Azt hiszem, nem világos a probléma - kívülről gondoltam! Az alja még csakcsak megvan... de ereszkedjek le a felső szomszédtól, hogy a teteje is tiszta legyen? :-)
Amúgy láttam, hogy lehet ehhez szerezni motoros tekerőt potom 30-40ezer Ft-ért, és akkor távirányíthatod. Kár, hogy az nem növeli meg a súlyt, és ugyanúgy elakad.
Igen, sajnos igy van. Nem fogjak felbontani es ujra elkesziteni az erkelyt/padlot, csak hogy lejtsen. A furdoszobat sem verik szet, hogy a masik oldalon ektelenkedjen a femajto. Ezekert cserebe kompenzaciot kerhetsz, de ettol meg ott lesz, es a vizet ugyanugy seperni kell majd. Azt sem tudom egyebkent, hogy a kinti rolo nem fog befagyni? Hogyan lehet szervizelni... nem olajozasra gondolok, hanem ha pl. elakad. Tisztitani ki fogja kivulrol?:)
A munkasok mondjak rengeteg ak kivitelezesi hib. Sok olyan is van ami javithatatla
Rohadtul sajnalatos, de sajnos ugy tunik nem mindenki fog orulni a lakasanak. En azt gondoltam, hogy ez egy olyan beruhazas ahol aztan nem lesznek a szokasos epitoipart jellemzo gondok, mert tokeeros a beruhazo meg minden. Tevedtem.
Szerencses akinek olyan lesz amilyennek szerette volna. Nalam nincsenek irgalmatlan hibak, de utolag dolgozni kell egy-ket dologon az biztos. Es hat nem pontosan olyan lesz minden mint ahogy vartam.
Nagyon gaz ez az egesz. A setanybol is mikor lesz vmi??
Szemben jo ha nyaron meg tudnak nyitni az uzletek, de inkabb kesobb. Az atrium meg mar biztos nem elobb mint osz. Es meg majd egy ev van addig. Ezzel a kb 1-2 honap mulva technikaval meg az is lehet hogy jovore sem lesz semmi.
Ahogy elnezem a kozos teruletekkel is frankon le vannak maradva, marpedig azert az nem artana hogy rendben legyenek koltozesre -> mikor lesz koltozes???
Evek ota van a diginek 3i az egyben csomagja,szerintem minosegben sem rossz, paran a kepminosegre panaszkodnak, de en pont a forditottjat vettem eszre. Amig upc volt rosszabb volt.
Masreszt tudtommal nincsenek a lakasok sem optikaval sem utp-vel bekabelezve, igy elegge mindegy melyiknek milyen csucstechnikaja van. Marad a kabeleses a telefonos/xDSL/ net.
Annyira kivancsiva tettel, hogy mielobb meg kell neznem sajat szememmel is :))) Kb ket hete voltam, mar latszott, hogy alakul, de azert nem mertem volna fogadni ra, hogy ilyen gyorsan alakul...
Egyebkent pedig mar nagyon itt volt az ideje, hogy legalabb lassuk, hogy kezdik a dolgok vegso allapotukat elnyerni es ne egy nagy szemetdombra hasonlison az epitkezes es a kornyeke.
Koszonjuk a jo hireket es a jo kivansagokat, klassz kis osszefoglalot irtal, szerintem ezeknek mindeneki orul es szerintem ha a kesobbiekben is barmi jorol be tudsz szamloni, akkor ne fogd vissza magad :)))
Hosszú idő óta olvasgatom a hozzászólásokat a témához. Én ugyan sajnos ( egyelőre)mint kívülálló vagyok itt, mégis úgy érzem a project a szívem csücske és picit magaménak is érzem, hisz közvetlenül a sétánynál lakom, az ablakomból rá is látok a sétány egy részére, így naponta figyelemmel kísérem a munkálatokat, a fejlődést. Azoknak, akik esetleg nem sűrűn járnak még a környékre, pár napja iszonyatosan felgyorsultak az események. Kezdve a múlt heti meglepivel, hogy ki lett világítva a bevásárlóközpont üveg homlokzata, ami igencsak érdekes megoldás és nagyon jópofa lett. Legnagyobb meglepetésemre tegnap egy új dolgot fedeztem fel, az üvegfalon helyes karácsonyi világító díszek, ez is klassz. Pár nap leforgása alatt rengeteget változott a sétány arculata. Méretre szabva a dísznövények, a fák a helyükön, és ami a legjobb, de talán még a "legviccesebb", minden fa karácsonyi fényárban pompázik, fantasztikusan átváltoztatva a környéket és magát a sétányt. Azért a pici értetlenség, mert igazából ha nem lesz a közeljövőben még költözés, akkor vajon ki fogja ezt nézni rajtam kívül?:-) Érdekes kontraszt az a kettősség a feldíszített sétány és a City Garden állig beállványozott, lent elkerített munkaterületes képe. Nagyon jó és modern utca lámpák kerültek ki, illetve a növény beton balkonok oldalán színrs fények világítanak, ez is tök tetszik. A Nagytemplom utca kapott egy réteg asztfaltot, megszűnt a sártenger, mint ahogy a Futó utca is.Csak reménykedni lehet, hogy erre jön azért vmi normális díszesebb burkolat. Gyakorlatilag már csak a padok hiányoznak, és szinte kész a sétány, pár nap alatt. Amit hallottam az egyik őrtől, hogy állítólag a 7végén valami karácsonyi vásár nyílik a sétányon, -ez nem teljesen tiszta, hogy valóban ott, a Nagytemplom és Práter sarkán lévő üres telek egy szemétdombhoz hasonlított még két napja, sőt, egy kimondott szemétlerakóhoz, de meglepetésemre az összes szemetet elvitték, normális és új pozdorjával elkerítették teljesen, hogy nem lehessen többet oda ganézni. Az a másik gondolatom, lehet, hogy itt lesz a vásár helye, nem tudom, még kiderül pár napon belül.
Elnézést, hogy így beleütöttem az orromat a dologba, gondoltam talán tudok ezekkel a hírekkel egy kis örömet szerezni, már ami a fejlődés vagy előrelépés jeleit mutatja. Kívánom Nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön beköltözni és elcsendesedjen ez a költözés körüli bizonytalanság, illetve hogy valami csoda folytán talán már itt tudjátok tölteni az idei ünnepet. Krisztián
Szivesen beszelnek veled az atadas soran tapasztaltakrol. Van arra mod, hogy felhivjalak? Esetleg megadnad az e-mail cimedet a jo szomszedi viszonyra valo tekintettel? Ha gondolod a viragaidat is ontozom majd amig holiday-on vagy :)
En hetfon megyek atadasra, remelhetoleg a forumon jelentkezo muszakis ellenorrel. Esetleg tudtok meg valakit ajanlani arra az esetre, ha megsem tudja elvallalni? Nem lehet a veletlenre bizni, ki tudja mikor hivnak be ismet ha ezt elszalasztom. Erositesre meg azt hiszem szukseg van, ha az ember ki akar allni az igaza mellett.
AEGON biztositasrol en is kaptam ertesitest. Ez a tuti? Vagy erdemes korulnezni mas biztositoknal?
Orvendek viszont, hogy mar van cimem. Futo u. 34. Tok veglegesnek hangzik, bar a postamat meg nem merem oda kuldeni, hatha leszarad a festek a boritekrol a radiator adta hosegtol :)
igen Fekun, kuldj kepeket! :) Etele terrol lovesem nem volt.
Bekoltozes: a napokban allitjak ki az elszamolast (befizetendo-kifizetendo-satobbi) amin kotber is szerepel majd; de errol atadas elott mindenkivel szemelyes targyalast kezdemenyeznek. Nekem spec a tarsashaz-biztositos dolgot intezik, jovo hetre igertek atadast....