Nem kívánok senkinek sérülést, én már túl vagyok egy csuklószalag műtéten, és egy sérült bordán(lépem megúszta) :). Nincs annál szarabb mikor pálya széléről nézed a többiek edzését. De ilyen ez a sport, épp ezért nincs szükség direkt sérülés okozásra. Remélem 24.-én találkozunk a pályán! :)
A korábbi meccsünkön előfordult sérülések nem tudom, hogy mind szándékosak voltak-e, hiszen én nem okoztam, és a többiekéről nem tudok mit mondani. Az azonban sajnos tény, ahogy kiváló csapattársam is írta Neked, hogy volt, Aki több agresszivitást vitt a pályára, mint kellett volna. Ennek szerintem inkább volt az oka a tapasztalatlanság, és a hozzá társuló "lendület", és nem a szándékosság. Azért ne gondold, hogy csak az ellenünk játszott (és kiváló győzelmet aratott - megpróbálunk majd visszavágni!) csapat tagjai sérültek. Nálunk is volt sérülés, de ez sajnos ebben a sportban vastagon benne van. SZERINTEM. Mi arra fogunk törekedni, hogy szándékos sérülés okozásról még beszélni se lehessen ezután, hiszen a legfontosabb maga a játék. Hidd el, az egész csapat erre törekedik!
Amikor majd a meccs végén, ahol győzzön a jobb-ügyesebb, egymásnak gratulálva kezet fogunk szorítani, remélem a férfias, tiszta küzdelem lesz, amire emlékezel, és nem a sérülés okozás.
Jó felkészülést Nektek! Várom már a meccset nagyon,. mert ott lehet a legtöbbet "tanulni".
2 hét még és találkozunk a pályán, addig is jó sok edzést nektek is. Nem tudom mi igaz a szándékos sérülés okozásról, nem is érdekel. Remélem mi tiszta meccset játszunk majd. Gondolom Ti is melóztok-tanultok, szal nem hiszem hogy akár egyik,akár másik csapatnak érdeke lenne direkt sérülést okozni.
Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!! A Farkasoduba látogat a csapatunk az felkészülési edzések folyamatossan zajlanak. Reméljük győzelemmel tér haza a csapatunk!
Azt olvasom a neten, hogy a Ragadozók nem indulnak a ligában ősszel. Biztosan kapunk majd róla értesítést is, hogy mi az oka, vagy egyáltalán miért ez a döntés. Sajnálom, de ez azt is jelenti, hogy lesz bőven időnk tovább gyakorolni, és minél többet megtanulni a játékból.
Azért, ha valaki tud valamit, árulja már el, legyen szíves. Az ember az ilyen gyarló: kíváncsi.
Daniboy!
Ha tudod, légyszi hozzad a lemezt a Terembe! Kedden biztosan megyek, talán ma este is.
Indul itt a fórumon egy NFL Tippverseny. Ha lenne kedvetek részt venni benne, akkor nincs más teendőtök, mint az NFL Tippverseny topicba beírni a tippjeiteket (persze egyelőre csak az 1. játékhétre). A játék szabályairól, pontozásáról mindent megtudhattok, ha elolvassátok a 14., 16., 28. hozzászólást. Várunk minden érdeklődőt.
Gratulálok a hétvégi mérkőzéshet. Nem kell elcsüggedni, elkenjük mi még a szájukat a kanizsaiaknak! (GO BUSTERS!) Az otthon lap is tetszik, de lehetne, hogy a játékról - történrt, szabályok, posztok, stb. - lenne rajta valami? A Demons lapján ez viszonylag jól fennt van és már ne keljen a látogatónak hozzájuk menni, ha akar tudni valamit!
Helyes a dörgés, de fogadd el, a védelem most kicsit jobban tette a dolgát! Ez van, és ennek nagyon örültünk is! Aztán most jön az, hogy mi támadók is olyat tegyünk, amivel dícséretet érdemlünk!
A sérülésekkel kapcsolatban: Ebben a játékban gyakran előfordulnak sérülések. Aki ezzel nem barátkozik meg az ne játszon!
A játékkal kapcsolatban: Megtörtént és van még min javítanunk!
Azt olvastam itt, hogy jobb volt a védelem, mint a támadó csapat, de ne felejtsük el, hogy a védőnek könnyebb dolga van! Én védő vagyok, de ez így van akárki akármit mond!
Személyesen nem érdekel, hogy ki kezdte a sárdobálást itt a Fórumon, vagy a mérkőzésen, de legyen vége!!! A feladatunk megméretni magunkat az ellenféllel szemben, nem ujjal mutogatni, hogy ki mit tett!!!
A taps a kiállított játékosunknak véleményezésem szerint nem volt gusztustalan! Megtapsoltuk a játékát és azt, hogy magára húzta a mezünket, hogy elfogta az indulat és nem oda illő dolgot tett, ezért megkapta a büntetését! Az ilyen helyzetekért vannak a Bírók és az van amit a bíró mond, mint tudjuk az igazság néha vak, de nem mindig. Bízzunk a Bírói itéletben!!!
A csapatnak üzenném: Nem a múlban kell élnünk, hanem a jelenben, a célokat a jövőre kell tervezni, de a múltból tanulni kell.
Remek tanulási lehetőség volt ez a meccs.
Győztek a Démonok, de remélem lesz még rá alkalmam, hogy újra pályára lépjek ellenük és most győztesként távozzak a pályáról!!!
Köszönet a szurkolóknak, akik kilátogattak és kiváncsiak voltak a mérkőzésre!!!
Legközelebb a Farkas Odu vár ránk! Mi megyünk és remélem győzelemel térünk haza, de ezért sokat kell még dolgoznunk. Személy szerint megteszek a győzelemért mindent és szeretném, ha ezzel az összes capattársam így lenne!!!
Jah Tomi igaz Wolfz 2 sem ízi csapat és nekem is még kéne edzenem a teknikámat meg a kezemet tényleg nem tudsz rá valami jot? Mert most megint nem fáj de atol tartok h, holnap pl a 5. labda eldobás után meghal?! pedig pihentetem meg kenem de nem használ semit?! pasz!!!! majd megszokja elöbb utóbb!
Kidolgoztam egy jo playt majd elküldöm érdekelne h, mit szolsz hozzá oszt ha neked bejön akkor stevnek is megkéne mutatni!
Van videóm a mecsről holnap ha minden igaz akkor viszem edzésre!
Hát szertiem annak ellenére h, vesztetünk ez egy jo mecs volt.
Énis társulok h, sporszerüek a démonok! Indok Én a 4es számmal játszottam irányítót a mecsen és sajnos sokan csak azt látták kintről h, mekkora barom mert nemtudja eldobni a labdát és még interszepciót is dob. Nos ennek a háttere ez volt h, amikor elindult a play akkor amint beáltam a dobásba már jött is szembe egy démon és nem tom h, de a támasztó lábamba bele lépett és miután pont lendítettem a karomat igy akárhogy is nézem elég nehéz eldobni szal ösze estem. És utána tök jo érzés volt felnézni és látni h, odajön és megkérdezi h, minden ok e! Ez számomra nagyon jolesett.
Utána zavart h, egy két néző okoskodott h, marha mert nem tudsz dobni. Normális esetben 60-65 yard sima de mivel a karom is mevan húzódva meg a lábam is fájt akkor nem tudom komojan venni ezeket a beszólásokat!
Démonok legközelebb már jobbak leszünk! :P
És mégegyszer köszi a tapasztalat szerzés lehetőségét és h, rávilágítottatok hibáinkra!
Szerintem többet nem kellene egyik, csapatnak sem foglalkoznia ezzel a meccsel, megtörtént ( hála isten ) , és elmúlt.
Saját nézőpontom szerint, ami nagyon nem volt szimpatikus: Ma láttam videót a meccsről, és az egyik "edzőtök" amit ott mond, az egyszerűen hihetetlen. Fociztam nagyon sok helyen, nem is kicsi bajnokságokban ( horvátország ) de ilyet még ott sem hallottam.
Ami meglepett, hogy SAJÁT NÉZŐTÖK kiabál neki , hogy fogja be a száját, mert kezd unalmas és gusztustalan lenni.
Ezért sok esetben talán nem, is a játékosok a hibásak, mert egy ekkora szemét, egy ilyen idegállapotú meccsen csak bajt tud csinálni.
Gusztustalan volt, hogy amikor a játékosotokat ( azt hiszem 88 as volt ), végleg kiállították, mint egy hőst ünnepeltétek.
Ez szegénység....
Szerintem tanultatok belőle, de ilyen alattomos szabálytalanságokra csak GYÁVA JÁTÉKOSOK KÉPESEK, akik nem mernek szemtől szemben semmit felvállalni.
Mindegy megtörtént.
Viszont volt 1 játékosotok, 91-es számmal TE-t játszott, ő egy korrekt jó játékos. Vele lehetett beszélgetni meccs közben, pedig nem keveset ütköztünk. Üdvözlöm őt, adjátok át neki.
Predators 6, két alkalommal is elkaptalak, egyszer felsegítettelek, én voltam.
Egyszer arra gondoltam, hogy a mi irányítónkon a meccs óta hány műtétet hajtottak végre, ha ennyiszer Sackelkik. Biztos megsérült volna.
Mi vigyáztunk rád, mert neked is valószínüleg holnap dolgoznod kell menned.
Szóval erről szól a dolog, nem pedig kettős térdtörésről...
A Headcoachunkat pedig hagyjátok, mert ő csak segített nektek, hiszen SAteve őt kérdezgeti telefonon, hogy hogyan és mit kel csinálni.
Szóval ennyi, készüljetek, és a következő meccs biztos más lessz.
Szerintem kevered a keménységet a durvasággal. Legjobb tudomásom szerint a Démonok nem okoztak sérülést senkinek sem, ami fordítva már nem igaz . Szerencsére kevés predinél szakadt el a cérna, a többség nem vette át a rossz stilust. Ha a nehezen kezelhetőeket féken tartja a megfelelő ember akkkor nem lesz veletek gond . A többségben normális sportembert ismertünk meg szerencsére ! Előre a megkezdett úton !!! Sok sikert W2 ellen ! Go Demons !!!
Őszintén szólva én nem hallottam ilyet, de nem akarok belemerülni ebbe a témába, mert lehet, hogy akkor pont a pályán voltam, vagy éppen a meccsre figyeltem.
Az olyan beszólások, hogy 'tépjétek szét őket', meg ilyesmi nem szándékos szabálytalanságra buzdítás, csak hergelés.
De a Demons fórumon (vagy ezen, már nem tudom) valaki azt állította, hogy a mi csapatunk mögött állt, és hallotta, hogy az edző erre buzdítja a játékosokat, úgyhogy én nem vitatkozom.