Appius, Dipteros, Fekvőrendőr, Henok, Herkules, irninehez kétszer is, IWC-FAN, Leone, Mechanikus, Zsiguponthu, Alfonz Brown, Alpári Gnác, Robicsek kétszer is, Órásbácsi, Sükösdg kétszer is, XXL, Robicsek, CDBV, Moga.
Ők fizették be a teljes összeget, legalábbis a kapott kimutatás szerint.
Esetleg lehetne látni a " teljes jogú tagok " listáját ? ( Szeretném magam viszontlátni rajta , mivel emlékeim szerint befizettem a teljes összeget )
Várom a további véleményeket az óráról, illetve a találkozó időpontját, amikor a szerencsések átvehetik órájukat ! ( Gondolom akkor kellene újabb sorsolást megejteni )
Nem, ezen a listán azok szerepelnek, akik sorszámot választottak maguknak.
A sorsolást teljesen önhatalmúlag tartottam meg, hogy ezzel is segítsem a projekt haladását. A "teljes jogú" tagok közül választottam ki a neveket.
Ha ők elfogynak, majd akkor jöhetnek a "tarcsi" tagok. :-)
A Báró tartja a kapcsolatot P.Kiss-el, ő tud a kérdésekre válaszolni.
Én nem tudom, hol áll éppen az ügy.
Én már átvettem az órát, amiről sok mindent nem tudok mondani.
Szép, jó súlyos, és működik.
Használni nem fogom, mert a tok nagyon puha, könnyen karcolódik.
De egy nehéz születés szép emléke. ;-)
Ugye jól értelmezem, hogy a lentebb közölt lista az - úgymond - teljes jogú tagok listája , akik befizették a teljes összeget ? Közülük sorsolsz/unk - ha minden jól megy - havonta ?
Van már hír ennek az etapnak az óráiról, illetve mikor lesz az ünnepélyes átadás ? Az első ötös tagjait megkérhetem , hogy adjanak egy rövid értékelést az órával kapcsolatos tapasztalataikról? Előre is köszönöm a válaszokat !
Jó volna tudnom, ki az öt(?) szerencsés, aki már birtokolja az óráját, hogy őket kihagyjam.
APT, a Báró, potyoro biztos.
Sandor12 és az ötödik illető(ki ő) is átvette már?
Talán épp ezért nem kéne őt ezzel a sorsolással is zaklatni.
A sorsolandók listája ismert előtted. Írd fel őket egy-egy cetlire, be a kalapba, aztán lehet kihúzni őket. Az egészről meg csinálsz egy 3 perces folyamatos felvételt, ami feltolsz a youtube-ra és bepasszolod ide a linkjét...
Ha egyedül nem megy, segítek, mint pártatlan kibic, vagy mint hatósági tanú. :-)
Nem hiszem, hogy az én találkozásom a Báróval valamit is mozgatna, meg mi hasznát venném annak a listának? Halvány emlékeim szerint, én befizettem mindkettőt, de nem mind 2002-ben, vagy elötte...