Keresés

Részletes keresés

Crazyworld Creative Commons License 2006.11.25 0 0 851

Hahh! :D:D

Ez hülyeség! :D

Tökéletesen mások genetikailag! Soha nem párzanának el!

Még mesterségesen, labori úton is el kéne vele bíbelődni egy jó ideig, ezernyi kísérletezés, és egyéb után, hogy legyen belőle valami...de akkor is kélem!

Előzmény: jamie007 (849)
Ladybee Creative Commons License 2006.11.25 0 0 850

Ez egy marhaság ! Bővebbet  Hans Christian Andersen valamelyik meséjében ! :-)

Előzmény: jamie007 (849)
jamie007 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 849

Sziasztok!

Nem tudtam merre menjek a kérdésemmel:

Most hallottam egy szemtanútól, hogy pár éve mikor nyulaik voltak a nyulak kiszöktek a ketrecből és állítólag összejöttek a helyi patkányokkal és eredménye is lett a frigynek. Fehér szőrű, piros szemű, kisebb testű mint a nyulak és hosszú kopasz farkúak voltak. Tudásom szerint ez nem lehetséges, hogy a 2 faj életképes egyedeket hozzon létre. Vagy tévedek?

Kérlek segítsetek ki! Merre találok ezzel kapcsolatban valamit.

Köszi

Cateye_ Creative Commons License 2006.11.25 0 0 848
Így van, azt mondta az orvos, hogy kicsi a seb és mivel nincs más kutya nálunk, minimális az esélye, hogy gond legyen belőle. Döme jól van, a sebe szépen gyógyul (Anyuék is figyeltek rá és fertőtlenítették amíg kellett), eszik rendesen és eleven, megint ugyanúgy szétszedi a házában alatta levő szőnyeget mint a műtét előtt :)
Előzmény: Dorinesz (841)
szekereslaci Creative Commons License 2006.11.25 0 0 847
Később pedig az lesz a gondotok, hogy be kell járnni a munkahelyre? Esetleg még dolgozni is kell a fizetésért? Micsoda egy qrva ország, hogy semmit nem lehet ingyen megkapni!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Dömi* (818)
zzombie Creative Commons License 2006.11.24 0 0 846
Ok, megyek és kialszom magam :)
Előzmény: HangyaDani (845)
HangyaDani Creative Commons License 2006.11.24 0 0 845
törvény :)
Előzmény: zzombie (844)
zzombie Creative Commons License 2006.11.24 0 0 844
Állatvédelmi tévé? Már ilyen is van?
Előzmény: HangyaDani (843)
HangyaDani Creative Commons License 2006.11.24 0 0 843
Ez egy genetikai betegség,ép tudat mellett merevgörcs,szerintem annyira nem vicces...[Állatkínzásnak tartom,hogy tenyésztik.(Nem csak én látom így,hanem pl a magyar állatvédelmi tv is.)]
Előzmény: zzombie (842)
zzombie Creative Commons License 2006.11.24 0 0 842

A világ legviccesebb állata, a Tenessee ájulós kecske :) Van rövidfilm is, érdemes megnézni :))

http://www.haziallat.hu/?menu=cikk&cikkid=373

Dorinesz Creative Commons License 2006.11.24 0 0 841

Jól olvastam, nem varrta össze? ~:-OO És a kutya meg kint van? Nem fog elfertőződni? Hogy van Döme kutyi most már? Eltelt egy pár nap azóta, remélem hogy jobban van.

Előzmény: Cateye_ (840)
Cateye_ Creative Commons License 2006.11.21 0 0 840

Tegnap megint 10 órás műszakom volt, azért nem írtam már :(

Döme a körülményekhez képest jól van :) Tegnap Anyu és Apu felváltva voltak kint vele estig miután felébredt az altatásból. Este befeküdt a házába és egészen jól viselte az éjszakát. Fájhat neki azért a sebe, meg bár nem örültem neki, de az orvos tudja, nem varrta össze a vágást, azt mondta, kb. egy hét alatt begyógyul neki, remélem nem fogja nagyon piszkálni. Anyu azért ad neki fájdalomcsillapítót, tegnap alig evett, remélem ma már jobb étvágya lesz.

Előzmény: Crazyworld (839)
Crazyworld Creative Commons License 2006.11.20 0 0 839

Oh, csak most olvasom...szegénykém.

Ha minden igaz, akkor már rég vége a műtétnek... Mi a helyzet?

Előzmény: Cateye_ (838)
Cateye_ Creative Commons License 2006.11.20 0 0 838
Most ivartalanítják szegény Döme kutyánkat, remélem Anyu hamarosan hív, hogy mi van vele...
Curapid Creative Commons License 2006.11.19 0 0 837

Sztem minden gyereknél így van egy időben,hogy állatorvos akar lenni.Én is az akartam.Csak rájöttem,hogy én nem tudnám azt elviselni,hogy vannak olyan állatok akiken nem tudok segíteni és meghalnak,pedig valaki várja Őket otthon :-/
Heh milyen jó már nekem hogy még van időm eldönteni mi leszek :-D

Előzmény: Törölt nick (821)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.17 0 0 836
Dec.1-én este 8-kor Bp.Hársfa u.28
Előzmény: zzombie (835)
zzombie Creative Commons License 2006.11.16 0 0 835
A megnyitó pontos idejét majd írd meg! Patkányt nem merem ígérni, mert hidegben eléggé macerás úgy szállítani őket, hogy ne is fázzanak meg és ne is fulladjanak meg. De lehet hogy szerzek vmi állatbarát taxit és abban viszem őket, azt a pár másodpercet meg kibírják a hidegben is, amíg beülök meg kiszállok :)
Előzmény: Törölt nick (834)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 834
Szerintem,2 hétig bizti.Aki jön megnyitóra,patit hozhat!
Előzmény: zzombie (833)
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 833
Ahhoz egészen közel lakom! Meddig lesz a kiállítás? Megnézném élőben a képeidet!
Előzmény: Törölt nick (832)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.15 0 0 832
OLVASTAM Herriottot!!!!RENGETEG ilyen állatos könyvet olvastam,én is csipem,tényleg jó!

MÁS:dec.1-én kiállitásom nyilik Pesten!!!Ma kért fel egy régi barát..Hársfa galéria,VII.ker. 30 kép.
Előzmény: Dorinesz (831)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.15 0 0 831
Asszem régen olvastam, mert volt itthon valami könyve. De ez már vagy tizenöt évvel ezelőtt volt, nem is melékszem már rá. El akartam kezdeni még egyszer nemrég, és nincs meg a könyv! ~:-((( Pedig szívesen elolvasnám, már télleg nem emlékszem. De James Herriot az annyira király, hogy letenni nem tudtam. ~:-)) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Persze amit én olvastam és jó, az az állatorvosi pályám kezdetén, meg az élet dícsérete. Ez a kettő kenterbe ver mindent. Aztán van még egy csomó regénye, de azok vagy ezeknek az összevágásai, vagy pedig már nem annyira jók. Ez a két könyv azért tetszik annyira, mert őszintén leírja a bénázásait, meg hogy hogyan tanulta ki a szakmát, és milyen csapdákba esett bele. Annyira jó humorral meséli el az egészet, hogy hihetetlen.
Előzmény: Törölt nick (830)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.15 0 0 830
Bár nem állatorvosi,de "állati":Durrelt birod?!
Előzmény: Dorinesz (825)
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 829
Látásfejlesztő feladat nőknek: Találd meg a képen a kutyákat!
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 828

Bocsi, kicsit beleolvasgattam/nézegettem tűzoltós dolgokba, gondoltam megosztok veletek még párat:)))

Rádióforgalmazás:

~1990. (Pest megye)
-Pest, Pest á Kátának jelentezzen! Vétel.
- Jelentkezem. Vétel.
-Káta 1-es vonult: Nágykáta, Ákácos utcá végén gáz ég. Vétel.
-Nyugtázza a Pest, Káta 1-es vonult, Nagykáta, Akácos utca végén gáz ég. Egyben érdeklődöm, hogy milyen gáz: Vezetékes, vagy páláckos? Vétel.
...
- Nem gááz, ...ávár te márhá!

Viccek:

Egy tűzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd néhány perc múlva megszólal:
- No, fiúk, lassan lehet szedelődzködni. Ég az APEH!

Dorinesz Creative Commons License 2006.11.15 0 0 827
A bruttóból még adózol is, úgy van. Szal annak a fele kb. A netto az a tiszta összeg, ami általában kb két forint szokott lenni. ~:-)
Előzmény: zzombie (823)
Dorinesz Creative Commons License 2006.11.15 0 0 825
Az állatorvosi regényeket én is bírom. Kedvencem James Herriot. Ha nem olvastad még, tedd meg. Halálra röhögtem magam. Az állatorvosi pálya engem csak addig vonzott, amíg nem tudatosult bennem, hogy gyilkolni is kell, még ha humánus okokból akkor is. Soha nem lennék képes elaltatni egyetlen állatot sem, azaz megölni.
Előzmény: Törölt nick (822)
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 826
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 824
Ebből már nem magyarázod ki magad :))))))))))
Előzmény: Törölt nick (822)
zzombie Creative Commons License 2006.11.15 0 0 823
Banki cuccokhoz ért valaki? Lekötöttem pénzt a folyószámlámon (lakossági, junior), erre kiírta a gép, hogy "brutto kamat" ennyi és ennyi. Mitől bruttó? Abból a vicces összegből még adóznom is kell?
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.15 0 0 822
Mármint NEM az állatorvosT faltam,hanem állatorvosi könyveket....Gyorsan billentyűztem és igy lettem kannibál állatorvost-faló-bocsi!
Előzmény: Törölt nick (821)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!