Miután a Viktor megchippelte kicseréltem a szürke szelepet bontott feketére és jó volt a kocsi kb másfél hónapig és aztán megint egyszer letiltott mert 1,8 volt a nyomás. Most egy másik fekete szelep /ez volt rossz, szétszedtem és megcsináltam/ van bent és ugyanaz az eredmány :(((( Szoval szerintem nem a szelep miatt van a gond. Bár lehet, hogy ha vennék egy ujat 32eFt-ért akkor megjavulna :) Vagy nem...
A turbo piac teljesen behalt, nekem nem tudnak semmit... Használt GT20 van 30e-ért... Most nagyon gondolkozok GT20-as projecten de csak használtat tudok, igaz ez ismerösé volt állitolag hibátlan. GT20-hoz 1,6D kipufföntvény kell?
elsabol ki kelene nezni egy vakumcso terkepet hozza, es megnezni hogy minden jol van-e osszedugdosva. segitenek, de nincs elsam:(( probaltam letolteni de mikor megneztek nekem hoyg 3 dvd..... na hagyjuk:)
Ne huzd fel magad!!! Egyébként tegnap néztem egy Caddyt 90-es TDi klimás üllésfütés 2x lufi el ablak, extrásabb mint a Cordobám... Amugy most cseréltem a szelepet és most is néha 1,8-al tölt, nincs ötleted? A chip-el idáig nem volt gond, szoval nem vágom, hogy mi lett... Vagy esetleg a druck labda szarakszik?
Pont ezen szoktam felhuzni magam.... lehet hogy teherauto, de konyebb mint egy ibiza, ures 1mm-es lemez doboz a hatulja. egy szeria teherautoba nem szokas torsen spert rakni... nomeg nagyon sok ilyen aprosag... azert megyek 14,3at mert nem vagyok hajlando mar ilyenekre aldozni. Tudod hogy van ez, az elso tuningra forditott osszeg, es az utolso kozott csak egy tizedes vesszonyi a kulombseg..:)
viccelsz? a 14,7es idejevel????? 14,3at mentem vasarnap:)
elqrtam a dontot, 2-7 meccsben pirosat kaptam. valszeg ugy sztédzseltem, hogy mar a masodik fotocellaba beleertem. lefutottak a lampak, neki zold, nekem meg pirosra valtott.... osszesitettben 3. lettem 20 rongyal... legalabb az ut ingyen volt:) fenykepezkedest sem vartam meg a dobogon. joe dugja fel a meresi rendszeret!
teljesen igaz, de olyanhoz nem tudok hozzajutni. Egyebkent meg egy Touareg-en gondolkodom. Nagyon tetszik. Abbol is a V10-es dizel lenne jo, de az nagyon draga.
csak a 3.0-as dizelt nem dicsérik agyon. Persze ha valaki újat vesz az más! :) 2-2,5-3,0es dizelek közül a 2,5ös a legjobban sikerült verzio :) mégha előtte ez volt a legszarab is :)
X3-ba a 3.0d lehet, hogy jobb választás! 0-100-ra 0.1 sec-el rosszabb viszont 80-120-ra már 1sec-et ráver a 3,0i-re! És ha meg chipeled a dizelt akkot nagyon brutkó lesz! Söt ha jol látom még olcsobb is a dizel :)))