Ha megváltoztatja az IP-jét, akkor már ugye kapásból bukott az a hazugsága kollegináknak alant, hogy egy azon IP-ről jött be sok szavazat. Az IP változtatható ez igaz, és ugya a legtöbb szolgáltató már alapból dinamikus IP-.ket ad. Változó IP-vel már lehet talán ujra szavazni, ez igaz. De akkor meg ugye nem tudható, hogy ki hányszor nyomott. De úgy tudom a gépazpnopsítóra is ránzé az Index rendszere.
Konkrétan? Nem lehet, hiszen nem állhattam ott minden szoci szavazó szavazatát nézni. De olvasd el szociék mit mondtak erről akkor az MSZP fórumán. Egymást heccelték, hogy elzavarják a "szemét" Demszkyt. És nézd meg a 2002-es eredményeket, hasonlítsd össze a 2006-ossal. Látni fogod, hogy a szavazatok számában nagy eltérés nincsen, viszont Demszky most 7 ezerrel kapott több szavazatot, míg Tarlós Scmitthez képest nézd meg mennyivel többet. Ezeket lehet a szoci szavazóknak vélni.
Vesd fel a küldöttgyűlésen ezt a témát és meglátjuk mit mondanak rá a tagtársaink! Nézzük meg, az ő véleményük szerint ki árt a pártnak. Aki kint nyilvánosság előtt beszél meg SZDSZ politikusokat kelleemtlenül érintő kérdéseket, akik a vezetésünket szidják SZDSZ-esként nyilvánosan, vagy akik hasonló ügyeiket a párt falai között beszélnék meg.
:-)))) Hát persze. Amikor a rendszer nem negedi az egy adott IP-ről több szavazat leadását, akkor ezt valaki trükkösen megoldja. Fidesznyik vagy, ez a stílből gyorsan lejön, ezért magatokból indultál ki, de itt mi felénk nem szoktak más pártok, szervezetek, média, magánszemélyek gépét fellopva onnan lopni, vagy csalni. Ezt Orbán tette meg.
Hmm...a remény hal meg utoljára, de halála előtt elárulom, hogy én és az emberek (szerintem) 99%-a Gyurcsány => Kóka, Kiss => Fodor analógiában gondolkodik a kérdést illetően:)
A szociktól? Semmi jóra. Nem az elkúrtuk miatt szavaztak elvtársék Tarlóskámra, hanem azért, mert egyrészről a Demokratikus Ellenzék emblematikus figuráját Demszkyt ma is igen utálják, mert egyik fő részesének tartják, hogy elvette Kádár apukájuk rendszerének hatalmát, amiben azért van némi igazságiuk. De a friss seb az volt nekik, hogy Molnár Gyuszikájuk, kénytelen volt megszégyenülten, bukottan visszavonulni Demszkyvel szemben. Elsősorban ezt bosszulták meg, amikor Tarlósra szavaztak. Nekünk jobb lett volna, ha Molnár Gyulus indul, mert akkor Demszky sokkal nagyobb arányban nyert volna.
Hogy ez lett az eredmény, az egyértelmű. De egy IP cimről nem lehet többet szavazni. Az Index rendszerét ismerem kicsit és tudom, hogy nem. Tehát egyszerűen hazudtál, és beélgtél. Maradj inkább csendben, mert egyre jobban bele fogsz keveredni a hazugságod csapdájába.