Viharvert Zete volt ez, teljes csapatukkal azért alighanem szorosabb lett volna.
Ezzel együtt az őszi szezonért jár az elismerés a csapatnak, a hülyén elveszített debreceni meccsért kár. A bajnokság amúgy teljesen homogén, a második felében biztos lesznek izgalmak, nekünk is.
Csak az utolsó 40 másodperceben: kiveszik a labdát Vojvoda kezéből és kosarat kapunk belőle, majd 4 büntetőből csak egyet dobunk be. Nem ilyenhez vagyunk szokva. Néhány pillanat alatt ennyi hiba a végén nem fér bele. Látszott a korábbi idegenbeli mérkőzéseken is, hogy az utolsó másodpercig kellett összpontosítani. Ha ez nincs meg, rögtön ott van az ellenfél.
Benne van egy szezonban az ilyen meccs is. Ettől persze nem kellemes. Nem gondolom, hogy feltétlenül ezen fog múlni a végén valami, inkább azért bosszantó, mert elég simának tűnt. De legalább látják a fiúk, hogy csak úgy megszokásból nem lehet meccset nyerni.
Addig-addig játszottuk a szoros meccseket,amíg így jártunk. Kizárólag saját magunknak köszönhettük. Ez a Deac olyan semmilyen. Meg nem fordult a fejükben hogy nyerhetnek. De ha töketlen az ellenfél, hát egye fene. A rendes játékidő végén 3 az előny és nem tudjuk megoldani,dobatunk hármat? Ifimeccsen megoldják. Aztán 2 kipontozás után sem tudjuk megoldani? A legvégén a büntetőt sorban hagyják ki a légiósok? Nagyon le kell ülni a csapatnak megbeszélni,mert különben lesz még ilyen. Főleg mikor ennél jobb ellenfél jön szembe. Mert sztem ez a Deac középcsapat jelenleg. Ha sziporkázik az ellenfél,felőlem kikaphatunk akármelyik lentebbi csapattól,az belefér,nem probléma. Ez a Deac olyan gyenge közepes játékkal nyert. Jamesnagy kedvenc,meg fontos játékos,de erősen finomítani kell a játékát,mert a sok fault,miatt hátrányba kerülünk. Meg még 1-2 erőltetett dolgát el kell engedni. Aztán itt jön a képbe az edző,mert nem látszik(legalábbis én nem látom),hogy a meccsen mit tesz hozzá. A Szhelyen elszenvedett vereség a -33 pontjával együtt sem volt ilyen fájó.
A Sopronnak 4 légiósa van,nem volt Molnár Marci, megsérült Sitku van bajuk elég. Mi megint a 3. negyedben kezdtünk védekezni, ez a Kaposvár-meccs másolása volt. Jó lenne a hátra lévő két meccset is behúzni, de azok nehezebbek lesznek.
Az első félidőben elveszett a 9 forduló alatt felépült játékunk,de a 2.félidőben összekapta,odatette magát mindenki,és talán visszatalálunk az addigi jó játékunkhoz.
Nekem úgy tűnt,hogy a Sopron a leggyengébb akivel eddig játszottunk.
Nyilván kikaptunk meg csúnya volt meg stb. De azért ha a szezon elején azt mondja valaki, hogy a 10. fordulóban kapunk ki először a szezonban Szombathelyen én csont nélkül aláírtam volna.
Igazad van, a vereség volt abszolút várható nem az aránya. Olyan 10 pont körül gondoltam reálisnak.A tegnapi Falcot a legjobb játékunkal is csak megszorongatni tudtuk volna,de attól a játéktól messze voltunk.
-33? Idén először találkoztak erős csapattal akik teljes kerettel játszhattak. A fehérvári kosarat tegnap rendesen beárazták, mint az utóbbi években mindig.
Sajnos ez csúnya volt, de azért egy pillanatig se gondolja senki hogy ennyi van a két csapat között. Ennek ellenére nekünk továbbra is a dobogó, nem annak a csúcsa a reális.
Remélem a bohóc b közepetek ott van Szombathelyen az mutogatnak ott is mint tették a meccs végén a Kaposvár ellen. Főleg a kék tollas fejű 15kgos bohóc.