Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
az lenne a kérdésem, hogy a topik hozzászólásaim között, ha egy topikba írt hsz-eim archívja nem hívható le, egyszerűen az ebbe a topikba írt hozzászólásaimat nem jeleníti meg a rendszer, annak mi az oka? Az adatlapomra kattinva, a "Hozzászólásaim" link alatti hsz összesítőn néztem. Tudnátok tenni azért, hogy láthassam újra?
Az itt előttem lévő komment alapján eldöntheti ki az aki nem bír magával. Itt leírtam (14439) hogy mit követett el. Erre én rágalmazok meg fenyegetőzök ? Leírtam hogy milyen jogsértést történt amelynek milyen súlyú büntetéstétele van.
Ha ez számára fenyegetés akkor remélem érzi a tettének súlyát. Nem hiszem.
A topik normális csendes többsége próbálna a topik témájában írni, de sajnos a troll mindenkivel személyeskedik több nicken, ráadásul most is ő jött ide rágalmazva meg fenyegetve engem, majd leírja, amit.
Mindenesetre köszönöm, hogy most legalább állást foglaltatok az ügyben. Részemről lezárva.
Mivel azt látom, hogy a bejelentett fórumozó továbbra sem tud leállni és folyamatosan engem támad ezért az itt alattam lévő kommentjéhez az alábbiakat fűzném hozzá.
Moderációs alapelvek.
III/ B
............... Kivételt képeznek azon esetek, amikor az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozza nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.
Tehát szigorúan csak az az adat lett megemlítve amit saját maga is a nyilvánosságra hozott. Az meg hogy ő milyen kommentbe milyen előzmények után közölte magáról ezt az adatot az irreleváns.
Amúgy meg felteszem a kérdést, hogy egy olyan becsületsértés ill. rágalmazás tényállás mellett ami 2 év szabadságvesztéssel büntethető az egy sima komment törlésével megúszható ?
Annyira megúszható hogy nem sokra idő elteltével egy következő kommentjében már megint aljas sugallattal a topik rombolásán van.
Ez az ember nem először került már a Morderátorok látókörébe, elég csak visszaolvasni ezt a moderátori topikot.
Egy ideig tűri az ember azt a lekezelő, mindenféle trollnak elmondó, az ő véleményével nem megegyezők mocskolását de egy idő után ez most már sok lett.
Szinten mindenütt kelti a feszültséget ahol ő ott van. És nem másért csak azért mert másnak más a véleménye.
4. A moderátor messze nem kötelezhető olyasmire, hogy 20-30 millió hozzászólás közt kikeresse a forrást, azaz aki IRL adatot ad ki, az linkelje mellé azt a beírást, ahol ez az adat megjelenik. Ha ezt nem teszi, gyakorlatilag azonnali tiltással számolhat még abban az esetben is, ha "közismert" adatról van szó.
A nick nem linkelt semmit, ráadásul egy olyan forrásra hivatkozik, aminek az előzménye szintén súrolta a jogellenességet, azzal a különbséggel, hogy az ottani jogsértő nem rosszhiszeműen írt, csak vitatkoztunk, ezért nem is lett jelentve. De sem annak a hsz-nek nincs létjogosultsága, sem ennek, nem adtam és nem adok hozzá engedélyt senkinek, a topikromboló troll pedig szabályt sértett, jelentve lett kétszer is, hsz. számmal és linkkel, a moderáció nem reagált.
Emellett mégegyszer megkérdezem. A topikrombolás, uszítás meddig fogadható el? Igen, Lamner nickről beszélek, és a másod, harmadnickjeiről.
A következő topikban https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9233771 több ízben belinkelték a Monte Cristo grófja felvételét.Felvétel vetítési jogának egyetlen tulajdonosa a 7.Tv-t üzemeltető Békéscsabai Médiacentrum Kft. A felhasználóktól kértük, hogy haladéktalanul távolítsák el az jogsértő felvételek megosztását. Egyúttal szeretnénk kérni, hogy továbbiakban ne lehessen feltenni a 7.Tv műsorán leadott anyagokat a fórumra előzetes engedély nélkül.