1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash
2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? George Karl
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? a Suns
5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls, Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves, Lakers 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? D. Jones, G. Hill (végre valami...)
8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Sprewell
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Nash-Wade-James-Duncan-Ben Wallace
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nem is tudom. Mondjuk Stoudemire. 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Skiles
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Hát, a Suns nyerte, de sosem hittem, hogy vihetik vmire a playoffban. 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Lakers 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? D. Jones
8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Sprewell
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Wade-Allen-James-Duncan-Stoudemire
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Okafor
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? George Karl
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Hornets 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Simmons 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Nash-Wade-James-KG-Stoudemire
Hát,én nem akarok senkit megbántani,de Wade már megint bután játszott.Sokkal többet kellene passzolnia Shaqnek és nem mindent egyedül megoldani.Az elsö félidöben még nagyjából nem volt gond(bár ez inkább a Billups rekord TO-ja miatt volt a második negyedben),ekkor jól osztogatott Wade.Aztán enm t'om,mi történt a Miamival,rohadtul elkényelmesedtek és rettentöen elbuikták a 3. negyedet.Ekkor pedig Wade elkezdte ugyanazt játszani,mint az elsö meccsen,nem passzolt és mindent rádobott kifacsart helyzetböl is.Az egyetlen különbség az,hogy most gyakorlatilag minden bejött neki és így sikerült nyernie a Miaminak.De szerintem ez így még egyszer nem fog menni neki.Legalábbis a Psitons ellen nem,a Lakers ugyanígy bukott tavaly Kobe miatt.
"When I kiss my forearms, I am kissing the tattoos of my late grandparents," Smith said. "That is my way of showing my love and respect to them; I have one tattoo on each arm. When I raise my arms up in the air and make a sign, I am making the Jay-Z Rockafella sign. My boy, Rashard McCants of UNC, also does it"
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? G. Karl 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls, Sonics 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Magic, Cavs, TWolves 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? passz 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns 10. KI LESZ A BAJNOK? Spurs 11. ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÖTÖSE? Nash-Wade-TMac-TD-Shaq
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Okafor 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Nate McMillan 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Sonics, Wizards, Hornets - mondjuk ebben a sorrendben 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Wolves 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Ray Allen 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe, Kidd - Carter előtt 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns 10. KI LESZ A BAJNOK? Azt szeretném, ha a MIA lenne. 11. ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÖTÖSE? Nash-Wade-Ray Allen-Amare-Shaq Ez úgy tetszett Ati-nál, hogy nem tudtam rajta változtatni :)
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Carlisle 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls, Wizards 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Magic, Jazz, Twolves 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Pape Sow (nem hittem volna, hogy bárki is ennyire tud lelkesedésből játszani) 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Vince Carter (Rapsos időszak) 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns 10. KI LESZ A BAJNOK? Detroit 11. ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÖTÖSE? Nash-Wade-Ray Allen-Amare-Shaq
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Wade 2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Gordon 3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Scott Skiles 4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns 5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Bulls 6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves 7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? B.Knight, Allen/én ennyit nem vártam tőle/, Terry 8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Odom 9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Wade-AI-Gordon-Dirk-Amare 10. KI LESZ A BAJNOK? Pistons
ha jól nézem, az idei szezontopic a második legaktívabb, de erősen elmaradunk a 2002/2003-as szezonunktól... 2001/2002 meg milyen uncsi lehetett, alig szóltunk hozzá... vagy csak lassabb vót a zinternet...;-P
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA?
Nash
2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA?
Okafor
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE?
Carlisle
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA?
Suns (but you gotta face the PLAYOFF-SPURS, guys...)
5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST?
Sonix
6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST?
Wolves
7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST?
Mourning
8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST?
Kobe
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA?
..?..
10. KI LESZ A BAJNOK?
Spurs, yeso'course
Én sem akarok összeveszni senkivel Wade miatt, csak azt látom, hogy néhányan itt félreismerik emberként és játékosként is, és egy kalap alá veszik a stat-hajhász önző játékosokkal.
Aki nem látja, hogy mekkora sportolóról van szó, az magára vessen.
Ez az év csak a kezdet.
Detroit series: Talán az lenne a Heat útja a 4 győzelemhez, hogy 2x Wade, 2x Shaq megnyeri nekik. Wade 1-et már hozott, ha Shaq rendben lesz ő is hozza majd a magáét. Nem fair elvárni egy másodéves játékostól, hogy 4x vezesse győzelemre csapatát a címvédő ellen. De Wade elvárja magától, és képes is lehet rá.
A távolabbi jövőre nézve pedig biztos vagyok benne, hogy képes leszbármilyen ellenfélen keresztülvezetni csapatát. Csak consistent jumper kell hozzá, hogy olyan szintre emelkedjen, ahol csak Jordan járt.
Jordan karrierje első Conf. final meccsén: 9 for 31 fg. (nah, 1%-kal ez jobb mint 7-25, csak hanyadévesként? 6?)
Jó dolog vagy nem jó dolog MJ-hez hasonlítani? Ez a legnagyobb elismerés, amit kosaras kaphat. Hosszú évek óta az NBA-fanek azt találgatják lesz-e még egy, mikor lesz, ki lesz az. Amikor itt van (magánügy, ki hiszi, ki nem), akkor muszáj hasonlítgatni. Csak nem elvárni, hogy 2 év alatt utolérje.
1. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB JÁTÉKOSA? Nash
2. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÚJONCA? Okafor
3. KI VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB EDZŐJE? Carlisle
4. MELYIK VOLT SZERINTED AZ ALAPSZAKASZ LEGJOBB CSAPATA? Suns
5. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Sonics
6. MELYIK CSAPAT SZEREPLÉSE OKOZOTT CSALÓDÁST? Timberwolves
7. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT MEGLEPETÉST? Hill
8. MELYIK JÁTÉKOS TELJESÍTMÉNYE OKOZOTT CSALÓDÁST? Kobe
9. AZ ALAPSZAKASZ CSAPATA? Suns
10. KI LESZ A BAJNOK? Spurs
11. ALAPSZAKASZ LEGJOBB ÖTÖSE?
Nash-AI-Mac-KG-Shaq
visszatérve a miami nézőszámára, láttam egy összefoglalót a CNNen a pistons elleni meccsről és lehetett látni ahogy felállt mindenki aki lent ült (meg a többiek is persze). Csak ugye mindenki piros polóban van és totál ugyanaz mind1ik szinte, szal nincsen Miamiban alacson nézőszám :)
a Wade-MJ témához egy ucsó szó: én is azt a véleményt osztom hogy Ő Wade és nem Jordan, nem kéne minden feltörekvő rising start MJhez hasonlítani. De szvsz senki sem fogja túlszárnyalni MJt. Ő isten ajándéka volt, nem lesz belőle több, mint Michael Jackson :D
ez az alapszakasz csapata dolgot én úgy értettem, hogy az a csapat, amelyik vmi miatt kiemelkedőt alkotott, ez nem (feltétlenül) egyenlő alapszakasz-győzelemmel, vagy ilyemsivel