Nem Maróka!:) De szoktam újságot olvasni!:) Ja, és elég nehezen teremtek kapcsolatot. Szóval, vagy elcseréltek a kórházba, vagy én vagyok a kivétel, akire nem illik ez a zizé!:))
Jelleme: Elszánt, határozott, szívós, és anyagias. Fontos számára a siker, a népszerűségért bármire képes. Mindig megtalálja a megfelelő protektorokat.
Feladata: Mások szórakoztatása, új eszmék terjesztése.
Köszi! ezt a linket még nem ismerem. Lesz mit olvasni:))
Amúgy, jó 10 éve még engem is jobban érdekelt, de a hígulásban egyetértünk. Arról nem is beszélve, hogy nem lenne helyes ezekből kiindulva itélünk meg valakit. Úgy tartom, hogy minden ember valahol egy egyén. Ezeken túlmenően viszont, szórakozásként érdekel /bizonyos szintig/ Érdekes dolgokra is bukkanok olykor, összehasonlítva az általam kialakított képet, és 1-1 jellemzését olvasva.:))
/Lásd Big, mint Teréz anya;o))/
Summasummárum: Az emberekben, és saját itélőképességemben bízom,
/még akkor is, ha sokszor megcsalt/ak már:))/ elsősorban.
-Csak arra wigyázz,h a muterja nehogy megitasson láwaköbilibe fött waranygynyállal, aprora darált légykakiwal és Agyiféle macskuszxarral,me tejis csupa kiütés lexö,azt még a szemed se lex ilyen szép!)))
Nem keverted össze bd horoszkópját Teréz anyáéval?;)
Lécci az enyémet is, mert az európai horoszkóp szerint jegytestvérem a humanitárius bd ;)) 08.10.
Egyébként, amikor elkezdődött az ezoterika reneszánsza, kb. 15-16 éve, még meglehetőst fiatal voltam, ám érdeklődéssel olvastam a témába vágó kiadványokat. Aztán ahogy növekedett a brossúrák száma és hígult a tartalmuk, ezzel arányosan lazult a hozzájuk való viszonyom. Ma viszont -talán a korral jár- ;), kifejezetten megnyugtat ezek olvasása, leszámítva az agresszív, térítő típusú változatukat.
Pistabát kompenzálandó, íme egy link, hátha nem ismered ;)))
Jelleme: Jó kedélyű, társasági ember, akinek a kegyeiért versengenek a környezetében élők. A társaság középponja, egész lényéből árad egyfajta belső biztonság.
Feladata: A bizalom megteremtése, a hit visszaadása.
Jelleme: Könnyen átlátja az összefüggéseket/mint a magasban szálló madár, a szemét rajta tartja mindenen/. Gyakran érezteti környezetével, hogy "felsőbbrendű".
Feladata: Le kell szállnia a földre, hogy a részletekben rejlő buktatókat is észrevegye.
Oké, addig talán még a hinduhoroszkóplemaradásomisbetudompótolni:))
Tudniillik, azért írom ide be, mert érdekel/ne, hogy mennyire találjátok igaznak egy-egy megállapításait./ami nem mindig kimondottan pozitív, bár ez is mint minden, nézőpont kérdése/:))
Ám, ha mindenki csak magában elemzi,/ha egyáltalán érdekli,és elolvassa/
Na, szóval akkor is: megéri.
Ajajj, megnéztem azt az oldalt...Bááár ne /evés után/ tettem volna!;)))
Áááá, nem visz senki üdülni...így hát, dolgozni menni vagyok kénytelen:))) Nem könnyű ám az anyák élete sem, de hisz tudod! /na, nem mintha panaszkodni jöttem volna ide:)))))
Agyika csak elsőre tűnik bonyolultnak egy kép beszúrása ide:))
Új kép /saját gépről/ Tallózás /kép felirata/ Feltölt
Ezeket látod a "levélpapírod" alatti részen. Kattintás egyszer a "tallózás"-ra. Előbukkan egy ablak, ahonnan ki tudod választani az ideszánt képet. Kiválasztod:az egérrel rákatt.1x ,majd, a "megnyitás"-ra katt.1x. Akkor, a "saját gépről"felirat alá beíródik a kép címe, esetleg száma. Ezek után, a "feltölt"-re katt.1x. Vársz, mi fog történni:)) ha minden jól sikerült, akkor a gépedről átkerül a kép ide, ahol írsz. Az "új kép" felirat alatt megjelenik két szó, mely két lehetőséget takar: beszúrás- törlés. Katt. 1X! a "beszúrás"-ra, és aztán MEHET:)))
Jó? Légyszives próbáld ki, mi is nagyon szeretnénk ám látni, melyik képet mentetted/egész véletlen/ 3X:))
Jaj, Maróka, asszem tegnap elmentettem egy képet /igaz, háromszor/, a Mappába. De nem biztos, h. én követtem el, lehet h. akitől kaptam, egyből odaküldte? Nehéz a kezdők élete, de nem adom fel a csüggedést!