Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3692
Hali
Hát Ajax nem hiszem hogy mond valamit, mert ő már be lesz csekkolva amikor mi kiérünk. De NO PARA! JÓ LESZ! A Blahásokat meghívjuk a "házira".
Hát ha nem lesz nagy hullámzás biztos lehet úszni a tengerben, vagy a medencében.
Csak dobozos sört ne hozzon senki mert azt a 14 hónapos unokám elszedi és megissza, akkor pedig jön a terror.
Valami jó mulatos zenét viszünk CD-n. Már előre látom hogy a bőrünk mellett a májunk is károsodni fog.
Azért érdekes hogy a tegnap hazajöttek közül se ír senki.
Mi se fogunk.
Na jó éjt, már nem soká találkozunk személyesen is.
Előzmény: giza03 (3691)
giza03 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3691
Szia!NAgyon szupi h már többen akarunk "csakazértis" jól nyaralni!A helyi sajátságos "marketing" már nem zavar,ha nem akarok valamit engem nem tudnak rábeszélni.Tavaly 1 hétig alkudtunk hurghadán sajátba mentünk Kairót és Luxort is .A merülést is magunk rendeztük.A helyi képviselőt nem is láttuk.A lányokkal mi nagyon bírjuk a gyűrődést.Sajnálom is h nem a vöröshöz megyünk.Tényleg az úszásomhoz nem ért senki h itt is tudok-e úszni? Szerintem is jó lesz a szálloda néztem róla a yutubon is.tetszik a medence is .Remélem már nem lesz fullon és jól elférünk.Ajax meg majd elmond a reptéren minden tudományt.
Előzmény: godanti (3690)
godanti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3690
Helló Giza!Mi is jártunk már Tunéziában és kedves,barátságos emberekkel találkoztunk.Volt az Óvárosban erőszakos árus is,de ott kell hagyni őket.Sajnos nekünk nincs házi pálesz/a Blaha Lujza téren kevesen főznek/marad a "Közérti".Tuti jónak néz ki a csapat a postok alapján.Bármilyen lesz is az idő,vagy a szálloda csak a szépet nézzük!Holott a neten megjelent írások,képek alapján csak jó lehet!Remélhetőleg nem utazik velünk egy olyan korábbi posztoló mint /bm/ aki mindenben csak a hibát látja.Nyaraljunk,érezzük jól magunkat:Ez a kikapcsolódás!
Előzmény: giza03 (3689)
giza03 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3689
Hali!Bízom benned Ruzs, Mi még nem voltunk Tunéziában, de ha nem sülünk le többet nem is megyünk:) Viszont esténként csapunk olyan magyar bulit,h megemlegetik az arabok!! Oké?? Azt hiszem legjobb ha mi is viszünk egy kis "hazait". A papának még maradt a tavalyiból , jó kis saját gyümölcsből és majd tesztelünk.Úgy érzem nem lesz ez olyan csapni való nyaralás:))
godanti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3688
Elképzelem ahogy az összes magyar a medencében üldögél és végig issza az All Inclusiv itallapot!Különben is ha nem lesz 30 fok bepereljük az utazási irodát.Menjünk már!
Előzmény: Törölt nick (3687)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3687
Kizárt hogy mi fogjuk ki azt a néhány napot az évi 50-ből ami esős.
Mi mindig szeptemberben járunk Djerbára soha nem volt még rossz idő az előző 3 alkalommal. Sőt októberben is voltunk 3 éve úgy megsültünk mint a pecsenye..
Ha mégsem akkor ülünk a medencében vagy a tengerben ( az nem hűlik le olyan gyorsan) ÉS KIHASZNÁLJUK AZ ALL INCLUSIVE-ot.
MÁR CSAK 5 NAP!!!
Előzmény: giza03 (3686)
giza03 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3686
Jó időnk lesz,mert megyünk, különben meg ha mi nyaralunk mindig nagyon meleg lesz.Muszály neki.Tavaly egy ismerősünk sokkal később volt zarzison és jó ideje volt végig.Nem kell a 38,de a 30-hoz ragaszkodom.Fizettem érte:)))
godanti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3685
Most már semmit nem tudok,ahány helyen nézem,mind mást mutat az időjáráselőjelzés.De tök mindegy úgysem tudunk tenni ellene,különben is akkor is jól fogjuk magunkat érezni!A medencében vagy a tengerben teljesen mindegy mitől leszek vizes!Csak már mennénk,mert ez a hazai időjárás morcivá tesz!
Előzmény: Törölt nick (3684)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3684
Bocsi kicsit összevissza lett. a lényeg az hogy az accuweather jó időt jósol.
Friss főzésű szilva pálesszel készülünk, végülis a reggelt azzal kell indítani. Meg talán madárriasztónak is jó lesz, hogy ne késsen a gép. Csak az a baj hogy már mióta annyira várjuk az indulás napját, az az egy hét meg "huss" elszáll.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3683
Hát itt nam mutat esőt:
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=AFR|||DJERBA&metric=1
30-ára ír 25 fokot és esőt, egyébként meg 33-34 fokot.
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/TSXX0018?from=month_topnav_business
a másidikon borulátóbb az előrejelzés, DE FEL A FEJJEL
<a href="http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/TSXX0018?from=month_topnav_businesshttp://" target="_blank"></a>
Előzmény: godanti (3682)
godanti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3682
Megkövetem Sziszkét! Sajna én is esőt látok,pedig sem esőisten sem varázsló nem vagyok.Ezt néztem:http://www.wunderground.com/global/stations/60769.html?bannertypeclick=miniDial
Előzmény: giza03 (3681)
giza03 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3681
Sziszke a djerbai időt látod rossznak???!!neba..!!! ott nézd ahol ajax jónak látta:)))
Előzmény: Sziszke30 (3679)
godanti Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3680
Sziszke!Én tőlem itthon eshet amennyit akar,csak kinn legyen jó idő!Egyébként a "páleszhez" sosincs korán.A finom pálinka időfüggetlen!
Előzmény: Sziszke30 (3679)
Sziszke30 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3679

Sziasztok

Nem lessz korai az a pálesz?????

Habár ahogy nézem elég rossz idő lessz azon a napon esni fog remélem csak azon az egy napon....

Már várjuk az indulást és kezdünk csomagolgatni

Sziasztok

Előzmény: Törölt nick (3677)
Móci33 Creative Commons License 2009.09.17 0 0 3678

Szia!

A Djerba Palace épületén kívül a bejáratnál a téren van egy átjáró és ott van csúszda, ami eddig még üzemelt. Ugyan én még nem próbáltam ki, de akik igen, azok nagyon élvezték.

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3677
Hello.
Megbízható infóim szerint Prágából jövet egy madár megakadályozta az 5 órai indulást. Inkább új gép jött minthogy nekifogtak volna javítani. Ezért a 3 órás késés.
Hajtsuk fejünket imához, hogy ne állja 23-án a mi gépünk útját egy madár se, és akkor már 9-kor sörözhetünk. Ám mindenre felkészülve hajnali 3-kor némi hazai friss főzésű pálesszel érkezünk a reptérre.
Giza ne szomorkodj még mi sem mentünk el Djerbára. Ha hazajövünk a kutyát se fogja érdekelni hogy mi hogy éreztük magunkat és jó volt-e a szállás és a kaja. Ugyanis az utolsó turnus megy akkor reggel amikor hazajövünk.
Azért addig még irogassunk egymásnak, mert akik a múlt héten hazajöttek lesz...ták az utánuk indulókat. Talán azok közül ír valaki aki ma jött haza.
Előzmény: godanti (3672)
giza03 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3676
SZia! Az előbb néztem a google képeknél a djerbai repteret,és az első képre kattintva a reptéren kívül az egész nyaralását felrakta valaki.Csak azért írom.mert a Garden Parkban voltak.Jó hangulatú,szép helynek látszik.ezek alapján nem értem azokat a kifakadásokat.Bár én még sosem jártam ott.Viszont így nem tűnt se piszkosnak,se lepukkantnak.Nézd meg te is sztem jól fogod érezni magad
Előzmény: boszi78 (3675)
boszi78 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3675
Sziasztok! Én már régóta hangolódom :-), de ilyenkor olyan lassan telik az idő - bezzeg, ha ott leszünk! A pontos indulásban én is nagyon bízom, velünk nem játszhatnak így az "égiek".
giza03 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3674
Szia! Jó ez a topik, jól elférünk benne:)) Már megint csak ketten vagyunk.Sebaj volt olyan is amikor napokig csak én voltam egyedül:) Pedig jó lenne ha a többiek is "hangolódnának" a jövő hétre.A gép késéssel kapcsolatban tavaly mi is pont 16.-án jártunk így.Előtte -utána mindig közel pontos volt.Remélem mire mi indulunk kiküszöbölődik, akár mi az oka, és időben nekiállhatunk a sok tennivalónknak mint napozás,úszkálás, sörözés helyi piák sürgős tesztelése:)Tényleg mondja már meg valaki vajon itt is tudok úszni?Mert a vörösben tudtam.
messin Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3673
Sziasztok! Már mi is vágjuk a centit, még kettőt kell dolgozni, hatot aludni és mehetünk is! A keddet már nem számolom, szerintem akkor már le sem fekszünk aludni csak majd tűkön ülve várjuk az indulást:-))
godanti Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3672
Hahó! 8 óra 04-kor szállt fel a gép.Mienk remélhetőleg nem fog késni,mert Ruzs60 kiszámolta,hogy9-kor sörözünk!/remélem nem a repülőn/A ma érkezők is kb 2-3órás késéssel jönnek,13 órára várják a röpcsit Ferihegyre. A hozzászólásokból gyanítva tök jó társaság jön össze,jól fogjuk érezni magunkat!Kitartás,már csak pár nap!
Előzmény: giza03 (3671)
giza03 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3671
Szevasztok! Szegény dohányos Ajax még nem szállt fel!!!Eddig mindig pontos volt a gép most meg késik.Hú de sajnálom:(( Tavaly mi is pont így jártunk, átérzem milyen rossz neki.Remélem nekünk pontosan indul!!
godanti Creative Commons License 2009.09.16 0 0 3670
Helló! A 15 napos előjelzés alapján nagyon klassz időnk lesz.Ma viszont a repülő csak 6.30-kor száll fel!Sebaj,a következő csapat már mi leszünk!!!!Napfelkeltét szerintem kell látni,Rodoszon láttam napfelkeltét,csodás volt,igaz az idegenvezető 1 1/2órával korábbra mondta,de érdemes volt kivárni.Beöltözni tényleg nem kell,de fene sem tudja milyen lesz az idő ha haza jövünk.Lasan lehet pakolni!!!!!!!!!!Hali!
Előzmény: giza03 (3668)
ajax1 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3669
Sziasztok!
Két óra és indulunk. Mindenkinek köszönöm a sok segítséget, biztos sokat profitálhatunk belőle. Mielének üzenem, hogy goldolok majd Rátok. Gizussal meg remélem találkozok. Jó éjszakát, és kitartás a késöbb indulóknak.
Pusszantok mindenkit.
giza03 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3668
Hali! Szerinted látunk napfelkeltét a repülőről?Hajnalban még nem repültem,biztos szép lehet.Este már láttam olyat h az egyik oldalon a nap ment le a másikon meg a hold látszott.Nagyon szép színek voltak.Lehet h most is lesz valami hasonló fordítva.Irigylem Ajaxot mindjárt indul utat építeni:)) Az is jó még itthon sincs hideg nem kell beöltözni túlságosan.Még nem néztem nekünk mit jósolnak.REmélem jó lesz még
Előzmény: godanti (3667)
godanti Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3667
Sziasztok 23-án utazók! Egy régebbi hozzászólásra,kérdésre válaszolnék:ma voltunk a Budavár Toursnál/ott fizettünk be/ és a repülő indulása nem változott,hajnal 5,és 3-ra kell kimenni a 2B-re.Állítólag ott lesz a Best R..képviselője.már csak pár nap!!!
miele01 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3666
Sziasztok!

A szállodában folyamatosan váltanak eurót és dollárt is dinárra.
Illetve a recepció mellett van egy bankautómata, a férjem kártyával vett le pénzt, azt mondta középárfolyamon váltott.
Szerintem teljesen mindegy, hogy dollár vagy euró. Legfeljebb borravalóbak jobb a dollár, mivel a fémpénzt nem váltják náluk.

Jó utat, olyan nagyon irigyellek benneteket:)
Hugivep Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3665
Szia!
Hát azt hiszem, hogy két különböző szállodáról beszélünk, mi a Miramarba ( Peti Palaiisba) voltunk. Tudok olyan információt a Djerba Miramárról, hogy tavaly Djerba Palasba voltunk nyaralni.A tenger partjuk egy nem sokat kell gyalogolni kb.300-400m-er. Azt, hogy csúszda van -e vagy nincs azt nem tudom.
A kertbe láttam valamilyen csúszdát de, hogy melyik szállodáé azt nem tudom.
Tavaly sokkal jobban éreztük magunkat mint az idén, azt hiszem ez magáért beszél.
Kívánok Nektek jó nyaralást és nagyon irigy vagyok, szeretnék a helyetekbe lenni.
Előzmény: E.Gyöngyi (3660)
jaccso Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3664
"Change money in your hotel. The banks in Houmt Souq (which is the place with most banks) are often crowded, and it can take some time to change money. Plus Tunisia is one of the few places where hotels offer a better exchange rate than banks. "

Forrás

Röviden: tele vannak a bankok, sokára kerülsz sorra könnyen lehet, és Tunézia az a ritka hely, ahol jobban váltják hotelokban a pénzt mint a bankokban.
jaccso Creative Commons License 2009.09.15 0 0 3663
Jó lenne tudni, hogy mennyi az annyi, illetve hogy reptér vagy szálloda..
Előzmény: ajax1 (3662)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!