Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Birtokba vették 100% a közmédiumot. Tegnap este már nyílt maszopos propagandaműsort nyomtak. "Fideszes hecckampány a Miniszterelnökünk ellen" - goebbelsi áldokumentumfilm, az emeszpé főpropagandistájának és a köztévé műsorvezetőjének elképesztő kísérőszövegével.
Ma a terrorbrigádok, feketében! 1977-ben születtem. Akkor még verték ezek a jónépet, a diákságot márc. 15-én.
A Pojácadiktátor most fekete-egyenruhások és fegyverek árnyékában provokál.
Egyikben sem, ez csupáncsak belső törvény, neveltetésnek, jó modornak hívják! Arra se találsz sehol törvényt, hogy ebéd előtt az asztalra x@rjál. Aki nemzeti ünnepet mocskolódásra használja fel, az ezt teszi!
Persze azt el tudom képzelni, hogy mára már van olyan kultúrha, ahol úgy nevelik az embert, hogy az asztalra szarjon, de az a tahó nép csürhe kultúrája, nem a mienké magyaroké!
Én még ugyan nem lőttem senkire, ha 56-ra gondolsz meg pláne! Azóta meg nem emléxem..... Nem a narancs veszélyes, hanem a tömegben való hőbörgés - de ezt te is tudod. Ezért biztosítanak minden rendezvényt. A mai Orbán által felhergelt közegben, aki leginkább futballmérkőzésen képzeli magát, pedig miden előfordulhat. Ezt persze te is tudod, csak olyan jó poénkodni. Mi?
Aztán kire lőnek a mesterlövészek? A tömegből narancsot dobó ellenzékire ?Vagy az ablakából fidesz zászlót lengetőre ?Akkor mi a francnak a sok személyi testőr ?0.ferike Putyin óta eljátssza a kurvára fontos és veszélyeztett minisztert, meg megy a világ felé, hogy itt az ellenzék bizony már egyenesíti a kaszákat, és mekkora veszélyben van családjával együtt. Megint túljátsza a szerepét a majom ripacs.
Nyugi nem lesz rendkivüli állapot. Meg lesznek tartva a választások. Söt a Fidesznyikek értelmiségi hadjai a kereplőt és a fütyülöjüket is elökaphatják.
Téged is óvnak saját magadtól! Majd ha nem szerveztek narancsdobáló, kereplő, sipoló kommandókat, erre sem lesz szükség. Tömegben, ahol gyerekek is vannak, elég veszélyes az ilyesmi. És az előzményekből ítélve, ki tudja mi telik ki tőletek!
Dobrev Klárát és családját megfenyegették. Jól jönne a választások elött a rendkivüli állapot..?. miniszterelnök halála esetén Sólyom alkotmányos kötelessége kihirdetni!