Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ezen most nagyon röhögök, mert eszembe jutott, hogy a blogszakadásnál anno egy beszélgetésnél rusony többször is nyomatékosan kijelentette, hogy nem csinál segget a szájából. Aztán most meg tessék. :DDD
Ez a szájtöltésmánia onnan ered, hogy mikor Szentesinek eltávolították a méhét, akkor írt olyat, hogy ilyenkor kimegy az ösztrogén és az ajkak lelapulnak.
Szóval menopauza...rusony meg szégyelli. Csak a gond ott van, hogy többnyire csak szemből néz ki vállalhatóan, de ott is elég ritkán sikerül a tökéletes ív. Az olyan olcsójánosoknál meg, akik a rusonyt szurkálják-böködik, meg sose.
Profilból a többségé, ahogy a rusonyé is, felfelé kunkorodik és nem esztétikus. Vannak igényes, minimális korrekciók, de az drága meg gyakran kell ismételni, ezért a többség túlzásba esik és nem is látják magukat oldalról. Ezek a tipikus Geronazzo Mária féle kifordított segglyuk karakterisztikájú ajkak.
gondolkodom azon, hogy befizetem magam Guminéni következő kreatív írás tanfolyására Máltán, csak hogy az alapokat összeszedjem, azztán meglátjuk :)
ha másért nem, Máltáért már megéri, van egy csomó pompás őskori lelőhely, amit szívesen megnéznék, aztán ki tudja, hátha kibuggyan a dologból egy regény :)
Tíz év múlva ezeket fogja forradalmi ügyeknek, időknek tartani. És persze 11 doksi lesz tele nagyon fontos szöveggel, plusz 5 csacsiságokkal, a készülő életmű nagyregényhöz, természetesen... :)
Az új kedvencem, ezt el is felejtettem a múltkor: beszólt nekem, hogy öregszem. Rusony, anyám lehetnél, 15 évvel vagy idősebb. Ha én öreg vagyok, akkor te mi? :)
Tudod, Djuró, az a szép a rusony múltkori bebukásában, hogy azzal gyönyörűen leleplezett téged is, ugyanis végig azt hitte, te írogatsz neki. Odavágta, hogy "ezeket már mondtad", meg hogy nem tudsz a hasznára lenni, és hogy gyenge vagy és homár.
Innentől tényként állíthatjuk, hogy te szopattad be a Ronival, és még ő is megvet. Így jár, aki nyomi.
Ezt a sok szelfit sem értem, főleg azok után, mennyit kiabált ellenük. "Nem szelfizni kell, hanem élni." Ki az, aki úgy kel fel, hogy neki az 50 éves Rusonyról kell most azonnal egy szelfi, akkor nyugszik meg a lelke, és lesz boldog a napja?
A szelfizés celebeknek való, akikre tömegek kíváncsiak, ráadásul ők tényleg szép emberek is.
Ha már ennyire imádod fotózni magad, akkor miért nem csináltatsz profi fotókat, rusony? Főleg így Halloween táján olyan jókat lehet a tökökkel meg a lehullt, színes falevelekkel. Legyen valami értelme, témája, nézzen ki valahogy. Tudom, te azt megveted, főleg mert ha profi képeken nézel ki szarul, akkor nem lehet azzal a kifogással jönni, hogy csak azért, mert amatőr. Pedig ez a kedvenced, csakazírmertnemprofi. A sminket is azért veted meg, mert nem tudsz sminkelni, hát mit művelsz azzal is, Jézusom! A műszempillát is azért, mert a te békaszemeiden az sem segítene.
De visszakanyarodva az eredeti témához: miért érzed szükségét, rusony, hogy napi szinten "megajándékozd" a világot a szelfijeiddel?
Egyébként mostanság ilyesmit is simán kinézek belőle. Teljesen rottyon van.
A kultúragymenésbe még okt.20-án berakott egy fotót - marhára kellett oda - megvillantani az újabb szájfeltöltést, ezúttal alsó ajak. Most úgy áll a szája tőle, mint a leszakadt farzseb.
Ja, hát az olvasók ellopása az olyan, mint a pasik ellopása: ha őhozzá mennek, akkor győzött a jobbik - ha meg a másikhoz mennek, akkor évtized múltán is felemlegetett sérelem... :-)
A regényírást biztosan nem, hiszen Évuskának még mindig nem jelent meg egyetlen regénye sem.
A regényen való örökös kotlást talán? Az se lehet, mert Angéla el is készült a regényeivel és azok meg is jelentek.
Akkor talán az egyoldalú, önző, férfigyűlölő világlátást és indulatokat? De hát azt rusonyunk.is úgy lopta angol oldalakról.és a blogot olvasó gendermagos fana-tikoktól.
Marad tehát a kudarc és az irigység, hogy az írónőnek ez is összejött, az író nőnek pedig nem.