye. :)
Jah, kis háttérinfó: Vikivel, akinek 5 hónapos a picilánya, azóta is rendszeresen találkozunk, építjük barátságunkat, amit már a műsorban is mondtam neki: "játék után barátkozzunk" Nem volt igaza a Balázsnak abban, hogy utáljuk egymást és hiába is akarta Viki szájába adni a szavakat az interjú során, ő ügyesen kikerülte és minket igazol az idő :P Bibibíííííííí :))))))))))
Nekem is eszembe jutott már, de nem tudok pénzt kicsikarni belőlük. :-D
Az egyik Q-Artos srác (jó fej egyébként) pont tegnap este mondta, hogy milyen sokat köszönhet nekünk a produkció, már ami a nézettséget illeti. Köszike, de ezzel nem tudok fizetni a boltban... :-P
Most már sajnálom, hogy teljes megfázással itthon nyomom az ágyat, én is szívesen mentem volna a szuper döntő felvételére....mégis csak egy óriási élmény volt játszanom és igazán jól éreztem magamat. Persze az ember bevállalja, hogy ő ott tök más, mint életben, hogy egy rohadék- ha kell. Meg lennétek lepve, mennyire más arcát mutatja az ember egy ilyen helyzetben, még azok is, akik most ellenszenvesnek kiáltanak ki közülünk bárkit is. Én speciel kimondottan segítőkész és figyelmes vagyok, ami nem mondható el a szereplésemről :) Naszóval maradjunk annyiban, hogy ilyen jó órabérem még sosem volt, borzasztóan örülök neki, és az összes többi nem számít igazán.
Csak közönség voltam ott (7i7es), s mint ilyen, pénzért vettem a szendvicset, de az is messze túljutott már a fénykorán. Amit már a színházi büfében sem tudnak eladni, az kerülhet az RTL-be.
Nekem nem volt bajom a műsorvezetőkkel, de valóban jó lett volna ha lehetőséget biztosítanak arra, hogy kimenjünk, legszívesebben kiszivárogtam volna oldalról. Legalább amikor nem történt semmi akkor kimehettünk volna. A feleségem kiszúrt, a Balázs mellett egy csinos lányt ( gondolom a barátnőjét) úgyhogy ő biztos jól szórakoztott, és persze nem sajnálom azt se aki hazavitte a lovettát:) Összességében nem bántam meg, hogy ott voltam de kíváncsi leszek ez hogy jön majd át este, a feleségem meg arra, hogy látszik e majd a közönségben:)
Mivel atlétikát, labdajátékokat, úszást és szer-illetve talajtornát is tanulnak a testnevelők, illetve fakultatíve pl. küzdősportokat, így a tornatanár kifejezés messze nem pontos.
Én is így használom itt, (tornatanár) de más kontextusban ez lehet sértő.
Mi a jobb oldalon ültünk Béla szurkolótáborához közel.:))
Jó volt látni életben a nagy Pókerarcokat!:) Akik tényleg kisebbek voltak, mint gondoltam.:)
Nálunk elkezdtek neki bekiabálni, és kijavították a kis bakiját.:) Nem tudom, hogy taktika volt e, de nem hiszem. Csak nem értem, min rágott be annyira, tényleg tornatanár, még akkor is, ha matekot is tanít, és ki tudja hány diplomája van, és nincsen abban semmi rossz. Valószínűleg nem bírta a feszültséget, és kiborult.
Egyébként meg a személyes véleményem az, hogy mindent átengednek, kell a nézettség. És Józsi olyan sikeresen barmot csinált magából (ha ez taktika volt, üzenem neki, hogy nagyon gáz!), hogy lesz min csámcsogni...
Csalódtam benne.
Arra vág fel, hogy hány diplomája van, de beszélni nem tud?! Attól az "olvasnák"-tól csikorgott a fogam és futkosott a hideg a hátamon. A mi sarkunkban mindenki felhörrent ennek hallatán...
Beszámolnék az impresszióimról a szuperdöntő felvételén. Mivel letettük a nagyesküt, hogy nem meséljük el, hogy mi volt, ezért érzésekről, benyomásokról írnék, hátha valakit érdekel. :-)
A volt játékosok közül Bulcsú nem is olyan rossz arc, mint az adásban tűnt. És tény, hogy rettenetesen torzít a kamera: Vogel Zoltán kifejezetten jó pasi (női szemmel nézve ofkórz). Más nagyobb darab játékosok is határozottan vékonyabbak életben.
Még Béla is egész helyeske, de azért nem annyira... :-)
Az én exjátékostársam Redmond is nagyon aranyos, kifejezetten jó humora van, őt is megkövetem.
Viszont most lehet, hogy néhány ember csalódni fog: a bajuszos "tornatanár" Józsi egy büdös paraszt. Bunkó. Nagyon lejáratta magát, de gyanítom, hogy ő ezzel igazából csak az adás után fog szembesülni, amikor is kap majd néhány megjegyzést innen-onnan...
Ja, és megkövetem Esztert: nagyon szép lány. Szebb, mint a tévében. Marina (az SM-es játékos) is nagyon helyes, igazán sajnálom, hogy nem nyomott, és a rettenetes Eta vitte el a pénzt helyette. A csábító Tünde (aki ki akart kezdeni Balázzsal) hát jujj. Udvariasan: no comment...
A műsorkészítők most viszont kapnak egy feketepontot: szervezetlenek, fejetlenek és kicsit arrogánsak voltak - de értelemeszerűen leginkább azok, akik nem voltak fontosak, csak tengtek-lengtek és dirigáltak a nézőknek (ide ülj, oda ülj, ezt csináld, azt ne csináld, stb.).
A végén az ünneplésnél olyan füst volt, hogy jó páran majd megfulladtunk a köhögéstől, de ez nem igazán zavart senkit (bár a felvétel után gőzerővel nyitogattták a stúdió ajtajat, hogy szellőztessenek, ezexerint ők is érezték).
A sokórás felvétel alatt a volt játékosok kaptak néhány leértékelt szendvicset, és a harmadik óra után mindenki, aki kért - és akinek jutott - egy pohár ásványvizet. Menteset... Hát szégyen. Kimenni meg nem lehetett.