Y-ka nem kerül elő legalább egy fél évig, aztán meg jön, és tessék... (amugy kicsit vicces azért, mert ha megtalálnád is mit is? mi nem is találkoztunk még...hehe... :-) )
Szóval lehet témát váltani már végre, ne engem cikizzetek... lesznek ma iráni képek, de már a másik topikban kezdtem... meg lehet nézni.
Ahol a belépődíjat szedik, ott árulnak is valami térképféleséget, ami nem azért fontos, hogy el ne tévedj (próbáltál már eltévedni egy mellékvölgyek nélküli szurdokban?), hanem azért mert rajta vannak a különböző kolostorocskák fellelhetési helyei.
Túracipő/szandál:
A legjobb szerintem a túraszandál. Nyáron mi mindig azt viszünk. A túracipő sem jön rosszul a kappadókiai kövek között, de ha nem akarsz sok mindent cipelni, akkor ezért nem érdemes külön túracipőt betenni a hátizsákba.:)
Mi kb 3-4 órát töltöttünk ott, arra már nem emlékszem pontosan, hogy az km-ben mennyi lehetett...
Az Ihlara-völgyről tudsz még egy keveset mesélni? Ti végigmentetek rajta? Időben kb. mennyit jelent? Lehet hozzá ott helyben (túra)térképet szerezni? Szandál elég -e, vagy túracipő kell?
Arról persze egy szót sem szólsz, hogy nem engedtetek el az arab órára!! :( Most miattad(tok) fogok sose már megtanulni arabul!!! Pedig hogy kellett ez még a perzsa Iránban is!!! Legalább olvasni tudtam, és milyen sok szó ua. nagyon meglepő volt!
Épp most ment el Detty meg Hági, végignéztük az iráni CD-ket. Jó vót!!:) Nagyon!!
Csomó jó képet csináltak, nem spóroltak a dig. fényképezőgéppel. Könnyű nekik, én még filmre fotóztam. Persze -nekem- extra érdekes volt látni újra 30 év után Iránt. Majd ő mesél, sajnos már sok minden nem úgy van mint rég... Csak Iránban, nem?
Hm...
Cuna? Mi? Mi? Mimi? Jaaaa, az a a kis vörös tüzes a Kolibri bárból? (Hippolyt...)