Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Amennyiben sok beteg óriási tiltakozása ellenére egy provokáló, trükkös, tiltás után is azonnal több nicken visszaregelő MLM-es, vagy bármely klónja tendenciózusan befészkeli magát egy-egy egészségfórumba (jellemzően, de nem kizárólagosan az Onkológiai topikokba) éppen a betegek fognak kiszorulni az értük, érdekükben létrejött fórumokból...
Jammie.B/Brekikkk fikanick folyamatosan egészségügyi fórumok körül forgolódik, orvost játszik, reklámoz. Kérések ellenére sem képes búcsút mondani az Autoimmun topiknak:
Úgy fogalmaz, mintha a beteg maga kérné a "segítségét"."De ugye azért írtad le...
JammieB. Creative Commons License 2016.10.24 -1 0 3150 Ha próbáltál táplálék-kiegészítőt, ami segített, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy ellene! Én is ajánlanék egyet, amit a ... reklámoz! - érdekelhet?
Brekikkk Creative Commons License 2016.10.31 -3 1 3163 Az jó, ha értesz hozzá és az is, hogy meg vagy elégedve a céged termékeivel. De ugye azért írtad le a problémád, mert nem találsz a céged vitaminjai és készítményei között olyat, ami megoldaná a gondod? Ezért lenne jó, ha az ötleteket szívesen vennéd!
Rák, avagy a szomorú valóság topikon Jammie.B.-ként megígérte, hogy csak olvasó lesz, de mint Brekikkk, ezt már nem tartja be, visszasomfordált, praktizál...
JammieB. Creative Commons License 2016.09.30 -10 1 53967 ... Ígérem, hogy senkinek nem fogok ebben a topicban ajánlani semmit! Remélem ez megnyugtató! Csak olvasója leszek és bízom benne, hogy csak jó dolgokat fogok olvasni!
A szódabikarbóna segít abban, ha sok a gyomorsavad, másban nem igazán, mert nem jut tovább. A C vitamin az mindenkinek segíti a szervezetének a működését, de konkrétan a májdaganatban nem hinném. A D3 vitamin a C mellett fontos lehet emelt dózisban, meg a máriatövismag olaj!
Brekikkk Creative Commons License 2 napja -1 0 54760 Így van, nagyon sok orvos sok mindent nem vesz észre a felvételeken. Egyébként a hasfalaton lévő áttéteket valóban nagyon nehéz ct-vel észrevenni.
A Rain International Kft. Facebook-os oldala nyilvános. A bejelentkezett tagok megoszthatják. A Facebook szabályzatában a megosztásra vonatkozóan nincs korlátozás.
Én sehol sem állítottam azt, hogy a Facebook-os hsz-ben szereplő személy azonos lenne az Index fórumára regisztrál bármely személlyel.
Ismereteim szerint, az Index fórumszabályzatában nincs olyan pontot, amely tiltja más, nyilvános internetes oldalak URL-jének a megadását a hozzászólásokban, ezért kérem a moderált hsz.-em visszaállítását.
Hozd a bizonyítékot (fórumos hsz), hogy ő maga osztotta meg az általad berakott adatait.
(egyébként elgondolkodtattál, hogy nem feltétlenül kellett volna bedőlnöm az IRL miatti panasznak, kérek is az adminoktól állásfoglalást, és tájékoztatlak benneteket az eredményéről)
A Rain-Soul, Core tapasztalatok c topikból töröltétek az 537. sz. hozzászólásomat, amelyben egy mindenki által látható és megosztható Facebook-os hozzászólás linkjét adtam meg. Megtudhatnám, hogy mi volt a törlés oka? Melyik moderációs alapelvet sértettem meg?
Kedves Moderátor! Kérlek szépen, hogy a jogi fórum>üdülési jog topicból legyél kedves törölni a 12399-es hozzászólásomat. Ki kellett volna takarnom az aláírásokat. /személyiségi jogok/ Megköszönném, ha mielőbb megtennéd! Előre is köszönöm!
A troll hozzászólások alsóhangon értendők; nyilván nem böngésztem végig a topicokat, csak a fő szószólók hozzászólásainak a számát adogattam össze. Ebbe még nincsenek beleszámolva sem JB hozzászólásai, sem az enyéim az Avemar topicban. Azokkal együtt ott is megvan az 50% troll-arány.
Nem vagyok senki pártján, talán éppen ezért bántja a szememet, hogy mit keresnek értelmes emberek egy olyan mlm-ügynök feltételezett topicjában, akit látni sem bírnak.
Igen, ahogy írtam is, én sem vagyok JB fan, éppen ezért az érintett egy topicból legszívesebben kitiltatnám. De az alternatív szerek topicja? Az MLM topic? A Rain termékek topicja? Ott teljes joggal írhatna a portékájáról, mégis megy utána a plebs és habzó szájjal provokálják. És meg vannak róla győződve, hogy ez így rendben van, pedig pont ugyanannyi keresnivalójuk van az MLM fórumon, mint JB-nek a hasnyálmirigyrák topicban. Azt gondolom, hogy azért nem lett anno a rákfórumokról törölve, hogy kapjon egy kis népharagot. Most lényegesen nehezebb lesz rendet tenni, mert azokról, akiknek eleinte igazuk volt, kiderült, hogy ugyanakkora trollok... :-(
Azt hiszem, nem lepek meg senkit, ha elárulom, hogy eszem ágában sincs JammieB-t védeni. Ami viszont a két érintett topicon folyik, az boszorkányüldözés. Olyan dolgokba is belekötnek az emberek, amik teljesen szubjektívek, ezen kívül nagyüzemben gyakorolják a személyeskedést, irl adatokra való erős utalást és magánlevelek idézgetését. Objektíve ezek olyan dolgok, amiknek a feléért is azonnal töröltök.
JammieB-t nem féltem, bőven az ingerküszöböm felett van nekem is, de az a nyilvános lincselés, ami a két topicon megy - a tudtotokkal -, nagyon bántja a szemem. Egyrészt tök blama, hogy értelmes emberek mennyire kifordulnak magukból és nem bírnak magukkal, ha trollt látnak, másrészt igazságtalanság, hogy ilyen szintű önbíráskodást, népharagot megengedtek. Ha szabályzatba ütközik, amit JB csinál, legyetek szívesek törölni, ha pedig nem, akkor kérlek, senkitől ne toleráljátok az irl-ezést és ne asszisztáljatok a nyilvános lincseléshez.
Neki is van ám szája, ha valami bántja és ahogy látod pontosan kiderül a válaszából, hogy lepereg róla, mert tudja, hogy irányítottan gonoszkodott és tényeket nem vesz sértésnek.