Egy igazán szomorú hír, ami a mi jégkorongos jövőnket is lehet, hogy nagyban befolyásolni fogja: elmegy Kercsó
Amúgy meg szerintem is tovább kéne "vegyülni", bár már gyakran így is egy komplett balatoni sor próbálja erősíteni a fekete armadát. De hát valljuk be, hogy ez a "sor" nem a legrutinosabb , leggyorsabb és legjobb lövő stb. Balatoniakból áll...
Szóval a kezdeményezést támogatom, hisz jómagam is a kiegyenlítettebb játék miatt húzok az utóbbi időkben sötét mezt, pedig sokáig büszke hófehérkeként vertem a gólokat!!!
Há Zsóti, ha beszélsz az öreggel, mond meg neki, hogy élvezze amíg tudja :D
Te meg gyere már el jáccani, mer lassan azt is elfelejtjük, hogy apádnak fia van :D
Egyébként jó játék volt tegnap, igaz 1 azaz egyetlen egy csere játkos volt...a mezőnyben :D
De azér Csoki kapott kölcsönbe egy fekete trikót, és így nem csak nekünk kellet rohangálnunk a pályán... :)
Ez úton vetem fel, bár tudom eretnek gondolat, hogy megbuntsuk-é a szokásos kanizsa vs balatoni fehéremberek csapatleosztást? Megmondom őszintén, esélyt látok rá, hogy amennyiben a fent említett leosztás megváltozna, talán nem egy védők kontra csatárok meccs lenne, hanem esetleg mi nem dobnánk a tüdőnket egy óra után, és a fehérek nem szökdécselve jönnének le a pályára, nem mellesleg további izgalmakat rejtene a már-már a kiismerhetőségig megszokott csapattárs/ellenfél viszonyot felborítása. Vélemények? (kinek nem inge ne vegye magára, az "én ígyse fáradok el", és "én azokkal a ...-kal nem jáccom" válaszokat mellőzzük)
Tamás bátyja!Holnap megyek a fűrészlapokért, de csak az egyik lett megélezve.Mivel a másik lap valami speciális cucc ,azt mondta az élező csak kézzel és nincs az az atya úr isten aki ezt megélezni:-)Talán 1 van de az most Táj-olog:-D Lényeg a lényeg ha ráér jövő szerdáig,valószínűleg én is karcolom majd a jeget és elviszem.
Továbbá azt üzeni hogy már vágyik a jégre(Szegény)........és a távollétében ha vitaminra lenne szükségetek Dr. M.Zsolt-lehet fordulni az igényekkel. Ja és azt is mondta hogy 30 fokos a tenger... Szépek a lányok.... Izzad mint a ló.... Korallok már felhorzsolták napfénytől perzselt bokáját..... Finom a pirított szöcske.... 300Ft az ananász.... 600Ft egy teli tank...