Eddig is az volt! Az, hogy ki van nevezve vagy nincs, az nem változtat azon, hogy másfél éve a Szolnoki Olaj szolgálatában van! :(
Amúgy jó hogy, előkerültél! Hol voltál eddig? A teszkót töltötted plafonig vagy ünnepelted "csodálatos nagy falkót" :) Ja nem! Az ezüst-buli ma lesz! Igyekezz!!! Tudod ingyensör! ;)
Szerintem azért volt egy kis alázás a döntőben:) Hát az élvezéstől azért messze voltam, és érdekelt is minket, de már az első meccsen eldőlt minden. Na az volt a fasza egyedül! Az utolsó meccsen meg a harmadik negyed elején már zúgott az " izzik a csarnok"! Sokan aztán inkább kimentek sörözni, így nem is látták hogy 18 lett csak a vége...
Helyén volt kezelve, mint az előbb már írtam. Se több, se kevesebb.
Na erről beszéltem:)) Nem mozgat már meg Titeket:))De hidd el, hogy csendben álltatok, tudom azért mert az volt a baj, hogy nem volt alázás
Többi része korrekt amit írtál, de nem tudom, hogy jó irányba mentek-e ezzel a dologgal, hogy majdnem elélveztek azon, hogy minket győztetek le, de közben nem érdekel Titeket.
Csak felve kerdezem meg te idiota paraszt. Eszedbe sem jutott, hogy mivel telthaz volt, szolnokiak is mentek be ott, hogy hamarabb es tutira bejussanak ?
Különösen nem érdekelnek a számok, de a csendtől messze volt a csarnok. Az ultolsó negyedben tény és való hogy a csapat is mi is leültünk, lehetett volna jobb is. Volt egy 3-5 percetek hogy ünnepeljetek, megtettétek, de hidd el nem nagyon érintett meg senkit. A meccs alatt momentumotok sem volt, nekünk most ennyi is elég volt. Az első meccs után kiünnepelte magát mindenki rendesen, azt jobban élveztem, mint ezt a kötelező meccset. Ha komolyabb a rájátszás, akkor biztosan más lett volna, olyan volt ez mint az egész év, elég híg fos. Ezen nincs mit szépíteni. Hiába a "nagyfalkó". Néhány jó meccs a bajnokságban, semmi több. Tavaly komolyabb színvonalú volt a döntő is. Az egész bajnokságban érezhető volt, hogy a lelátói élet itt a kosárban is nagyon leült. Nálatok hogy "szuper csapat" jött létre sem volt előrelépés,(legalábbis ellenünk biztos nem) és máshol sem, sőt inkább vissza. ( mi se vagyunk kivételek) Nem nagyon volt olyan dolog ami kihozott volna belőlünk akármit is. Unalmas volt a bajnokság, és ezt nem nagyképűségből írom. A nemzetközi meccseket lehet fikázni, de az nálunk most sokkal jobban előtérben volt mint bármi más, izgalmas látványos meccsek, jó színvonal, jobb csapatok, jó külföldi túrák és valamilyen szinten siker és előrelépés nekünk. A külföldi túrákat nem cserélném el semmiért!! Azok voltak a legjobbak! Szuper Kupa, Magyar Kupa,Bajnokság. (plusz Debrecen) Ünnepeltünk idén is eleget. A döntőben azért az jó volt, hogy ti voltatok a vesztesek:)
Hogy máshonnan idézzek: "Mindent a helyén tudott kezelni mindenki!" Mint ezt a döntőt is....
Miért , mit reagáljak rá? Most ha nem hiszed el, hogy ezt mondta a pénztárosotok, akkor mit kellene csinálnom? Én amúgy azt írtam, hogy 148-t hallottam, de furcsálottam, mert nem tűnt annyinak a létszám (5696 hsz). Erre kezdett el pisztoly fotósoppolni, meg pöttyözni, na most engem tényleg nem érdekel annyira, hogy 148-n , vagy 100-n voltunk , de ezt biztos te látod jól, hogy ez szánalmas.
Azért ne szívd fel magad ennyire. Gondolom azt, hogy hány jegyet adtak el nem fogod megérdeklődni, mi? Persze abban igazad van, hogy bár a helyszínen lehetett vendégjegyet venni, de sok olyan jegy fogyott, hogy vett valaki, aztán nem ment be. Amúgy még mindig nem mondtad, miért érdekel téged a vendégszurkolók létszáma, részesedést kapsz belőle, vagy mi? (persze lehet, hogy tényleg hazudok, és még én se voltam ott, sőt lehet, hogy nem is érdekel a kosárlabda, hanem csak szeretek balfaszokkal vitatkozni fórumokon)
Azért ez elég csalóka kép lett, mert a nagy Viszi a "tábor" közepén állt, nem a szélén...
Nem mintha nem lenne mindegy, hogy 140, 100, 75 ember volt. Kussban álltatok a bajnoki címtől 2 percnyire 20 pontos előnyben és csak a Falcos szurkolást lehetett hallani a végén. Minél kevesebben voltunk annál nagyobb égés.
Tudom egy bajnoki cím már nem mozgat meg Titeket...
Végül is nekem mindegy mondom, én nem számoltam meg , de ha ez lényeges , majd legközelebb pontosan megszámolom. A pontos létszámon kívül figyeljek még valamire (mondjuk életkor, testtömeg, nemem aránya, cipők márkája), vagy ez elég lesz. Amúgy ez miért olyan lényeges neked?