Hogy mondjak jó dolgokat is, képzeljétek Kornél _számol_! :O Ült az etetőszékben, és elkezdte: egy, tettő, háom, öt, hat, hét, tíz
Először azt hittem rosszul hallok, de megismételte! :) Vajon honnan tudja?! :)
De a FA meg mindig az amit en vettem. Sot ketto is van, mert anyameknak is en vettem meg magunknak is aztan az is ott maradt. Es az en diszeim is ottmaradtak, es az kerult elo hamarabb es azzal diszitettek a fat. Harmada SK dekupazsolt darab. Ugy am! :) Ja es EN diszitettem. Ennel tobbet asszem nem lehet egy karacsonybol kihozni. ;) De leszedni nem fogom, hacsak meg nem varnak vele...
Ugyhogy igazi hos vagyok, bebebe :)
Ha a gyereket jol feloltoztetem, akar iskolaba is elkuldhetnem, az arcan egy potty sincs. Legyek szemet? ;) Bar lebuktatna a kis becsuletlovag egy seperc alatt. hogy mar szombat ota pottyos...
Legalabb takaritok egy jot, egy olyan igazit, amire sosincs idom.
Nekünk is nordmann van, még áll (valószínűleg estig), Zacco azt utolsó pillanatban szerezte be 24-én (ahogy mindig, hehe), és nem hullik egyáltalán. Lehet, hogy ez a titka?:))
Nekünk is nordmann fenyőnk van (volt), olyan talpban, amibe vizet lehet rakni, de idén a miénk is el kezdett hullani (ha Kornél megnézett egy díszt :))
Rendkívül időszerű, hogy most osztogatok efféle tanácsot, de nekünk az jött be legjobban hullás ellen, hogy megvesszük a fát Karácsony előtt úgy 5-7 nappal, és azonnal beleállítjuk az udvaron (lehet erkélyen is) egy nagy vödör vízbe.
Gyakorlatilag fel is szívja mindet a néhány nap alatt, és ettől később kezd el száradni és hullani.
Nagyon köszönöm Mindenkinek!
Valóban nem azért írtam be, hogy sajnáltassam magam (nem szokásom ;)). Véletlen volt az egész elszólás.
Remélem gyorsan túl leszek rajta.
Basszus, ez a kifakadós véres-varas ez annyira szarul hangzik:(( Megint utálom a bárányhimlőt:((
Viszont ezek szerint mi MIND tévesen hittük azt, hogy nem kaptuk el, ma ugye beszéltem a dokinéninkkel, aki megerősítette, hogy az ő tapasztalatai szerint a bhimlő lappangási ideje közelebb áll a 21 naphoz, mint a 14-hez, így viszont még simán egy hétig benne lehetünk a szórásban, akik a 21-i bulin ott voltunk.
Sőt, ha azt veszem, hogy P-m kicsivel később jött ki, akkor Encsit _akár_ ő is megfertőzhette, és így akkor nekünk még plusz egy hét, akár...