Kutya fa..át! " Pálesznak " szűk kapun kell bejárnia, és elvétette, az oldaltávolságot. Ha megkérdezed biztos tud rá jó magyarázatot... Szerintem elvétette...
3. kép azért készült, mert a kolléga negatív megjegyzést tett az autómra. Amikor arra jártam, feltűnt, hogy a kollégának keskeny kapun kell behaladni, és nem is sikerül neki mindig érintés nélkül bejutni azon. Az autó típusa, meg a pocakom, csak mellékes...
2. 4. képen a kellemes zöld természetet kívántam érzékeltetni, egykor ilyen nagyra nőt füvet, gazat nem tűrtek meg, de az az idő elmúlt... A berendezések azok amit írtál...
5. Hogy érted ezt, hogy így szinte soha nem láthatom? Akkor is lefotóztam, tehát láthatom. :))) Ja ki volt téve a betonra szemmagasságba.
6. Na ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz kitalálni... :)))
7. Békebeli? Ép hogy kiszerelték... talán még meleg is...
Gratulálok lényegében eltaláltad mindet. A megjegyzések nem a hibák miatt lettek leírva.
na jó...kezdjünk neki...: 1: Ms. fth. első vágány 2: valaminek a torbója talán?? 3: Suzuki SX4, az ablakában pedig te...:-)) 4: vízátemelő?? 5: SW motor onnan fotózva, ahonnan szinte sose látod 6: talán V46-043 7:békebeli szili tengelyágy 8: légmotor burkolat nélkül 9: ágytok fedél belseje a söntkábellel 10: csőtengely a kardáncsuklóval, és a nagyfogaskerékkel 11: majdnem megettem : törött áramszedő 12: ágytok belseje az ellen ággyal 13: a széncsúzda 14: hagyományos csúszóágyas tengelyvég, csak még hiányzik az olajszóró lapát..:-))
Talán mégse fegyver lesz, ha összerakjuk, jó lesz mozdony alkatrésznek is. Én mind a két válaszod helyesnek ítélem. Ha valakinek más a véleménye, akkor most szóljon!
2: áramszedő palettanyomás ellenőrző súlyok? Az 5-ösre legfeljebb annyit sejtenék halkan, hogy a fokozatkapcsolóban lévő mozgó érintkező? De emlékeim szerint az nem így nézett ki. A többit meg már írták előttem...
Hát pedig biza a söntkontaktorok picit másképp néznek ki :) Fokozatkapcsoló teljesítménykontaktorai vannak a 8. képen.
Más. Kíváncsi lennék, hol tart a technika, azon vonatkozásban, hogy ugye a V43 konstruálásának idején hány dióda kellett egy egyenirányító szekrénybe, a Siemens (vagy BBC? Mindegy, külföldi, na) gyártmányból ugye kevesebb (64?) pl., mint a magyar VBKM-ből (talán 82), a jobb gyártástechnológia okán. Megnézném, hogy mai diódákból kirakva hogy nézne ki az egyenirányító szekrény :) Lenne benne össz vissz 16 dióda kb? =)