egy nyitva felejtett hátsó kiskapun bementem, meglőttem, és végül nagyon sietősen távoztam,
:D :D
a Nemzeti Sport Online és a police.hu területlezárási jegyzékének alapos tanulmányozása után kizárásos alapon meglett, hogy melyik két szállodában lettek elszállásolva a csapatok
Ki a fene néz ilyeneket, ilyen ember nincs!!! :D :D
Bónusz: spanyol kommentekre spanyolul válaszol :D :D
Ezekkel nekem nincs bajom, viszont tavaly életemben először láttam kiégett buszt. Nem értem, miért épít bárki ilyet is újjá.
A tűz már betört az utastérbe, és hiába oltották el, a korom, meg a kesernyés égett műanyag szag mindenbe beleette magát, használhatatlan a maradék is.
Tavaly nyáron ontopic lettem, és Csoki bácsi azt javasolta, hogy ne fényképezzek, mert a kollegák félreérthetik. Megfogadtam a tanácsot.
Magamnak kilőttem a garázs által járt viszonylatok összes végállomását, amikor megfelelő volt a napállás, meg mostmár megtehetem azt, hogy magamnak forgatom be a buszt. Ha valami ritka kocsikiadás van, és én viszem azt a gépet, azt még kilövöm, és annyi.
Akkor mondok én is egy számomra meredek példát tavalyról: az óbudai piacon kártyával fizettem a hagymáért és a paradicsomért úgy, hogy az eladó említette a kártyásfizetés lehetőségét.
Tök jó. Kihívtam egy szakit, s lehetett nála kártyával fizetni. S még számlát is adott. Úgylátszik a vén alkoholista trógerek végre kihalnak a piacról? :)
Az eddig látott kedvcsináló, egész alakos fotókon úgy látszik, hogy a "B" hídnál kilóg a kerék síkjából a kerékagysapka, vagy mi. Mint anno a Hitacsi trolinál volt...