Az enyém tavasszal eladó lesz, ha minden úgy alakul, ahogy szeretném. Ha érdekel, teszek fel képeket róla, bár az enyém 2000-es évjáratú, de keveset futott, megkímélt darab.
Nejemmel gondolkodunk egy 2-4 személyes lakókocsi vásárlásán. Új szóba sem jöhet. Nézegetem a haszáltakat itthon és külföldön is, de szerintem nagyon elszabadultak az árak. Lennének kérdéseim:
2/ Nézegettem holland lakókocsikat is , de ott ugye ott a kiutazás, behozatal, vizsgáztatás stb dolga. Lehet alkudni a hollandoknál ?
3/ Német, osztrák ?
4/ Korban 2004-2008 -s jöhet szóba az ár miatt. Összsúly max 1500 kg, mert korlátoz a jogsi. A vontató autó 2 tonnás.
5/ Tavasztól őszig járnék vele ( most lettem nyugdíjas ) , amúgy meg egy nyaraló kiegészítő lakhelyeként hasznosítanám.
6/ Régebben vettem már használt autót , akkor egy megbízható szerelő barátommal jártam a telepeket. létezik ilyen " barát " , lakókocsi vásárlásnál is ?
Minden előre vívő hozzászólást és javaslatot köszönettel fogadok.
Ha akartok 1 jót finn szaunázni, (wellness) irány Visegrád. Hotel Honti szálló. Zárt parkoló árammal. Megteszem a marketinget a tulaj nagyon vendégszerető, kedves.
Szia Mi nyár elején voltunk,de teljesen elhanyagolt volt állítólag üzemeltető váltás volt.Bejelntkeztünk és egy fél óra múlva ki.
Ráadásul a telekhatára épül egy munkásszálsó a Moll-nak ami nem tesz jót.
Amúgy ha jól helyezkedsz a kemping ajtótól a tanmedence 10m-re van az úszó 30m-re a gyógy 60m-re van Közös a kerítés.Kár hogy sok minden bezárt ott,mellette a Gara ott jó kaja volt
Mesteri is jó. Ott is mint Csisztán le van kerítve a kemping de nem kel se átmászni, se átugrani mert mindig nyitva van. 🙂
És nincsenek távolságok se. Amit nem szeretek benne, hogy totál halott a környék. Kerítésen kívül dögunalom. Nincs semmi és mindenért autóba kell ülni.
Na, puszi a bandának, ez már nem lakókocsizás, ez már "törökfürdözés", szerte az országban, ahol lakni is kell valahogy....ugye? Én ugyan már abbahagytam a Balatonpart - Akali kempingezést, mert ottan igazán elszálltak a jogok és kötelezettségek (3 m-nyi partszakaz horgászatra, ráadásul este 7-től reggel 9-ig lehetett horgászni....- kajakra a lenyúlás ment és megy - évekkel ezelött horgászkempingként nyomatták - de ott egye a fene, gazdagodjanak a kezelők, nekem megmarad évente közel egymillió forintom!!! de a Balatonért fáj a szívem!!!
A látogatóközpont mögött van most a kemping. Az egészet lekerítették de a kapu mindig nyitva van. Legközelebb kb 50 méterre van medence. Legtávolabb 100-120m. Egy hónapja voltunk.
Csisztán 1-2 méter ( azaz akár egy-kettő ) jó estben a lakókocsitól a Fürdő bejárata. Valóban lehet nyáron messzebb is letáborozni. Idén télen nem tudom a látogatóközpont miatt hogy alakulnak a placcok, de holnap ott leszek és szívesen adok hélyszíni beszámolót !
Komárom a legideálisabb téli. Azt a 10-20 métert kivéve minden fűtőtt. A kemping közvetlen a fedett nagymedence mellett van. Viszont a strand kempigje mellett van egy 5-ször akkora masik kemping amit szintén termál kempingnek hívnak. Ha nem ott voltál, akkor el nem tudom képzelni, hogyan volt messze...
Amit felsoroltam, azok mind egy kerítésen belül vannak, pont az a kivétel amit nem tartadsz annak. Csiszta! :-) De csisztán is 100 méteren belül van a víznes nem zárják a kerítést. Komáom 20 méter a fűtött fedett folyosó, belül 30 a víz. Bogács 10 metertől parkolhatsz. Berekfürdő 80-100 m. Ráckevén mar a tó körül is lehet parkolni. 40 m a víz de a legtávolabbi hely sincs 100 m nel messzebb. Ez mint idei sajat tapasztalat.
Téli, persze, de nem ez volt amit írtál, hanem, hogy egybe legyen a fürdő a kempinggel... Na, ebből nem igazán van, mert amit soroltál, azok közt több az átjárós. Talán Csiszta még kivétel, de úgy tudom, az is változik...
Ráckeve: átjárós, ráadásul elég nagy a táv.
Komárom: átjárós. Ráadásként életem első termálkempingje, ahol annyira messze volt a kemping a fürdési lehetőségtől, hogy inkább nem akartam vizes lenni...
Nyáron mi is a szabad vizeket szeretjük. Termál kempingbe csak ősztől tavaszig járunk. Ebben az időszakban azért érdekes lenne a 24 fokos víz és utána az 500 méteres séta vizesen, csak mert sportosak vagyunk. :-)