Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
A nőtüntetések hatásosak. Mert nem ijesztő, nem lehet csőcseléknek nevezni és elég komoly társadalmi felháborodás kell ahhoz, hogy a nők kimenjenek az utcára tüntetni. Másrészről képileg kifejezetten jó látvány, tehát még a bulvárba és a külföldi sajtőba is bekerülhet. Úgyhogy, ha jól csinálják belebukhat Gyurcsány. Csak szerintem nem fogják jól csinálni. Sajnos.
Ja, és nem azért bukhat bele, mert ez egy olyan fontos dolog, hanem azért mert jól manipulál egy ilyen jelenség.
Azért mondjon le, mert megerőszakolta az országot. Így jobb? A legyünk sokan vágy, elég könnyen megvalósítható, ha a Fidesz szervezi. Sok bénázásukkal szemben egy dologban ügyesek - tömeg szervezésben.
Csak egy szóra még! Sokkal hitelesebb lenne az örömleányok érdekvédelmi képviselője, ha azt is forszírozná, hogy a jogokon túl miért nem teljesítik a hölgyek a kötelezettségeiket? Számlaadás, adózás, stb.
Szerintem lenne. Csak az a baj, hogy megint a Fidesz szervezi. A civileknek nincs annyi energiájuk és kapcsolatuk, hogy egy ilyen tüntetést meg tudjanak szervezni. Sajnos. Én is gondolkodtam rajta, de nagyon bonyolult.
Hát ez a duma is elég összevissza! "Legyünk sokan.." = Mindenki hozzon magával még egy embert. A módszer ismerős de megbukott.... :)) "Szerintem ennek lenne hatása." Szerinted. :)))
"Gyurcsány mondjon le,..." Csak ezért???? Egyébként is "monnnyyon le" jobberhelyesen!
[Egy igen kedves volt kollégám szokta mondani a kolléganőknek anno, mikor székelykáposzta volt az ebéd:"Lányok, ha ezt megeszitek, visszatér a lányságotok tőle!"]
Ez meg mi lesz? Tiltakozás az ország megerőszakolása ellen? Megyek! De, ha egy ilyen szoft, ácsorgunk-dühöngünk-pityergünk-aztán hazamegyünk se füle, se farka Fidesz rendezvény lesz, akkor már megint elcsesztek egy kommunikációs lehetőséget. Akkor köszi, de nem mennék. Előre azonban nem lehet tudni, hogy mi lesz.