A párizsi átszállás nem bonyolult, ha követed a jelzést. A 2E terminálban nem sok minden van, pár szendvicses, illetve pár üzlet! Normális kajáldát nem találtunk. Gyereknek Ps4 részlegek díjmentesen, illetve töltési lehetőség! Viszont nem air france repül, hanem a wanos air dolgozik ezen az útvonalon. busszal vittek ki minket a géphez, igen messze áll a termináltól. Az ellátás a gépen teljesen jó volt, étel-ital elegendő, italért bármikor mehetsz az út alatt! Az időjárás elég szeszélyes, rendszeres naponta többször a zápor, illetve folyamatosan fúj a szél! A szoba nekünk teljesen tökéletes, de a hotel szolgáltatásai pazarok! Ágyaznak, pezsgőt készítenek be, stb.
Sziasztok!Grand Bahia Principe La Romana szallodaba megyunk.Van tapasztalat a szallodarol es errol a partszakaszrol(karibi part)?Ki jart Catalina szigeten?
Mi csütörtökön érkeztünk a royaltonba, ha esetleg valakit érdekel ez a hotel, szívesen osztok infót! itt az all inc az tényleg az, korlátlan nettel, minden ismert itallal, saját személyzettel...
Valós probléma, nem tudom pontosan milyen kiadástól, de kb a 2000-es évek előtti dollárt nekünk se fogadták el a hotelben sem és egy supermarketben sem.
Akkor nálam vmi gebasz van. Nagyon hiányzott. A pénzt zárolták a számlámon, tehát a szerződés létrejött, de valahol...na, majd megpróbálok valamit ügyeskedni. Köszönöm, h válaszoltatok!
Szia, nem tudom, mi lehet, nekem küldték rendesen e-mail-ben, de a fizetés végén is le lehetett tölteni... Két adagban rendeltem, mert nyolcan megyünk, mindegyik megérkezett.
Szia! Kitöltöttem, a számlámról a pénzt le is emelték, de eddig sehol semmi, az email címemre semmi sem érkezett. Mindez pár órája történt. Jól van ez így, van ennek valami határideje vagy ilyesmi?
Angel55, Spanyolnátha - köszönöm a segítséget. Megleltem Gustavot, már válaszolt is.
Ugyanitt kérdés: nincs-e valaki, aki jönne nyolcnapos körútra március 3-tól. Mi elég lelkesek vagyunk, de a minimum két fő, mi meg ennek csak a felét adjuk ki... :)
Szia! Elkezdtem a vásárlását, de a fizetésnél "megakadtam". Ott ugye, csak a vásárló személyét kell megnevezni, számlaszámot megadni... Ezek szerint ez egy üres (!) nyomtatvány, ezt küldik meg email-ben, amit géppel vagy kézzel, de nekünk kell kitöltenünk?
Van köztetek esetleg valaki, akinek utaltak már valaha pénzt a Dominikai köztársaságból? Én közel 2 hónapja várok egy összegre, de sajna még nem érkezett meg a számlámra. Az OTP-ben azt mondták, hogy max 7 nap alatt meg kellene érkeznie... Gondoltam rákérdezek itt is, talán van valakinek tapasztalata...