World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Votekicket bármelyik tag használhatja tudtommal. A blogomban levő screenshoton is látható hogy nem vagyok party leader, de a shot után 1 perccel sikeresen használtam a votekicket :)
Úgy látom a játékosok kb kétharmada ilyen "lúzer", szal igen, mindig ilyenekkel akadok össze. Eddig úgy 15-20 runt mentem LFG toolal. Mind sikeres volt és viszonylag wipementes is, de olyan csapat ahol mind az 5 ember kifejezetten jól teljesített csak 1 vagy 2 volt. Az esetek felében meg 2-3 nagyon rossz ember is bekerül egyszerre, 1200 dpses hunter, aggrót nem tartó tank, ilyesmi. Ezek nagyon meg tudják nehezíteni illetve lassítani a runt. Ha még mindig mindenki nagyrészt kékben lenne mint 1 évvel ezelőtt, iszonyatos wipe fesztivál lenne az LFG csapatok túlnyomó többsége. Majd amikor mindenki friss 85ös lesz és mennek hcbe az emberek, figyeljetek meg a szopásmennyiséget :)
A heti raid is jó volt, Malygos. Eleve rettentően rühellem én azt, de valahogy rávettem magam egy 10fős verzióra. Az első csapat 2 wipe után oszlott, mert tök reménytelen volt. 3 DPS 2K alatt volt, valahol a tank körül. Replenish nem volt. Healeltem én discként, meg 2 holy pala akik együtt nem toltak annyit, mint én az absorbjaim NÉLKÜL. Ami ugye a healem kb fele. Sparkokat nem kezelték, vagy ha mégis lelőttek egyet, csak a DPS fele állt bele... Kurvára figyeltem, mert PI-t akartam tenni egy kaszterre amint beleáll, de ilyen nem történt :) P2ben szerintem páran nem álltak a buborékokban, mert ott is elfogyott több ember azonnal. P3-ban azonnal meghalt a fél raid. A második csapat sokkal jobb volt, ha kiosztották volna előre ki healel p3ban, 1shot lett volna. Ezért félek a pugoktól, sose tudod melyik alma rohadt :)
Nagy kedvencem az is amikor random csapat hc OK-t kapja és valamelyik szupergéniusz kiugrik az instából felvenni a napi timed questet :D "wtf I'm in Dalaran lol"
Valamint ugyanígy random HCban a: "please summon me" ...
De lehet ha valaki nem csinál semmit :-) Ő is ki lett szavazva. Egyébként ha te vagy a party leader jobbklikkre van egy vote funkció, na ott lehet kiszavazni.
Te mindig ilyen lúzerekkel akadsz össze, vagy csak néha, de azt mindig megosztod velünk? :-)
Amúgy ez a Dungeon Finder nagyon jó, tényleg gyorsan berak a partyba, csak kár, hogy a raid része külön vagy, vagyis nem tudsz egyszerre instára és raidre is feljelentkezni ...
Ami nagyon nagy, az a heti raid quest. 5 frost és 5 triumph egy rövidke kalandért nagyon megéri ...
Így van, ez egy elvi kérdés. Az egy dolog, hogy végigcipelteti magát, de hogy ilyen cinikusan is tegye, hogy szemberöhög amikor szóvátesszük... Ez kb olyan mint az ablak alá szarni és bekopogni papírért.
Ja én írtam el UP, mindegy az sem egy megerőltető, nem kellett volna belehalnia a "munkába". Az ilyet azért nem értem mert saját magának is meggyorsítaná ha csinálna is valamit. Én se hagytam volna a partiban az biztos.
UP volt, UKt írtam? Persze végig lehet menni 3an meg 4en is, de akkor sem tűröm el, hogy valaki csak követi a csapatot, néha feldob 1-1 dotot és látványosan szórakozik rajta, ha megkérjük hogy esetleg tegyen is hozzá valamit a csapathoz. Rettentő sok a szar játékos, de ilyennel aki direkt nem játszik rendesen és ezt nyíltan vállalja is, most találkoztam először.
Ja juteszembe hotfixelték a hajót, úgyhogy mostmár bedokkol, igaz, hogy pár pillanatig két id. Saurfang van, mert a rámpán is áll egy meg a hajón is, de aztán az egyik eltünik :-) És a hajó kissé csálén áll meg :-)
Azért UK nem az a rettenet megerőltető insta, ráadásul nem tudom mire volt úgy oda, a cucca nem az az omfg kategória azért. Egyébként ha mindenki odateszi magát akkor az is egy 15 perc kb. Még a kis nyomek warriammal is, pedig ő még nem az a nagy eresztés :-)
Mondjuk eddig egész normális arcokat fogtam ki, persze nekem is voltak kalandjaim a 600 dps-t szintén UK-ban kitoló arms warriort mi is kiszavaztuk.
Tegnap random hcben full 219-245ös lock valami gyalázat dpst tolt, egyes pullokon volt hogy nem is vett részt és büszke is volt magára :) Kibasztuk 1 perccel főboss előtt, remélhetőleg így bukott a legtöbbet :) Screenshot és egyéb részletek a blogomom. Hihetetlen milyen pofátlan emberek vannak.
Momentán bugosan. Lelőjük ugye az alliance hajót, szegény Orgrim's Hammer meg ott marad lenn, de alapesetben a hajó szépen odasiklik a feljáróhoz.
A harc kezdetén van egy event, amiben kirohan Saurfang Jr. DK és felszólítja, hoyg csatlakozzon hozzá a kedves papa a Lich King nagyobb dicsőségére. (tisztára inverz Darth Vader feeling) High Overlord Saurfang nem igazán kommunikál az izével, közli, hogy a fia meghalt a Wrath Gate-nél ő csak azért van itt, hoyg hazavigye a testet. Végig egyes szám harmadik személyben beszél a fiáról, nem vesz igazán tudomást a DK-vá változtatott izéről. Elmondja, hogy Dranoshnak nevezték el (btw ez itt derül ki először) ami orkul Hearth of Draenor, elbújtatta, hoyg a warlockok (lásd Gul'dan) ne férjenek hozzá és megígérte a feleségének a halálos ágyán, hogy a fia biztonságban lesz. Majd egy elegáns charge-al nekiesne csakhogy a DK Saurfang Junior felaggatja őket a levegőbe, így ugye ránk marad a meló. Amikor eldől a boss külön grafikai megoldással az Öreg a karjaiban viszi ki a testet a hajóra.
Azért vicces hogy először szétlőjök a horda hajót, majd mégis van hajó mert ha jól láttam azon jön a papa és a király nagy kegyesen odaengedi. :) Vajon horda oldalról ez hogy néz ki?
IC nagyon hangulatos lett, a fightok is jók (innen-onnan összekombinált bossképességek, egész jól összerakva), a lore meg az event külön tetszett a Saurfangokkal. Csak elég rövid lett így bevezetésnek.
Hát van egy csomó magenk, elég sok az aggrómalac köztük mert jó tankokhoz vannak szokva, biztos az volt a baj :D FoS az első, ugye? Ott nem sok mindenen lehet meghalni, esetleg főbosson voidban vagy szemlézerben, vagy ha mirror alatt nem áll meg a dps úgy össznépileg. Te most kivel nyomod, hogy tudjam ha esetleg találkozunk :)
Nekem az új instába raididőben kibaszott nehezen adott groupot (fél óra healerrel... jobban jártam volna ha publikus csatikon szervezkedek), aztán random hc-kat 23 óra fele 5 és 1 másodperc alatt. 3ból 2 group jó volt, a harmadik tele volt fail emberekkel. Aki olvassa a blogomat az tudja :)
Egyébként nekem eddig (kopp kopp) teljesen jó tapasztalataim vannak ezzel az xserver LFG-vel, két healer és egy dps karival csinálgattam teljesen rendben voltak a grpok.