Tökéletesen mások genetikailag! Soha nem párzanának el!
Még mesterségesen, labori úton is el kéne vele bíbelődni egy jó ideig, ezernyi kísérletezés, és egyéb után, hogy legyen belőle valami...de akkor is kélem!
Most hallottam egy szemtanútól, hogy pár éve mikor nyulaik voltak a nyulak kiszöktek a ketrecből és állítólag összejöttek a helyi patkányokkal és eredménye is lett a frigynek. Fehér szőrű, piros szemű, kisebb testű mint a nyulak és hosszú kopasz farkúak voltak. Tudásom szerint ez nem lehetséges, hogy a 2 faj életképes egyedeket hozzon létre. Vagy tévedek?
Kérlek segítsetek ki! Merre találok ezzel kapcsolatban valamit.
Így van, azt mondta az orvos, hogy kicsi a seb és mivel nincs más kutya nálunk, minimális az esélye, hogy gond legyen belőle. Döme jól van, a sebe szépen gyógyul (Anyuék is figyeltek rá és fertőtlenítették amíg kellett), eszik rendesen és eleven, megint ugyanúgy szétszedi a házában alatta levő szőnyeget mint a műtét előtt :)
Később pedig az lesz a gondotok, hogy be kell járnni a munkahelyre? Esetleg még dolgozni is kell a fizetésért? Micsoda egy qrva ország, hogy semmit nem lehet ingyen megkapni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egy genetikai betegség,ép tudat mellett merevgörcs,szerintem annyira nem vicces...[Állatkínzásnak tartom,hogy tenyésztik.(Nem csak én látom így,hanem pl a magyar állatvédelmi tv is.)]
Jól olvastam, nem varrta össze? ~:-OO És a kutya meg kint van? Nem fog elfertőződni? Hogy van Döme kutyi most már? Eltelt egy pár nap azóta, remélem hogy jobban van.
Tegnap megint 10 órás műszakom volt, azért nem írtam már :(
Döme a körülményekhez képest jól van :) Tegnap Anyu és Apu felváltva voltak kint vele estig miután felébredt az altatásból. Este befeküdt a házába és egészen jól viselte az éjszakát. Fájhat neki azért a sebe, meg bár nem örültem neki, de az orvos tudja, nem varrta össze a vágást, azt mondta, kb. egy hét alatt begyógyul neki, remélem nem fogja nagyon piszkálni. Anyu azért ad neki fájdalomcsillapítót, tegnap alig evett, remélem ma már jobb étvágya lesz.
Sztem minden gyereknél így van egy időben,hogy állatorvos akar lenni.Én is az akartam.Csak rájöttem,hogy én nem tudnám azt elviselni,hogy vannak olyan állatok akiken nem tudok segíteni és meghalnak,pedig valaki várja Őket otthon :-/ Heh milyen jó már nekem hogy még van időm eldönteni mi leszek :-D
A megnyitó pontos idejét majd írd meg! Patkányt nem merem ígérni, mert hidegben eléggé macerás úgy szállítani őket, hogy ne is fázzanak meg és ne is fulladjanak meg. De lehet hogy szerzek vmi állatbarát taxit és abban viszem őket, azt a pár másodpercet meg kibírják a hidegben is, amíg beülök meg kiszállok :)
Asszem régen olvastam, mert volt itthon valami könyve. De ez már vagy tizenöt évvel ezelőtt volt, nem is melékszem már rá. El akartam kezdeni még egyszer nemrég, és nincs meg a könyv! ~:-((( Pedig szívesen elolvasnám, már télleg nem emlékszem. De James Herriot az annyira király, hogy letenni nem tudtam. ~:-)) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Persze amit én olvastam és jó, az az állatorvosi pályám kezdetén, meg az élet dícsérete. Ez a kettő kenterbe ver mindent. Aztán van még egy csomó regénye, de azok vagy ezeknek az összevágásai, vagy pedig már nem annyira jók. Ez a két könyv azért tetszik annyira, mert őszintén leírja a bénázásait, meg hogy hogyan tanulta ki a szakmát, és milyen csapdákba esett bele. Annyira jó humorral meséli el az egészet, hogy hihetetlen.
Bocsi, kicsit beleolvasgattam/nézegettem tűzoltós dolgokba, gondoltam megosztok veletek még párat:)))
Rádióforgalmazás:
~1990. (Pest megye) -Pest, Pest á Kátának jelentezzen! Vétel. - Jelentkezem. Vétel. -Káta 1-es vonult: Nágykáta, Ákácos utcá végén gáz ég. Vétel. -Nyugtázza a Pest, Káta 1-es vonult, Nagykáta, Akácos utca végén gáz ég. Egyben érdeklődöm, hogy milyen gáz: Vezetékes, vagy páláckos? Vétel. ... - Nem gááz, ...ávár te márhá!
Viccek:
Egy tűzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd néhány perc múlva megszólal: - No, fiúk, lassan lehet szedelődzködni. Ég az APEH!
Az állatorvosi regényeket én is bírom. Kedvencem James Herriot. Ha nem olvastad még, tedd meg. Halálra röhögtem magam. Az állatorvosi pálya engem csak addig vonzott, amíg nem tudatosult bennem, hogy gyilkolni is kell, még ha humánus okokból akkor is. Soha nem lennék képes elaltatni egyetlen állatot sem, azaz megölni.
Banki cuccokhoz ért valaki? Lekötöttem pénzt a folyószámlámon (lakossági, junior), erre kiírta a gép, hogy "brutto kamat" ennyi és ennyi. Mitől bruttó? Abból a vicces összegből még adóznom is kell?