Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3840
El is felejtettem: Köszi Bálna bácsi! Csak alázatosan pontosítottam. Remélem nem haragszol miatta. Na lécci, lécci, lécci...:)))
Előzmény: BlueFazer (3834)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3839
Viszont a garanciális háttere valóban nagyon jó, persze ez is csak pár motorból levont tapasztalat. Nekem pl. ezért is maradt bent a WL-en.
Előzmény: kope68 (3836)
Two stroke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3838

Hi Phaser!

Elhiszem, hogy ilyen srác. Viszont el kell, hogy mondjam, én is ilyen vagyok. Aki ismer személyesen, az tudja, milyen vagyok valójában, viszont elég kíméletlen tudok lenni azzal, aki felhúz (később azérrt néha megbánom).

Nekem is volt egy kis gondom a KTM-el, amikor is a lánkerekem hollandija lelazult, és jött az olaj (pár csepp). Hát én sem örültem neki. Amikor megvettem is tudtam, hogy nem olyan minőségi, mint egy Japán, de másban sokkal többet ad, és ez néha többet ér. a lélek, mint a tényleges műszaki tartalom, szerintem. Egy Japán endurót sem tudok mondani, ami teccene.

Sportmotorban ugyanaz van. Látod én is Suzukit veszek, mert nagyon meg vagyok elégedve a márkával. Eddig a KTM-en kívül csak azom volt, és soha egyetlen pici gond sem. Viszont én, amikor a KTM-et vettem eredetileg egy új Aprilia RSV Mille-ért mentem. Na az sem jobb, mint az SV, de a futómű, meg a bomba design...... Szóval sokkal közelebb állna a szívemhez, de ha választani kéne, hogy melyikkel menjek világkörüli útra, én is a Suzikit mondanám, csakhát a Japán gépek Szürke Eminenciások, ez a nagy igazság.

Remélem, most érted az én álláspontomat is.

Előzmény: BlueFazer (3830)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3837
Ennek örülök. Majd rászolgálok igérem.:)))
Előzmény: kope68 (3835)
kope68 Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3836

....ja és még annyit, hogy volt nekem is japó gépem nem is egy, de nem találtam meg bennük azt a plussssszt, amit egy ktm adni tud. Az tény, hogy aki totál hülye a motorhoz az ne vegyen ktm-et, mert ezt minden használat után bizony karbantartani kell. Ezt nevezte Zéka motorgenerálnak.

Előzmény: kope68 (3835)
kope68 Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3835

Emberek ezt a ktmszarmertönkremegy témát egy kicsit túldramatizáljátok.

Tényleg volt néhány ember, akinek akadtak gondjai, az új motorjával, de mindez garanciában javítva lett, de a többségnek semmiféle gondja nincs a motorjával de gondolom ezt nem írja be, hogy emberek csoda történt, működik a motorom már két hete.:-).

Neked az a véleményed, hogy ez csak második motornak jó. Nekem nem. Sztem nekem egy exc tökéletesen megfelelne a céljaimnak, csak hobbihasználatra, mert nekem ez a motorozás.

Attól függetlenül C16SE topiktársról nekem is pozitív véleményem van (volt?:-))

BlueFazer Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3834

Na szépen megköszönted, hogy védem a kis hab tested a farkas falkától! :)

Kátéjemesek! Mégiscsak félreállok! Tépjétek szét! :D

Előzmény: Törölt nick (3831)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3833
Annyira azért nem érdekel a téma, hogy TS más hozzászólásait olvasgassam. Ennél jobb dolgom is van.:)))
Előzmény: Törölt nick (3832)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3832
Olvass vissza az Supermoto topikba, ott kiderul, h TS sem teljesen elegedett a gépével, nem igaz?:)
Előzmény: Törölt nick (3831)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3831
Jó, de az érdeklődést direkt nem a KTM topicban tetem meg. Az egyáltalán nem genyázás volt, tényleg érdekelt a téma és teljesen jó válaszokat kaptam rá. Oly annyira, hogy ha sorsom nem fordul rosszabbra a KTM még mindig ott van a vételi listámon az enduró kategóriában (köszönhetően JS és a többiek értelmes válaszainak). Szerintem itt csak arról van szó, hogy mellere szívott TS egy olyan hülyéskedést amit kivételesen az ő topicjukba írtunk. Ki tudja miért? Talán a jelek nem ismerése miatt? De állítólag ismeri a jeleket (persze használni nem használta utána). Érzékeny pont miatt? Talán soha nem tudjuk meg.
BlueFazer Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3830

"meg a C16SE emberét"

Az az ember egy nagyon rendes srác!

Ha te a haverunk lennél és velünk motoroznál, akkor ha széthullana alattad a kátéjem Ő lenne az első aki felajánlaná a segítségét!

Benne az merült fel, hogy ennyi szívás után, hogy bír az ember még mindig ugyan azon a lovon ülni, 10-edszer is megpatkoltatni, tömni bele a szénát stb.

Én, mint japán user full megértem az álláspontját! Szeretek minden talinkon ott lenni és egy jót gurulni a társasággal. He ebben a motorom sokadszorra meggátolna túladnék rajta...

Ennek ellenére megértem azt akinek KTM-je van, csak én úgy érzem, hogy ez a terepezés/SM-ezés egy olyan hobbi, hogy én csak 2.-ik motornak tartanék ilyen gépet, ahogy C is. De nem tehetem meg. Pld. buli lehet egy "szöcskével" terepezni, de utcán nem fogok ilyennel járni, hanem egy nooormális autóval. Sokat beszélgettek a GMC-sek már ilyesmiről. Komolyan inkább sajnálunk (félre ne értsétek!) titeket a sok szívás miatt. Tudjuk, hogy van akinek még 1 motort is nehéz fenntartani, de ha lenne másik gépe, nem "anyázva" jönnne a topkijába, hogy vazze megint xar ez a xar...  

Szóval C csak értetlenül állt egy darabig azelőtt, hogy miért vállalják sokan hosszútávon ezt a szívást. Rákérdezett japó alternatívákra, majd egy idő után elment a dolog egy kis bögdösésbe, majd sértődésekbe...

C nem olyan srác aki bárkit is direkt megbántana (hacsak nem a kajáját piszkálják (kicsit Piedone a lelkem;)) úgyhogy most a szárnyaim alá veszem és kiállok mellette!

Ja és azért, hogy tiszta legyen a kép:

FAZER IZDA! :)

Előzmény: Two stroke (3824)
KTMSzepy Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3829

Na, akkor itt folytatódik? :)

Majd visszaolvasok, a főtopkik lényegesebbek.

Addig is:

Rnie:

Elég sok KTM-es kontrás is, ellenben a kontrások eléggé kis %-ka KTM-es.

Genya bárki lehet, KTM-es viszont csak az, akinek az van. Érthető a különbség? :)

Amúgy meg a főtopki tényleg nem erre való, de mint látom, már elindult a hirig a jobbik helyen... ;)

Szepy

""KTM izdabeszt!!! :))))))))))))"

Ezután még te is szmájlit teszel:))) Amuyg szerintem elég csekély a hozzaszolasaranyunk a KTM-es OFFolásokhoz képest, amikor jön egy ezres fordulo a kontraban:)"

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3828
Ha tudod akkor meg nem tudom min kaptad fel a vizet ennyire? Csak nem érzékeny pontra tapintottunk a hülyéskedéssel?:)))
Előzmény: Two stroke (3827)
Two stroke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3827

Igazad van, nem vagyok gyakorlott fórumozó, és mivel most is a melóhelyről írok, még kapkodnom is kell, nehogy lebukjak. Én az otthoni gépen nem nagyon szoktam fórumozni, mert virtuális ember vagyok.

Azért, köszi, tom, hogy mit jelentenek a jelek.

I haven't got time and I'm not stupid. OK?!

Előzmény: Törölt nick (3826)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3826
Egyszer majd ne csak elolvasd, hanem próbáld meg értelmezni is. Különös tekintettel a végén található jelekre. Ahogy néztem azóta, nem vagy egy gyakorlott fórumozó, ennek szálájára írom hogy olyanon húztad fel magadat amin nem nagyon volt értelme. Nem baj ez egyébként, legalább talán tanultál egy kicsit.
A te írásodban előadott fikázásod és a miénk között is itt van a különbség, hiába akarja valaki egyenlővé tenni (vagy kiforgatni). Miután itt a neten nincs arcmimika, hangsúly stb... különböző karakterekkel szokták jelezni, hogy mennyire komoly amit írnak.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3825

"mert a nőket szeretem, és only csak a nőket, ez tuti. :)"

Kezdesz gyanus lenni nekem...

:)))

(rnie de pszichomokus...)

Two stroke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3824

Hi Mindenkinek! Szia Rnie.

Szerintem azzal nincs semmi gond azzal, hogy van egy véleményed az xy mocival, vagy akármivel. hogy nézem abban a dologban mindenképpen megegyezünk, hogy konkrét elképzelésünk van dolgokról, és ez nem feltétlen rossz. Néha még az SV lapon én is írtam olyanokat, amiket nem kellett volna, jobbanmondva amit írtam az nem volt gond, csupán a megfogalmazás. Sajnos vannak olyan emberek (mint pl. én), akik elég nyersek, és mindig mindent azután gondolnak meg, hogy kimondják.

Szóval szerintem lehet beszélni mindenről, csak az nem mindegy, hogy hogyan. Mikor olvastam az írásaitokat, a Tiédet, meg a C16SE emberét, kicsit felment a pumpám.

Na mindegy nem ragozom tovább....nehogy engem is valami buziszökevénynek nézzenek:)

Ja, és nem fogok veled a holdfényben ellovagolni semmin, mert a nőket szeretem, és only csak a nőket, ez tuti. :)

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3823

Jol van pacsit rá!:)

jövőre rakd össze azt a pénznyelot, és megnezzuk hogy megy egy szarfostalicska ellen:)

egyebkent nekem van elég idom netezni, 1, ketto TS tegnap felhuzott, de szerintem kiegyeztunk egy dontetlenben. A KTMbol csopogo olajat lehet a BMW-be tolteni.

Még valaki?:) Kope(50) ? bár ez nem kétséges....

Előzmény: Simigeri (3822)
Simigeri Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3822

Arra télleg kiváncsi lennék, melyik beszólásoknál (főleg enyémek) telt be a pohár.

Ki nem mondot él nem hiszem hogy le lett volna irva ide, bár ki nem mondott vélemény van, kinek ne lenne.

Van pár dolog amire nem mondanám, hogy "bajom van veled", de nem tetszik. Ez már az én magánügyem, s emlékeim szerint mintha már ki is fejtettem volna egyenesben, hogy a (számomra" nega tulajdonságaiddal együtt fogadunk/fogadlak el. Ezen nem kell besértődni, max önreviziót kérni.

Arra nem tudok diagnózist (inkább nem irom le), hogy még a baszott nagy szmájlik mellett is felmerül benned, baráti viccelődés e, vagy sem.

Az egész történetben egyébként az a baj, hogy ebben a szarkavarásban nem is neked tulajdonitom a fő szerepet, viszont vagy te tudsz sokat netezni, vagy nyegle vagy, de az ostor rajtad csattan, még ha nem is kéne.

Egyébként a kialakult helyzetet (köztünk :-) ) én szeretném rendezni, ne legyen már tüske egyikünkben sem. Viszont az már valszeg nem topiktéma. Mélcimem él.

Előzmény: Törölt nick (3820)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3821

de igazan lezarnam mar ezt a KTm vs rnie témát.... SAJNÁLOM, ha viccbol megbantottam barkit a KTM-ek muszaki megbizhtaosagaval kapcsolatban. Valoban gonosz vicc volt, amit az erintettek egyike sem követett el korabban más topikokban, mas markakkal szemben... ehhh.

ha valaki ugy erzi, h meg nem mondta el ezzel kapcsolatban a velemenyet, tegye a kontraba, ide egy darabig nem jonnek.

Előzmény: Törölt nick (3820)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3820

Megértettem a problémátokat a citromtopikban, áthoztam ide egy olyan fikázás megválaszolását, amit OFFnak és valamiért sértőnek éreztem. háttérből többen asszisztáltak ehhez, peched volt a te beszolasodnal (tobbnel) telt be a pohár. Ha viccnek szantad, akkor sorry, én éreztem benne egy olyan ki nem mondott élt, ami miatt ezt irtam.  ha bajod van velem, vagy kötözködj egyenesebben, vagy egyaltalan ne. Nem éreztem a baráti viccelődést az elmult egy napi hozzaszolasaidban - lehet, félreértettem valamit.

Előzmény: Simigeri (3818)
Xerxesz Aron Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3819
Simigeri Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3818

Ezt kifejthetnéd.

Játszhatunk öriharit.

Előzmény: Törölt nick (3816)
Two stroke Creative Commons License 2005.08.18 0 0 3817

Látom Faser Te vágod a témát.... :)

Egyébként qrvára ne zavarjon, hogy tesómnak csak a BMW az istene, és most is egy 528E-je van, és most vesz M5-öt. Úgy nagyjából tudom miről beszélek, és 1000 BM M43-as ért sem adnám oda a motorom, de még a Stilot sem. Egy ezeréves Hyundai-om is van, amit eddig hajtottam, és 450.000 van benne. Valszínüleg a Stilo is elmenne ennyit Rnie.

Előzmény: BlueFazer (3807)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3816
Kb. annyira innek pertut TS, mint veled. bár lehet, h hamarabb, mert legalabb egyenes:)))
Előzmény: Simigeri (3815)
Simigeri Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3815

Azért ez hihetetlen!

A két kést rántó emberke összeölelkezik, isznak egy pertut, Pinguz forgatókönyvére mozognak.... LOL

Aztán bejön egy tapló béjemvés, azt szétvágja a románcot. Milyen ember az ilyen?

Aztán meg jön a buszos, az is beleröffen.

S végül jön az elmaradhatatlan, ezer oldalakon ezerszer kitárgylat S1 V2 S4 melldagasztás. Boxer, S3....?

:-)

dhpage Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3814
rezeg??? jaaaa! az úthibákra gondolsz! :))))))
Előzmény: Törölt nick (3793)
oktaclio Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3813
:-)))
Előzmény: BlueFazer (3812)
BlueFazer Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3812

Azért ezt megnézném egy hajtósabb terepezés után;)

Ha 1mp-en belül elengeded buzi vagy! :D

Előzmény: oktaclio (3811)
oktaclio Creative Commons License 2005.08.17 0 0 3811
Ezexerint az 1 henger nem "uncsi", mert azt marokra lehet fogni...
:-)))
Előzmény: Fido Dido (3810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!