A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Hát igen, kedves kolléga! Nem érdemes segíteni, én is így gondolom. Mert nálunk is mi történt a minap!
Kicsit megrágcsáltam a gazdim téli cipőjét, mire ő olyan dühös lett, hogy kiabálva emlegette anyukámat!:)
Nem is értettem, mi a baja, hiszen én csak jót tettem vele, mert: 1) Így jobban szellőzik! 2) Már úgyis kiment a divatból! 3) Így nyugodt lelkiismerettel megvehette magának azt a modellt, amit rég kinézett magának a cipőboltban! Így segítsen máskor az ember!!:)))
Pedig sokkal jobb így hajladozó levelekkel. Nem tudják ezek mi a szép! Meg ha kicsit kihúzná a sarokból, talán a kolléga is felélénkülne, mert jó mögé lehetne bújni!
Legalább Neked van segítőtársad!!! De nekem egyedül kell tartanom a frontot. Ez a szerencsétlen kétlábú hazahozott valami ocsmány kórót. Szörnyen nézett ki, mint valami börtönrács!!!! Na én szépen megigazítottam. Azt hiszed, örült???? Lerogyott a székbe és sóhajtozott. Meg a nyakamat emlegette, hogy mit kéne vele csinálni! Közben a kollegám állt, és bambán nézett...
A cukorról jut eszembe! Ritkán használok cukrot, de múltkor elő kellett vennem a cukortartót (kristálycukor van benne). Muki azonnal jött ellenőrizni, nézte az aprószemű fehér micsodát, aztán "rájött", hogy mi is lehet az. Nagy vehemenciával kaparni kezdte, mint az almot. Utána lesújtó pillantások között percekig rázta a lábát.
Az semmi . . . de szemmel lathatoan helyet keres, hogy hova tehetne a "bevasarlasat". . .bezzeg a ketlabuaknak van hely a szekrenyben, azoknak gusztustalan liszteknek, cukroknak. . .szegeny macska meg hova tegye a frissen fogott egeret??? Haztartas az ilyen?!?!?
HAHAHAHAHIHIHIHAHAHIHI, JAAAAAAAJ Ilyen jót már rég nem nevettünk: A mi 2lábúnk a szekrénytetején, HIHIHIHIHIHIIIIIIIIIII, hát neki a háztartási létre 3.fokán is remeg a lába....
Ezt a képet kellene mutogatnotok annak az értetlen kétlábúnak. Akár nálatok is készülhetett volna, ha nem vagytok olyan éberek. És akkor most ő visítana a szekrény tetején. :-DDDDDDD
Figyelünk erősen! Követjük mindenhová, és biztos,ami ziher naponta többször körletszemlét tartunk. Mindenhová benézünk, mindent végigszimatolunk. Sokszor nehezen érti meg, hogy a szekrényeket is meg kell vizsgálni. Peti tagtárs ilyenkor kaparja az ajtót, piszkálja a kulcsot, én pedig hangosan nyávogok.
Nem kell aggodni "tegla" van koztunk. . .a ferjnek alcazott beepitett egyen (khm. . ) naponta ketszer tunaztatja a bandat - es sonkat vetet velem (pedig nem szereti - lebukott rajta), aztan "hat ha nem fogy - adjuk a macskanak! felkialltassal tomi azt a szegeny lokott hercegnot. . .