A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Köszönöm szépen, igen láttam, hogy amazon-on ebay-en vannak nem is vészes áron, viszont pont azért kérdeztem itt, mert magyar neten nem sok hirdetést láttam, most már akkor értem az okát is, köszönöm.
A Bronica Magayorszagon nem annyira elterjedt, az utobbi idoben inkabb kulfoldrol beszerzett eleve hasznalt darabok forognak. Angliaban nepszeru volt, most is tobb van belole, ott nezz szet.
Törökországban, itt valamiért túlárazzák az analóg gépeket (digitális ugyan ott van kb.) egy zenitért is simán elkérnek 15-20ezer forintnyi lirát, de már lubitel 2-est is láttam 50 ezer forintnyi líráért, így fotós cuccot csak otthon szoktam venni, nemoskára megyek haza ezért lennék kiváncsi otthon milyen árakért mennek, meg itt Bronicát még amugy se láttam.
Nem tudom, hogy hol laksz, de azert had osszam meg az en tapasztalatomat, mivel van nemi magyar es dan hasznaltpiaci tapasztalatom is.
A magyar piacon valoban lehet olcsobban beszerezni hasznalt fenykepezogepeket, mint itt Daniaban, de ennek inkabb az az oka, hogy a magyar piacon (pl a Soosnal) megfordulo darabok allapota kevesbe ujszeru, mint amiket pl a Photograficaban lehet beszerezni. Persze Magyarorszagon is megfordulnak gyonyoru allapotu darabok, de azok arai mar kozelebb jarnak a nyugat-europai arakhoz. (Fenykepezesre termeszetesen egy kopottabb kulseju keszulek ugyanugy alkalmas, de tovabbertekesiteni Daniaban peldaul nem tudnam.)
Kozvetlen tulajdonostol nehezkesebb persze itt vasarolni, mint Magyarorszagob, szukebb a piac.
tudja esetleg valaki otthon Bronica-k mennyiért szoktak menni, (külföldön élek itt wgy smenáért is elkérnek simán 8-9 ezer forintot, Bronicát még nem is láttam erre), eBay-en elég baráti árak is vannak már, csak ugye otthon annál általában olcsóbbak, ezért gondoltam rákérdek, kb mennyitől lehet szeretni egyet?
Keresek Olympus mju II-es (Stylus Epic), vagy XA fényképezőgépet megvételre! Amennyiben lenne egy eladó géped valamelyik típusból, vagy esetleg más point&shoot kamera hasonló paraméterekkel kérlek jelentkezz!
Eladó a képeken látható fényképezőgép. Az objektív és a gép is hibátlan. Záridők rendben lefutnak a kereső tiszta. Az objektív por,gomba ill. karcmentes. S/N:9903190,772990 Ár:5000 Ft
Személyes átvétel Nyíregyházán lehetséges. Posta,csomagautomata stb. előreutalás után.
Szeretem az ilyen embereket, akik megmondják a tutit,
de ennek a topicnak, nem az a címe, hogy
Ki tud olcsóbb árat, mondani üzletrontással más emberek eladó holmijairól,
ha jól emlékszem.
Sem nem a
Beszéljük meg a gépek árát, topic ez.
1500 Ft-ért én láttam elkelni Szmenát, üzletben. Azért ahhoz képest ez jobb gép. 1000 Ft-árt ittam tegnapmozi előtt egy kapucsinót. Aki odaadja, ezerért, az amúgy kidobná :)
Úgy tudom ez egy piactér, megnézed, mosolyogsz ingyen (írjam ide, mennyi egy jegy a sztendapposokra?), ajánlatot teszel privátba, elfogadom, vagy nem, de mások előtt fikázni az árképzésemet, modortalan dolog.
Okulásul: A múltkor egy börzén már majdnem eladtam egy vakut, amikor az egyik hozzád hasonló odajött, h mennyiért adom? Illemtudóan mondom x (ez árában volt, a boltitól kb 35-40% olcsóbb), elkezd röhögni, Ő tegnap vett x-20% ilyet! A vevőm odébállt, mondom neki hogy lehetett olyan olcsó? Ő nagyker áron ÁFA nélkül veszi a haverjától!!!! Azt hittem elküldöm, a .... Menj már be földi halandóként és vegyél így bárhol!
Szóval a végén majd 2500Ft minusszal zártam a börzét (asztalpénz buszjegy stb.), mert ő vesz nagykeráron ÁFA nélkül.
Most nem azért de milyen emberek vannak? Ugyanitt körülnéztem, volt egy Zenit TTL eladó, kérdem mennyi, mondja a srác 15.000.- Ft, nem álltam neki, h a Vaterán van 5.000.-ért, megköszöntem és szépen továbbmentem.
Megspórolhatta volna nekem kedves Uram, ezt az öt percet, ha így szól hozzá:
Kedves Eladó! "A termék valóban szép, és egy jól működő világban,
valóban meg kellene adni érte egy liter pálinka árát,
de a mai piaci helyzet az, hogy több helyen 1.000.- Ft-ért sincs rá kereslet. Sikeres eladást kívánok, tisztelettel: ..."
De, akkor mondott igazat, mikor azt mondta: Semmi köze hozzá!!! Csak azért nem írtam durvább választ, mert ezt legalább odaírta, amit, ezúton, tisztelettel köszönök!
Beirette K2 ritkább régebbi változat, katalógusára 15.000.-Ft Ez sajnos nem működik ,mög Magyarhonban vagyunk, szóval várom az ajánlatokat, kinek mennyit ér a gyűjteményébe eltenni, annyit kérek, aki 200 Ft szeretne ajánlani az ne töltse az idejét, annyiért marad a gyereknek játszani :)
Nikon TW2 fényképezőgép (objektív: 35 és 70 mm), AF hibás, nem javítható (végtelen állásban rögzült), egyébként üzemképes, objektívje karc- és gombamentes, beépített lágyító előtét, eredeti tokjával. Gyártás ideje: 1990 körül. Gysz: 7094252. Ár: 2500 Ft.
Megtekinthetők, kipróbálhatók, átvehetők Budapesten (III. kerület). E-mail publikus.
Sziasztok! Budapesten keresek Hibás FED 4 vázat, ha van tokja is az még jobb. A lényeg, hogy a szelén fénymérős kis ablak része rendben legyen, azaz rajta legyen, mert az enyémről hiányzik. Cserébe tudok adni egy szintén hibás Revueflex TL25 vázat(szép állapotú) (sn:74204856).