A venezián kívül még egy hely van, ahol jó a pizza, Orosházán a Livorno. (pl van pacalos pizza). De beszéltem emberrel Tavernából, aszonta azé nem lehet variálni a feltétet, mert FAGYASZTOTT PIZZÁT MELEGÍTENEK FEL, AMIT PÁR NAPPAL ELŐTTE NAGY MENNYISÉGBEN ELŐGYÁRTOTTAK. Úgyhogy a taverna kapja be.
A budapest pizza az Szentesen van a veneziában, merhogy ez egy pizza neve. Van rajta máj, meg füstölt szalonna, meg szoktam rája kérni 4sajtot, meg jól eláztatom a kedvenc öntetünkkel:))
No, szombaton majd Bigmágonyig gyüvök, onnan még ha kell, vezetek én Szentesig, onnan vissza kéne vezetni, mert mire lemegy az a sok kékruhás, adigra kiborulok annyira, hogy kell pár sör. (tavaly hasonó "versenyen" rendőrbácsit alig bírtam kitenni, miközben egyik kezében sörrel, másikban stukkerrel seggrészegen üvöltözött , hogy "Hozzatok egy c****yt, majd én homlokon lövöm".) Szóval magyar rendőrség rulez, zöldkártya miatt baszogatnak, egyébként egy nagy 0 az egész. Főleg, hogy 1 7vége alatt többet lövök .357 magnummal, mint az átlagzsernyák egész munkaviszony alatt a szolgálati meggymagköpködővel. De nekünk nem való fegyver, mert nem értünk hozzá, majd a rendőrség megvéd. Muhaha.
7végén mehet a pizza. Szombaton lövészetvezetek kb 5-ig, 100-120 zsaru jön, úgyhogy nekem majd kell 1-2-3 sör a végén. Kéne egy sofőr. Lapposs? MiZo?
Hja, új kedvenc: budapest pizza. Sok máj és sok chili. Nagyon bírom ezt a ruganyos kis méregtelenítő barna szervet sok füstölt sajt alá sütve. Hiába epét termel, kurvajó:)))
már regisztráltam délután. mentettem pár dolgot, a "dark" után nagyon megvolt, mert mire rájöttem, hogy ott szaglászni kell, arra ráment kb 200 parancs
sikerült megszerezni a bábelhalat? bazd! engem kidobtak az űrbe. igaz, hogy felvesznek, de ki tudja, milyen hatással van a játékra, ha nincs meg. ja, láttad, az oldalon van egy link a bbc honlapjára, ahol menthető a játékmenet a save parancssal.
kimentem, felvettem ford ketyeréjét, ha megpróbálom neki odaadni, akkor kinyír, ha megnyomom a piros gombot, akkor jön a szervízrobot és utána kinyúlok, ha a zöldet nyomom meg, vagy beírom, hogy "hitchhike", akkor atomjaimra hullok és nincs semmi. innen hogyan tovább?
bameg, a kocsmában sörözök ford prefecttel, de onnan nem tudok továbbmenni, állandóan az ablakon át bámulja az eget. ha sokat iszok, akkor meg vége a világnak, mert bebaszok. szólj mán, ha onnan továbbjutottál!
Ja, pizzázás jövő hétvégén OK, viszont nekem a szombat lenne jó, mert pénteken volt szobatársam búcsúbulija lesz (lelép Svájcba egy évre vírusokat tenyészteni).
mássz ki az ágyból, kapcsold fel a világítást, moss arcot, vedd fel a fürdőköpenyt, vedd be az aszpirint ami a zsebében van, nyisd ki az ajtót, menj ki az exit paranccsal, menj délre, ott feküdj a bulldózer elé, aztán majd jön prefect és beszélgethettek... a többi már rád vár
ja, kéne pizza
úgy beszéltük lappossal, hogy gyüvő hétnek végén kéne