Takarítást vállalok magánlakásoknál!Becsületes megbízható vagyok ezért saját kulcsokkal rendelkezem! Szabadnapjaimon egy 5*-os szállodában dolgozom! Tisztítószereket biztosítok! Fix bérben dolgozom! Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet keress bátran! Akár már holnap tiszta lehet a lakásod! Köszönöm Tel.: 06203893070
Heti 1-2 alkalommal, kb. 3 órás takarítási feladatot vállalnék Káposztásmegyer I. és II. körzetekben. Luxuslakásokban, továbbá magánházaknál is dolgoztam már, rendkívül alapos és igényes vagyok a munkámra. Feladattól és a körülményektől függően, 1.800-2.000 Ft/óra díjért dolgozom. További részletekről telefonon tudunk egyeztetni: S. Kriszti 30/777-1987.
Takarítást vállalok magánlakásoknál!Becsületes megbízható vagyok ezért saját kulcsokkal rendelkezem! Szabadnapjaimon egy 5*-os szállodában dolgozom! Tisztítószereket biztosítok! Fix bérben dolgozom! Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet keress bátran! Akár már holnap tiszta lehet a lakásod! 🙂 Köszönöm Tel.: 06203893070
Lakás vagy iroda takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok. Hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom szíves jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu
Nemdohágyzónő vagyok, több mint 20 éves szakmai munkatapasztalattal. Vállalom iroda - és orvosirendelők rendszeres takarítását. Munkámra garanciát vállalok! Referenciával rendelkezem. A munkavégzésem megbízható,precíz,pontos. Budapesten Ár megegyezés alapján, a terület megtekintése és a . Személyes találkozás során. Budapest IX VI VII VIII XI XIII V kerületekböl . Hívjon bizalommal!
Tisztelt Asszonyom, Uram! Takarító, bejàrónői munkàt vàllalok hétköznap 4-5 óràra , hétvégente akàr teljes napra is. Kàros szenvedélyektől mentes, àllatbaràt , megbízható, becsületes, referenciàval rendelkező munkavàllaló vagyok. Előre megbeszélt fix összegért dolgozom, de az órabérem 2000 - 2500Ft., mely függ a terület nagysàgàtól, munka tipusàtól,heti vagy kétheti időszaktól. Amennyiben hírdetésem felkeltette figyelmét, kérem keressen tovàbbi fényképes bemutatkozàsom miatt a megadott mailcímen! Köszönöm szépen! rytt1964@gmail.com
Lakás vagy iroda takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként 4-5 órát vállalok. Hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom szíves jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu
Vállalok tavaszi nagytakarítást, hívjon bizalommal! Nagyon alapos, gyakorlott vagyok, és precíz a munkám, elégedett lesz az eredménnyel! Fix összeg a dijjam, amiben megegyezzünk!
Iroda vagy lakás takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként 4-5 órát vállalok. Hétvégén is dolgozom.