Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1642

Jól megfogalmaztad, és így leírva valóban ijesztő, mennyire rosszul van megírva a karakter. Pedig sokszor csinálták ezt Cameornnal is, nem tudták eldönteni, mit akarnak vele kezdeni, egyszer morális kérdéseken agyaló ártatlan kis naiva, máskor egyenesen szívtelen ribanc (ld. Chase kihasználása), és egyre irreálisabbá vált a karakter, 13-asnál meg 8 epizódba sikerült belesűríteni töménytelen ellentmondást. Az egyetlen, ami az én érdeklődéásemet fel tudta kelteni vele kapcsolatban, az a "halálra vagyok rémülve" dolog, amit meglátott benne a tükörszindrómás páciens. De hogy most nem tudjuk, hogy Huntingtonja van-e vagy nincs, illetve hogy nem rúgták ki, amiért megölt egy pácienst, nagyon rossz írásra vall. Ezek egyszerűen ciki dolgok.

Ilyenkor tudok baromira haragudni az írói csapatra, kitalálták ezt a zseniális sorozatot, megalkottak baromi jó karaktereket, és ahelyett, hoy őket használnák (mert még nagyon is lenne mit hazsnálni bennük), behoznak újakat, akiket képtelenek követezetesen megírni.

Előzmény: Törölt nick (1641)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1641
Nekem a legnagyobb bajom az 13-mal, h fogalmam sincs h mit akarnak kezdeni vele:

nyolc rész óta ismerjük, ezalatt House-t megelőzve már megoldott egy esetet, eltett láb alól egy pácienst (minden következmény nélkül), első pillanattól kezdve pontosan olvassa House-t, tudja h mit gondol, mit fog tenni és h milyen ember, kb úgy replikázik vele, mint Cuddy, bedrogozta House-t és visszaadta neki a kávé fiaskót, már tudjuk, h meghalt az édesanyja és h lehet h Hungtingtonja van, emellett szép és szexi.

A CCF-ről 3 év alatt tudtunk meg ennyit.

Szóval 13-mal a legnagyobb problémám az, h kb. annyira valós a karakter, mint bármelyik bad!fic bármelyik OOC szereplője. És kb annyira mozgatja meg a fantáziámat is.
Előzmény: mizchris (1639)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1640

Van Jennifer Morrisonról ilyen jellegű fotósorozat, FHM-es, bőrruhás, elég borzalmas is. :)

Sajnálom, azt belőlem nehéz lesz kinevelni, hogy ne utáljam a House-ba totál fölöslegesen beleerőltetett unalmas női karaktereket. Ha 13 lenne az első, valószínűleg fel sem tűnne, de: a kis megszállott tinicsaj, Piper Perabo, a CIA-s doktornő...ugyanaz újra és újra, egyszerűen fantáziátlan, és erőltetett már a dolog. (ezért bírtam elviselni Cut Throat Bitchet, mert ő legalább újszerű női karakter volt a House-ban) Olvastam amúgy én is Katie Jacobsnak azt a nyilatkozatát, hogy nem érti, miért mondják 13-asra, hogy Cameron2., mert abszolút nincs hasonlóság a 2 karakter között, 13 kapásból nincs belezúgva House-ba. OK, ez így leírva szép és jó, de akkor vagy valaki nagyon rosszul játszik, vagy rosszak a rendezői instrukciók, mert abból, amit láttunk, nem ez jön le.

Ennyit a karakterről.

A színésznő, mint olyan, teljesen más tészta, nem mosom össze a karakterrel. Olivia Wilde-dal tényleg nincs semmi bajom, mert miért is lenne, semmit nem tett ellenem, én csak azt mondtam, hogy ha nincs megcsinálva, egy nagy nulla a csaj. Nagyon fiatal és kiforratlan még szerintem, nem látom rajta azt, hogy olyan gyönyörű, amiylennek pl. beállítják, ahogy Wilson is beszélt róla. Egy szép kis arc, csinos, vékony, ennyi. Tucat. De dögösség, szexisség, különös vonzerő asbzolút nincs benne. Szerintem.

Előzmény: mizchris (1639)
mizchris Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1639

Csajok! Ti már be vagytok állva az ellentmondásra, ha House valamelyik potenciális jelöltjéről van szó, kivéve Cuddy-t :DD Hahó! Nem mondtam, hogy szép, különösen nem foglalkoztat, hogy szép-e, hanem hogy Cameron meg ő más karaktereknek tűnnek nekem, meg a két színésznő is. Mondjuk Kameráról pl egy ilyen fotósorozatot az életben el nem tudnék képzelni, bár lehet, hogy létezik, csak én nem láttam :)) Arra akartam rávilágítani, hogy nem tudom a két csajt egy napon említeni, sőt, most olvastam egy interjút a sorozat producerével, amiben megkérdezték,hogy milyen szerepet szánnak Thirteen-nek, és hogy nem elég-e Cameron a barnahajú, álmodozó tekintetű szerepre, mire a producer mondta, hogy természetesen nem mondhat semmi konkrétat, de Thirteen más szerepet fog betölteni, mint Kamera, meg House hozzá való viszonya is többről fog szólni, mint kémiáról :))

Amúgy Bével egyetértek abban, hogy különösebb bajom nincs a csajjal, meg még lehet belőle valami értelmes is, de Cuddy pozícióját nem féltem tőle :)) Bár már nagyon szívesen látnék arrafelé egy kis eksönt, bevallom.

Előzmény: Candy Perfume Girl (1636)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.14 0 0 1638
Én kedvelem tizenhármast, szerintem dekoratív csaj, ezen a megcsinált képen sem rossz - nekem bitch-csel volt bajom. :-D
Előzmény: mizchris (1634)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.14 0 0 1637
Szép nő Olivia Wilde, nem is ezzel van a baj. Mégcsak nem is Thirteennel. De nem kezdem el újra, mert sose hagyom abba és különben is jobb a lelki egészségemnek, ha nem gondolok erre a sorozatra:))))
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.14 0 0 1636
Az első link nem képre mutat, a másodikon szép, de ha nincs így "megcsinálva" szerintem egy nagy nulla a csaj.
mizchris Creative Commons License 2007.12.14 0 0 1635
Öm, hát az első link nem közvetlenül a képhez vezet, mindegy, a csaj szerintem az az igazi hooker típus ezeken a képeken...meg őszintén szólva a többin is, amit láttam róla :)) Kivéve a sztrájkolósat, azon nagyon elkötelezett :DD
mizchris Creative Commons License 2007.12.14 0 0 1634

Csak úgy belinkelem, betenni nem merném, mert tudom, senki sem nagy thirteen rajongó, de ez a csaj olyan...másmint Cameron. House ezektől a képektől szerintem lehidalna. Lehet, hogy Hugh is lehidalt :DD

bőrszerkós 13

Olivia Newton John 2
Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.04 0 0 1633
http://www.origo.hu/teve/20071204-zenes-epizodot-szeretnenek-a-dr-house-szereploi.html

behaltam ezen a cikken... meg sem kellett volna írni, -
Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.02 0 0 1632

F*sza.

Ez meg egy tipikus magyar bulvárhír- csakazértis belinkelem. Bröeff blikkkkkk-

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=84486

Előzmény: Candy Perfume Girl (1630)
Cim33 Creative Commons License 2007.12.02 0 0 1631
Óafrancba, inkább kérem vissza az összes túlélősóst. :((
Előzmény: Candy Perfume Girl (1630)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.02 0 0 1630
Januárig (és felhetetőleg ezen január VÉGÉT) kell érteni semmi. :(
Előzmény: Princesse Snape (1629)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1629
Már jövő héten sem lesz???? Megafákkk!
Előzmény: Candy Perfume Girl (1628)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1628
Hát most januárig bámulhatjuk a semmit.
Előzmény: Princesse Snape (1625)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1627
Így van,  nem biztos, hogy a mostani magas nézettséget nagyon tutira kéne venniük, vagyis azt kéne levonni belőle, hogy kurvajó a 4. évad úgy ahogy van, mert szerintem a nézetségnek az alapja az előző félév minősége. Vagyis a 3. évadban lett nagyágyú, ahogy mondod (színvonal tekintetében az is volt a legerősebb színvonaluk szerintem), és most még annak a farvizén evez ilyen szépen. Még.
Előzmény: Törölt nick (1617)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1626
Na igen, ez a kép az, ami már a múlté. Fákk.
Előzmény: Kymry (1621)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1625
Jaj, lyányok! Ne keseregjünk - lassan annak is örülni kell, hogy VAN House. Mármint a sorozat maga. Mi a fene lesz, ha a sztrájk még elhúzódik jó sokáig, mi meg bámulhatjuk a semmit. :((( Azért a semminél jobbak a mostani részek :D Éljen a pozitív gondolkodás. :D
Cim33 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1624

Voltunk már elkényeztetve rém érdekes orvosi problémákkal, ez a kanyaró igazán nem látszott nagy leletnek. A drogos se volt olyan, aki érdekelni tudott volna, a nyavalygás meg, hogy ki menjen és ki maradjon, az agyamra ment.

Foreman továbbra is csak dísznek van - annak nem elég szép. Chase-t is csak azért vetik be időnként, hogy az "Adjátok vissza Chase-t" topikokban legalább egy kicsit örüljenek.

Wilson kicsit hülyébb volt a szokottnál. Még Cuddyból is hiányzott valami.

Az egy árva utolsó tipikusan House-os elégedettség volt csak nézhető ebben a részben. Szukánk kihajítása már rég időszerű volt, de bármelyik ment volna, ugyanilyen elégedett lennék. Egyik se számít, egyik se valamilyen. :(((

Cim33 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1623
Szívemből szóltál. Hasonló dühöngéseket adtam elő magamban.
Előzmény: Candy Perfume Girl (1613)
Cim33 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1622
PSnape volt. :) Nekem a karakter tetszett nagyon.
Előzmény: mizchris (1604)
Kymry Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1621
:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1620
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1619
Megpróbálom még egyszer:

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1618
WTF?! Miért nem tette be? Úgy látszik, az index se ért velük egyet:))))
Előzmény: Törölt nick (1617)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1617

Csak egy pár kritika. Persze nem mindenki ért ezekkel egyet, elég ha a commenteket megnézed, és nem tudom, h mennyi ebből a saját véleményük, vagy mennyire abból indultak ki, h nőtt a nézettség, ergo biztosan mindenki szereti és ezért írjunk olyat, h az olvasóink is szeressenek minket.

Persze ez a nézettség dolog nagyon csalóka. A House tavaly lett igazi, megállapodott nagyágyú, amikor is 14 millióról indult és ért a 20 millió fölé az évad második felére. Ráadásul a nézettség folyamatosan nőtt, a tavaly november 29-ei rész 17,2 millió körül volt. Most magasabban kezdett az évad (18 millió körül), amit én főként a 2. félév magas nézettségi adatainak tudok be, majd tartotta ezt a szintet, aztán fokozatosan csökkeni kezdett (a múlt heti rész nézettsége 16.95 volt).

Szóval jól hangzik ez a magasabb nézettségi adat, de ha elkezdjük szétszedni, kiderül, ha nem is biztos, h annyira jó. De tény h statisztikailag magasabb a 1-9 rész nézettsége, mint a tavalyi 1-9 rész nézettsége volt.
Előzmény: Candy Perfume Girl (1616)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1616
A kritikusok meg a producerek oda meg vissza vannak?! De miért??? Hogy nem érzik, hogy gáz? És hogy a rajongóknak nem tetszik? Mert tudom, hogy nem vagyunk egyedül, elég csak rápillantani a topicokra a hivatalos fórumon, a Chase petíció, "13 is the new Cameron", "More Wilson!!!" és hasonlók. Ez az évad eddig nekem is csalódás annak ellenére is, hogy vannak jó részek és kimondottan jó pillanatok, de ezek mind az eredeti szereplőkhöz kötődnek, az újak abszolút semmi jót nem hoztak a sorozatba.
Előzmény: Törölt nick (1615)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 1615

Jaj, úgy örülök, h ezt leírtad, legalább nem érzem magam egyedül a véleményemmel, mert szó szerint én is így érzem.

Sajna, a nézettség viszont magasabb mint tavaly ilyenkor volt, mondjuk a második félévnél kevesebb, de ugye olyankor ott van az AI, a kritikusok éltetik ezt a szálat, a producerek is teljesen oda meg vissza vannak, h milyen jól sikerült, én meg el vagyok keseredve, h mi lett a jó kis sorozatommal: helyzetkomikumok, viccesnek szánt szituációk, fura House, érdektelen új karakterek, csak a lényeg veszett el valahol. Nem tudom, nekem ez az évad mostanra csalódás.

Előzmény: Candy Perfume Girl (1613)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1614
Egyébként Jimmy oylan édes volt ebbena  részben, hogy számomra már ez is eléggá megdobta az epizód értékét. ;)
Előzmény: Princesse Snape (1611)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1613

Jaj.

Az epizód tetszett, de az új csapat szál most már annyira idegesít, hogy azt el nem tudom mondani. Mivel nem tudtak jobb, érdekesebb karaktereket behozni, mint a régiek voltak, most már egyértelműen mondhatom, hogy az egésznek semmi értelme nem volt, mert csak azért hogy többen legyenek, pláne nem hiányzott. Kal Pennt továbbra is szeretem, de simán beáldoznám, ha azzal megszabadulnánk ettől az egész száltól és visszatérne a régi csapat. Nem, Cameon még mindig nem hiányzik, de ő legalább ha Chase-zel van, tud érdekes lenni, sőt én láttam valamit a Cameron/Foreman interakciókban is (nem romantikusan, de szeritnem jól működő kettős bizonyos szituációkban), és ahogy néha szívatták, azon jót lehetett röhögni.

Az újaknak ehhez képest abszolút nincsenek érdekes kapcsolataik sem egymással, sem a régi szereplőkkel. Nem tudtam, mitől olyan érdektelenek (Kal Penn kivétel) hát ettől. Egy karakter szerintem soha nem önmagában érdekes igazán, hanem a többiekel való interakciókban. Az eredeti stábban az a jó, hogy ott baromi izgalmas karakter-kapcsolatok vannak, Duckling szinten,meg a trió (=House, Cuddy, Wilson) szintén is, valamint a 2 szint között is, mennyire jó pl. a House/Chase páros. Na, ez az újakkal abszolút nincs meg. És most már ismerjük őket valamennyire, ez a 8. rész volt, amiben benne voltak (és nem csak 1-2 jelenetben), szóval ez nem az ismeretlenség miatt van. Egyszerűen unalmas, kidolgozatlan karakterek (jó karaktert lehet teremteni egy jelenettel is, ha jó az írás, ld. Juliet-Lost), ezek úgy szarok, ahogy vannak. House-on kívül egyuiknek sem volt kapcsolata a stábon belül senkivel, Cut Throat Bitch is egyszer állt szóba Cuddyval, egyszer Chase-zel, meg Cameronnal, ez nulla, és ahhoz képest hogy Foreman is ott van a csapatban, vele sincs abszolút semmi interakciójuk. Ja, és a House-zal való interakcióikban sincs semmi kakaó, az, hogy faggatja őket a múltjukról hadd ne mondjam, mennyire fantáziátlan. Szóval szerintem ezt úgy ahogy van elcseszte a kedves írói stáb. Abszolút nem hiányzott a vérfrissítés a sorozatba, de ha már úgy döntöttek, hogy akarnak, akkor azokat a karaktereket legalább oylan ütősre és érdekesre kellett volna megírni, mint az eredeti szereplőket, mert így egyszerűen fölöslegesek és idegesítőek. Az meg, hogy egyes eredeti szereplőktől veszik így el a teret és az időt, egyenesen felháborító.

A rész pedig még tetszett is, ez a játék tipikusan House-ra valló dolog volt, és ezt (számomra) úgy lehetett volna frappánsan lezárni, ha azt mondja, hogy OK, akkor hármat kirúg, egyet megtart, és kéri vissza Chase-t. Chase kell a csapatba! Kell House mellé. Nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy az összes alkalmazottja közül ő működött legjobban Házzal, karakter és színész szinten is.

Cuddyra meg talán életemben először komolyan berágtam, hogy azt mondta, House tartsa meg 13-ast. Miért??? Most komoylan, miért kell nő a csapatba? Ahhoz, hogy valaki emberszámba vegye a betegeket, nőnek kell lenni? És ahhoz, hogy emberszámba vegye valaki a betegeket, sírós, picsogós libának kell lenni, aki nagy olvadozó szemekkel néz House-ra, és feleannyi idős, mint ő? Komolyan mondom, ettől már rosszul vagyok, DS biztosan azt fantáziálja, hogy húszéves diáklányok nyáladzanak utána, ezért ír bele ilyeneket a sorozatba. 13 teljes mértékben Cameron2.

Komolyan sajnáltam Bitchet, mert ő legalább újszerű karakter volt, azt nem sajnálom, hogy elment, de ha választani lehetett volna, hogy ő vagy 13, bármikor őt választottam volna.

De ha elhúzna az összes, az lenne a lehető legjobb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!