Ljucusról híreket még nem tudok,hallgat a telcsim. Gondolom nem szül még...
Csajok,ez a mai nap idáig olyan volt nekem mint egy falat kenyér. Imádom a napsütést.Az életkedvem is visszajött. Barnussal reggel óta a játszón lógtunk. Annyira jó volt pulcsiban,sapka nélkül futkározni,focizni.:) Délután sajna nem tudjuk ezt megismételni,mivel megyünk eladósitani magunkat potom 20évre. ;-) Ma irjuk alá a hitelszerződést a bankkal. Juhhééé,csak közeledik már a vége.
Ellenberger van egy naaagy problemám Barnával. Tippeket,tanácsokat kérnék,hogy mit csináljak majd az új lakásban. Ugyanis a kölök,éjjel újra kér kaját(tápszert),ezen felül elkezdte a ki akarok jönni az ágyból,és veletek aludni müsort. Na most kb 1 hónapja nem aludtam át az éjjelt,jó esetben csak 2x kell felkellnem Barnához. Kicsit zombi is vagyok. Mivel Anyósék a szomszéd szobában vannak,nem hagyhatom Barnát sirni. Tiszta gáz a helyzet,mert baromira nem akartam volna rászoktatni erre Barnát,de most reménytelen a megoldás.... Mi a francot fogok csinálni még 2 hónapig,na és azután az új lakásba????
Leginkább olyasmit, hogy szül, vagy máris lebabázott :-)
Vagy ha egyik sem, akkor biztosan megvan már az indítás kitűzött dátuma, mint Ultimátum a Vonakodós Esztilánynak.
Sapi,
Borcsa szokásszerint nagyon édes :-)
Képzeld, az én lányom olyan 3 évesen kattant rá a nagy babakocsira, otthon is abban ült nosztalgiából vagy kitudjamiért, és sétálni is minden áldott nap úgy akart menni, vért izzadtam mire le bírtam róla beszélni.... nem lett volna kicsit se ciki látvány :-)
már :) zökkenomentes az túlzás, de megoldom :) Most M épp alszik, a szokásos ebéd utáni szunya, Domi meg még kuzd az álom (és kaka) manókkal. Ma még nem ettem meg ilyen apróságok, de HA elalszik D. is és nem kell odaugrálnom hozzá, akkor talán kajához is jutok :) Martin megbékélt, igen, nem volt gond reggel mikor elment J. melóba.
biztos mindenki sétál :-) mi ma nagyon játszótereztünk. du ki kéne menni a ligetbe, de oda már a nagy babakocsival. szóval még össze kell szedni magam, hogy legyen lelki és fizikai erőm hozzá.
szerencséd van a dokiddal, hogy ilyen türelmes és békén hagy titeket. Most már szép napos az idő, Esztinek is meg fog jönni a kedve, hogy kidugja a kis orrát :o)
Én valahogy ezt a fenistil cseppet soha nem mertem adni a gyereknek,hiába mondta az orvos.Nem tetszenek a mellékhatásai... Eddig is elvoltunk nélküle,remélem ezután is elleszünk.Igaz abból a korból már kinöttünk,ahol az aluszékonyság nem volt túl jó mellékhatás.
amúgy meggyőződésem, hogy a fenistil hülyítette meg. tegnap még volt hatása, mára gyakorlatilag elmúlt az a vészes hisztiroham... csakaddig kattant meg, amíg azt kapta... fene sem érti ezt.
Azért ez megnyugtató, mármint hogy hamar összeszedte magát Barna. Mi most nem mértük le Marcit, de lehet, hogy délután megteszem, kíváncsi vagyok, mert látom rajta, hogy fogyott. A mai adagja eddig: két falat sajt, 2 dl kakaó, aztán ebédre egy viszonylag normális adag meggyleves. Nem valami sok...
Nunya! Már tegnap akartam neked irni,hogy ne izgulj a nem evés miatt. Barna kb 2 hétig nem evett normálisan a betegsége alatt,és után.(tüszös mandulagyull.) 1 hétig semmit nem evett a tápszeren kivül!!! Akkor lefogyott 11kg-ra. Tegnap ráállt a mérlegre,és ledöbbentem,hogy kb 2 hét alatt visszakapta a kilókat.12,7-et mutatott a mérleg. Próbálj nyugodt maradni,itatni sokat.Fog majd enni.
Ne izgulj,kb mi is itt tartunk.:) Barna még az autón kivül,mindenre azt mondja,hogy eeeeeel.(elmegyünk,elmegy,oda megyünk...) Ezen felül az állatokat tudja még a nevén szólitani,és passz.
ma du. elvittema kikába, program gyanánt. eső úgyis esik. baromira élvezte. palintáztatta a függönyöket.
hazafele közölte, hogy auto. ez volt az egyetlen értelmes szava idáig. pedig már 17 hós.... szóval kicsit csak nézek bután itt a 18 hós kétnyelven beszélő gyerekekre....
barátnom így csinálta és nem volt gond, akkor volt a nagyobbikja pont 2 éves. Hozzám bejött Martin 1x a 3 nap alatt, a többin a náthája miatt nem :( de semmi gond nem lett, simán örult nekem mikor meglátott, aztán nyugiban hazament mikor ido volt. Mondjuk o nagyon sokat van apjával is, nem anyás kicsit sem, hanem apásanyás :) Nekem viszont nagyon hiányzott, hú de rossz volt, azelott még 1 éjszakát sem volt távol tolem.
Beszéd: na kiváncsi leszek ;)
Sapi, Borcsa hisztiiis???? Jaj de nem tudom elképzelni :)
18 hónaposan szerintem Sim is nagyjából itt tartott. Vagy angolul, vagy magyarul mondott valamit, rendszerint azon a nyelven, amin az adott szót könnyebb volt kiejteni. Bár szinte biztos, hogy ugyanazt a szót mind a két nyelven megértette. Aztán egyre gyorsabban bővült a szókincse és ezzel párhuzamosan kezdett el tolmácsolni is.
Simmel kapcsolatban én meg egyre inkább afelé hajlok, hogy az ő szempontjából talán az a legjobb, ha egyáltalán nem jön majd be a kórházba látogatni. El tudom képzelni, hogy mennyire nem fogja érteni, hogy a mami miért van ezen a furcsa helyen, miért nem megy vele felfedezni a lépcsőket és aztán a legrosszabb: hogy miért nem megy vele haza. Szinte látom, ahogy elkezd sírni, amint az apja elcipeli tőlem, én meg ott maradok és megszakad érte a szívem.