Gyurcsány Orbánról beszélt, Orbán persze magáról. Tulajdonképpen ez megy már több mint 10 éve (előtte kisebb mértékben Nagy Imre újratemetése óta), vagyis a politika nem szól másról, mint Orbán dicsőítéséről vagy szidásáról. Minden párt (most már az MDF is) Orbánhoz viszonyítva tudja csak meghatározni önmagát. Alapvetően jó politikus (amelyet az is mutat, hogy ő az egyetlen versenyben maradt rendszerváltó politikus 16 év után), kisebb és nagyobb hibákkal, a démonizálása pedig éppolyan hülyeség, mint a szentté avatása.
Mi a gond az idegen tőkével? Ha nekünk nincs, akkor valahonnan kell!
Mivel a társadalom öregedőben van, egyre kevesebb az aktív dolgozó, így egyre kevesebb adóból kell a növekvő számú nyugdíjasok megélhetését biztosítani. Egyre több a fizikailg munkaképtelen, azok megélhetését is a Te adódból fizetik. Ráadásul egy csomó ember nem úgy adózik, ahogy kellene ( be is vagyok jelentve meg nem is...)
A társadalom összetételének változásáért sosem a mindenkori kormány a felelős, és ez a tendencia világméretű.
Az idegen tőkének hatásáról pedig annyit, a magyar lakosság 80% biztosan vett fel valamilyen hitelt, az nem idegen tőke? A bankoknak honnan van pénze????
Te melyik adót nézted? Orbánnak egy értékelhető mondata nem volt. A panelprolizás meg miért aljas? Mert kiderült, hogy Orbán gátlástalanul hazudik az embereknek?
gyurcsányi sikeres üzletember?:) haha mégha monjuk csinált volna valamit a milliárdjaiért. de csak lopott meg csalt. most azért nem sikeres mert nincs honnan lopni. az államtól már nem tud hogy az államnak adja. bünöző
Te mit gondolsz, a mostani Fidesz igéretekből mi fog megvalósulni? Lesz pl. fényes Budapestügyi Minisztériumunk (szemben az Alkotmánnyal és au Önkormányzati törvénnyel)? Ugyan!
De inkább legyen ez költői kérdés, nem szeretném, ha OV lenne ebben az országban a kormányfő, Mikola az eü-miniszter és Kerényi a munkásőrség parancsnoka.
Nekem olybá tűnik hogy nem igazán a saját véleményteket mondjátok, hanem azt amit a környezetetek belétek diktált. (többesszámok) tisztelet a kivételnek.
Én nem mondhatok véleményt más nevében csak és kizárólag a sajátomat.
Kinek mi jött le, az egy dolog, használja fel a döntésénél, de az semmiképp ne állítsa valaki hogy KIKET győzött meg. Honnan tudjátok?
Ugye nem hiszed, hogy egy 100 lakásos társasház felépítéséhez 3 év kell??? 6-9 hónap. És mire a beruházás szerkezetileg kész, addigra már az ingatlan értékesítése 80%-os.
Persze, nem mindent. De mint mondtam, egy gyilkos is nézhet nyíltan más szemébe, míg egy rendes ember is izgulhat vagy lehet olyan bizonytalan, ami azt a látszatot kelti, hogy vaj van a fején...
Mi 12 milliót és dupláját sem fizetjük annak, amit Te! Pedig két és félszeresét vettük fel majdnem! Akkor kinek jobbak a feltételei Neked vagy nekem? Egyszerű matek... Ennyi...
Tegnap megnéztem a vitát. Szegény GYF szánalmas volt. A "panelprolizás" miatt pedig pofátlan és aljas is. OV egyszerűen lemosta a -magasított- emelvényéről az ellenfelét.
GYF-et nem kell sajnálni, végre emberére talált. (Még akkor is, ha OV kicsit túlnyerte magát.)
A vicces az, ahogy a mai online Népszabadság és az offline Klubrádió mégis győztesnek hozta ki GYF-et.
A kutya pedig itt van elásva, vannak ma olyan figurák ebben az országban, akik bármit és bárhogyan meghazudtolnak, kizárólag a hatalom kedvéért. Hatalomvágyból és pénzszomjból.
Őszintén remélem, hogy veszíteni fog az MSZP. A kérdés csak az, hogy GYF beváltja akkor az igéretét és lemond-e, vagy inkább hivatkozik majd küldetésre és a balodal védelmére, ismét meghazudtolva saját magát?
u.i.: Csak azt nem értem, hogy az a rengeteg ember, akik az MSZP táborát erősítik, miért viselnek szemellenzőt és miért nem látják át az összefüggéseket?!