hát jó hogy nem folytatódott a sztori, kicsit rosszul lettem. de nyilván azért mert én anesztes vagyok. általában amíg alszik a beteg - szoktam elintézni a bevásárlást, vagy kisműtéteknél, éltetem a barátságaimat, és csak ébresztésre megyek vissza.
mondjuk nem a bokámmal van a baj, hanem hogy mindig elesek, és ezért csupa plezúr a térdem. a háziorvos egyszer beütalt ilyen fülvizsgálatra. állóhelyzetből is képes vagyok elfikázni.
én egyszer itt már leírtam, hogy az elsőszámú háttérinformációkat számomra a kórház a városszélén c. nagysikerű realitisó jelentette.
hát mivel igen kicsi költségvetésből készülhetett és a technikailag , inkább az orvosokban zajló lelki történéseket mutatták, amelyet leginkább az izzadt homlokkal lehett visszadni.
és miközben lested az orvos izzadt homlokát, sokszor hangzott el a törlést kérek instrukció, illetve ezzel párhuzamosan - azt jelképezve hogy nagy munka folyik a tvnéző holtterérben, mármint a képernyőn - jelent meg egy fiatal női kéz viledakendővel, hogy végigsimítsa hétköznapi hőseink homlokát...
most legalább beigazolódni látszik, hogy a "törlés" jelentéséről való elképzelésem megállta a helyét! hisz abban semmi logika nincs, hogy egy szervet törlgetünk...
és képzeljétek, nagyon jól együtt tudtunk működni a rendvédelmi szervekkel. ha kőzápor jött, akkor csak odakiáltottunk, hogy "plexit!", ha túlzottan örvendeztünk műtét közben, akkor csak egyszerűen "gázt!", sőt, még olyan is volt, hogy a nővérkétől kértünk "törlést", mire odajött az egyik rebiszes egy zsepivel :DDDDDD
annyira foglalkoztatott ez a transz plantáció dolog, hogy egy kis sebészkommandóval hajnalban felkerekedtünk, és a csengery utca - aradi utca sarkán hobbi-barnardokként szívátültetést hajtottunk végre két eszméletlenül fekvő, fradi, illetve újpest sálas "egyetemistán".
lesz nagy csudálkozás a hétvégi meccsen, amikor megdobban a megyeri úton a fradi-szív :DDDDDDDDDDDDD
Tudom, hogy hagyományosan nem a sebészethez tartozik az allergia kezelése, de meg is látszik, nem tudnak mit kezdeni vele az orvosok. Konkrétan orrnyálkahártya-kimetszést gondoltam megoldásnak. Biztos van sok tévésztár, aki milliókat fizetne, hogy ne kelljen trüsszögnie a kamerák előtt. Persze a szegényebb rétegnek ingyen végezném a műtétet, ez nem kérdés.
látom, te nagyon radikális vagy ebben a kérdésben. annyiszor írtad már azt, hogy te magad is meglepnél egy kórházat. én kicsit kételkedem, és félek is, hogy milyen megtorlás lenne egy ilyen akció után, de a lelkesedésed kezdi meghozni az én kedvemet is.