Azt nem áll szándékomban, de ha lesz egy kis időm csinálok belőle egy magyarítást. Szerintem az hasznosabb (és számomra élvezetesebb), mint egy Hogyan.
Ezt szoktuk meg Operán, balról sorban vannak azok a siteok amiket naponta néz az ember, az onnan nyiló linkek meg a jobbszélen nyilnak meg, és azokat szépen becsukja az ember ha elolvasta. Nálam gyakori 40-50 fül egyidőben, és emiatt már célszerű valamilyen rendet tartani, mert nem látszik a fül szövege sem, de tudom hogy mi a 4. fül.
igen de ha elolvasod a pref az csak annyit csinal, hogy ad 1 gui-t a meglevo beallitasokhoz. A http://extensionroom.mozdev.org/more-info/tbe ad ra lehetoseget hogy mozgasd is.
Sorry a pongyola fogalmazással, ezekkel tisztában vagyok, fent van a Tabbrowser Preferences 1.2.7.1, a Sessionsaver 0.2 és az Unread Tabs 0.1. A Firefox a magyarított 1.06. A cél az hogy a felhasználó minden Operában mexokott feature-t elérjen, de ezekkel az extension-ökkel nem megy a fülek jobbra-balra huzigálása, erre keresek megoldást.
nem plugin-nak hivjak ezeket, hanem extension-oknek, kiegeszitok. es igen van, tabbed browser nevu tobbek kozott, megtalalod oket az extension-os oldalakon.
Hali! Van olyan plugin aminek segítségével a fülek sorrendjét tudom változtatni? Igazából az a célom hogy úgy működjék a tabbed brózing mint az Operában, huzigálhassam jobbra balra a füleket.
Sziasztok! A wendózeres mozilla 1.7.10. rendesen mutogatja a mappák tartalmát bejövő levél megtekintése után? A linuxossal zűr van, csak a második kattra kiválasztott mappa tartalmát listázza rendesen, az első kattra nem listázza ki a mappa tartalmát hanem az előzőt mutatja :-(
Nagyon régen találkoztam ilyesmivel, és ott azt tapasztaltam, hogy a feladó nagyon sok címzettet adott meg. Ekkor - talán a feladó mail kliense? - egy bizonyos hossz (gondolom buffer méret) után beszúrta a megfelelő dolgokat, aztán folytatódtak a címzettek. A levél forrásából látszott a furcsaság. Én akkor megkértem a küldőt, hogy fogja vissza magát :) és mondjuk csak kb. tíz embert jelöljön meg címzettnek, a következő tíz címzettnek újból adja fel a levelet. Nekem úgy tűnt, hogy ez a küldő oldalán keletkező hiba volt. Persze a te eseted nem biztos, hogy ugyanez.
Félreértettél, nem teszem át az egész levelet - akkor ugyanúgy járok -, hanem csak bemásolom egy másik levél belsejébe - ugyanabban a postafiókban - az attachment részét, azaz a fejlécet, amit az előbb írtam, valamint azt a sok szép karaktert. A lényeg, hogy olyan levél legyen, amelyiknek volt csatolmánya és azt megfelelően olvasta, de a típusától független, azaz pl. egy .wmv helyére is bemásolhatom. Ebben az esetben bizonyos esetekben hajlandó rendesen kikódolni és megfelelő csatolmányként megjeleníteni, és nem a levélbe írja bele. Ez - sajnos - független a postafiókoktól, mindegyikben előfordul ilyesmi. Teljesen érthetetlen számomra a jelenség.
ha atteszed masik dir-be es ott jol jelenik meg akkor az elso kuldeskor is jo az a level:) nincs valami mas beallitasod annak a fioknal? nem igazan ertem amugy, nem talalkoztam hasonloval.
Az érdekes az, hogyha átmásolom egy másik levélbe, amit jól értelmezett előzőleg - belenyúlva a postafiók állományába -, akkor kihozza rendesen a dokumentumot, csatolmányként. Ez egy kissé azért macerás, de ha nincs más megoldás, akkor úgy meg tudom csinálni, de ez sem jön be minden esetben. És tényleg, ha másodszor is elküldik pontotsan ugyanazokkal a lépésekkel, akkor meg már jól érkezik meg.
ha text/xyz formaban jon a csatolmany amit meg tud jeleniteni inline akkor azt alapbol megjeleniti. Megnezted es biztos nem volt ott a csatolt allomanyok kozott a file?
Van egy problémám, ami régóta üldöz - lehet, hogy már volt ilyen kérdés a topicban, de nem találtam. Rendszeresen előfordul, hogy egyes bejövő leveleknél a csatolt állomány szövegként jelenik meg az üzenetben - sok karakter, szebbnél szebbek oldalakon keresztül. Baromi kellemetlen, hogy újra kell küldetni a leveleket, ráadásul állítják - mármint a küldők -, hogy másodszor is ugyanúgy küldték, mégis jól érkezik meg. Azért nem gyanakszom beállításra, mert akkor minden esetben ez lenne a gondom. Mit tehetek? Hogyan tudom kinyerni az eredeti file-t abból a sok karakterből? Van-e valami eszköz, ami visszakódolja? Nem baj, ha bonyolult a módszer, csak működjön. Nagyon gyakori ez a problémám, de, mint mondtam, nem minden esetben igaz.
Van: http://index.hu/24ora?rss (A 24 óra oldalán van a link.), és használom is, általában rendben műxik. (Egyetlen zavaró tulajdonság, hogy ha korrigálnak a már megjelent cikkben – és ez szerencsére gyakran megesik – akkor újra kiköpi a hírt.)
Az Index.hu-nak nincs RSS támogatása? Ha nincs, akkor miért? (Sajnos most kénytelen vagyok egy rivális - általam nem kedvelt oldal - RSS támogatását használni.)
msi file-t vagy exe-t toltesz? Ha msi-t frissitsd az m$-edet:) nem sok koze van a dolognak gondolom mozillahoz. Illetve ha jog problemaid vannak, akkor legyen rendszrgazda a gepen, mivel java telepiteshez az kell.