Aki úgy érzi, hogy szeretné, ha meglenne a telefonszáma, az küldje el! Tegnap este ugyanis olyan jót buliztunk, hogy a telefonom bánta, aztán nincs meg a száma csak nagyon keveseknek.
Eördögh te pláne kűggyed, mert kell a cucc, aztán beszéljük meg!
Erasure CD? Nekem eredetiben megvan az összes, továbbá bootlegek, kalózvideók, cikkek, poszterek...ja, és Andy nekem adta rózsaszín melltartóját, dedikáva természetesen. EHEHEHEHE:)))
Természetesen megyek ám Rokktogonba, és ha már kívánságmísor, akkor TiamaT kérnék szépen...meg egy kis Paradise LosT, Tájpót, Títöráftredzsödit, Anathemát, stb...:))
Csak banános fagyi van... :-)
Plakátolás 1. rész tegnap vala, Deák tér témakörben, lelkes önkéntesek (Kriszta101) bevonásával. Ma lesz a part 2. - Körút.
Feltámadott!!! :-)
Bizony, new-wave-es cuccok kellenének! Mert különben hogy lesz new-wave blokk? Néhány szám azért persze van, de hagy' essünk már a bőség zavarába! BTW Szövet ígért holmi 3 CD-nyi cuccot...
Még egy kérés: minden könyvtár zárva a közelembe, nem sikerült a new wave-es repertoárt nagyon bővíteni.
Nincs valakinek: Soft Cell, Yazzoo, Communards, Erasure Cd, vagy mp3 formátumba sos????
Üdv Emberek!
Sorry a passzivitásért, de eddig nem voltam netközelbe. Most meg hogy első nap jöttem melózni rengeteg a meló és nincs időm netezni..majd olvasgatok voodootopik is, csak ott több a szöveg még nem volt időm.
Még mindig dögrováson vagyok, remélem rev-re meggyógyulok azért készülök rá!:-)
Kriszta101: köszönjük a segítséget plakátolás ügyben, kössz hogy helyettesítettél. Majd megháláljuk!
És minden lelekes embernek köszönjük a segítséget (mlc, márti, szövet, stb...)
Szerintem jó buli lesz, ha addig el nem visz a hóhér...:-)
HK: ejnye bejnye! Nélküled kell Revparty-t csinálni, há hogy van ez, hogy a kitűntetettünk nem vesz részt?
ejnye!
Gelka: sorry, de nemjött össze a lemenetel voodooba, mert halálomon voltam. Legközelebb remélhetőleg, már tényleg hiányzik a dark klub.
MINDENKI JÖJJÖN FERGETEGES BULI LESZ!!!!
Nózikám te meg pláne, legyen ki balettozzon monitorommal:-)))
Teljesen jól néz ki fekete-fehérben is... akkor majd viszekk belőle pár helyre.
Osztán készültök-é már?
Nincsen most kivánság lista? Mert szeretném kérni az ossziántól a szemszélű lányt!!! :-)
Én néhány szórólapot szivesen kiteszek ide-oda, ahol megfordulok, sőt, ha gyorsan küldesz nekem egy mailt, Nepf a képpel akkor még szövetnek is tudok adni belőle, hogy vigyen egy keveset fehérváriába belőle.
Ugye fekete-fehér a szórólap??? mert akkor tudnék belőle fénymásolgatni párat.
Haknibrigádot jáccunk? Hehe, meglássuk!
Szept. elején nagyszabású fesztivált szervezünk a Voodoo-ban, "Alapzaj" címmel, k?kemény industrial-EBM zenékkel, sok DJ-vel zenekarokkal, de meglássuk még aztat.
Figyelem! Önkénteseket keresünk plakátolásilag! Jöv? héten, aki ráér/tud segíteni, az legyen oly jó, és jelezze! Mer' tele kéne nyomni mindent a szórólapjainkkal meg a sötét plakátjainkkal. Hogy elegen legyünk.
Ha van kedvetek télleg Fehérvár szeptemberi móka, akkor a hangosztás mélcímére valamit írjatok, oszt egyeztessetek időpont, helyszín, anyagiak...
Beszéltem vélük..., várják a bejelentkezést, és a programot... (utiköltség + plakátolás anyagilag rendben, nekik a szeptember közepe jönne be, és van 3 helyszín lehetőség, ami más-más befogadóképességgel, nyitvatartással, és terembérlettel bír..., stb., stb...)
19.-én lesz a következő zenés-tácos késelés, ökörsütéssel egybekötve? Nnno, arra tuti megyek/illetve megyünk, oszt közkívánatra beharapom aztata sereskorsót megin.
Node, nem kéne felpakolni az újabb plakátokat is? és néhány fénykép még hiányzik a fotóalbumból... :-)
No, nem baszogatásiból, igazából tetszett, no...
Az a 19-e, a következő hétfőt jelenti?
Én már annyira le vagyok fáradva itt a sok fesztiváltól. No, addigra azért megprószálok regenerálódni. ha hülye vagyok, és szeptember, akkor felnézést mindenkitől!!!