Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.20 0 0 542
Sziasztok!

HA lehetne én is inkább valami kertes típusú dologra szavaznék.
Esetleg Mongolian Barbecue???

Piglet

Andrea-r Creative Commons License 2001.05.20 0 0 541
Sziasztok!

Akkorákat nevettem! PUMUKLI! Nagyon jól írtad le a "vészes" éjszakát! Tamara! Elképzelem a nagykést melletted!
Máté baba alig múlt 2 hónapos, amikor 4 napig egyedül voltunk otthon. Először én is elkészítettem a menekülési és védekezési stratégiát betörő esetére, de aztán nagyon jót aludtam.

Ha szavazásos a dolog, akkor én a 8.-át pártolom. A Sir Láncezott?-ot viszont nem, mert nyáron iszonyú meleg és büdi van: cigifüst, emberszag. Legalábbis amikor utoljára voltam, így volt.

Andrea

Lovászi Creative Commons License 2001.05.20 0 0 540
Hát lányok, régen mulattam ilyen jót, mint az egyedülalváson :-)))
Nem Rajtatok, hanem azon, hogy eszembe jutott, amikor anno Dórival maradtam otthon egyedül éjszakára. Annyira be voltam rezelve, hogy előre elhatároztam a bezárási stratégiát. Be is zártam én mindent, elsősorban a hevederzár-szerűséget, ami belülről kulcs nélkül lehetett ráfordítani az ajtóra. Másnapp reggel indulnék sétálni a babával, és sehol nem találom a kulcsomat. Már átforgattam az egész lakást, minden fellelhető helyet, kulcs sehol. Apa kulcsát megtaláltam, majd azzal zárok. (De hol az enyém???)
Kinyitom az ajtót, hát kint vigyorog a saját kulcsom a zárban. Kívülről! (Még jó, hogy előző este vagy 50-szer megnéztem jól bezártam-e az ajtót...)

Úgy látszik apakirajzós hétvége volt, mert a miénk is elutazott, igaz ő a fiunkat is vitte :-)
A nagylányom meg osztrákiában van a kórusával, úgyhogy mi is egyedül voltunk Dalmával. Soha ilyen jót nem aludtam a Heti Hetesen, mint tegnap.

Sziasztok!

Tímea

Elayne Creative Commons License 2001.05.19 0 0 539
Atmegyunk horrortopicba? :))
Amugy en is marhara felnek. Meg itt a lakotelepiben is felek, ha apa elutazik par napra.
PUMUKLI Creative Commons License 2001.05.19 0 0 538

Én is a 8.-ára szavazok, mert 2.-án vidéken lesz a gimis oszt. találkozóm és korán kell indulnom, ráadásul csak vasárnap jövök haza, akkor meg egyből megyünk a táncháztalálkozóra, szóval előtte aludni is kellene. Na meg hát apát sem akarom annyira túlterhelni.
És mit szólnátok pl. a Sir Lancelot étteremhez? hangulat aztán van ám ott is, és az árak sem magasabbak, viszont egy adaggal ketten is jóllaknak.:-)) ?
Tamara, túlélted a tegnap éjszakát?
Néhány napja én is egyedül voltam itthon. Zoli hajnal felé volt várható. Pont azt álmodtam, hogy betörők jönnek (ami valszeg a Zoli kulcscsörgése lehetett, csak belekombináltam az álomba). Én marha viszont nem vettem ki a zárból a kulcsot, Zoli meg csak próbálkozott. Én félálomban rettegve tapogatóztam a telefon felé, amikor az megszólalt. Majdnem felsikoltottam. Zoli volt persze, hogy nyissam ki az ajtót. Hát én ilyen fejfájást még életemben nem éltem át! Alig tudtam aztán elaludni és még fél óra múlva is dobogott a szivem!
Belegondoltam, mi lenne, ha tényleg betörő jönne? Elveszteném az eszméletem az ijedtségtől? Na, inkább nem filózok erről..
PUMUKLI

Tantus Creative Commons License 2001.05.19 0 0 537
Ezt akkor most vegyem fenyegetésnek? :)
ne is merjem az orrom odadugni? :)
Ne féljetek, odaszokásról az én esetemben szó sem lehet, a 120 kilométer egy kicsit sok ahhoz, hogy állandóan a nyakatokon lógjak.
Előzmény: Mámi (534)
vickie Creative Commons License 2001.05.19 0 0 536
Gondolom túlélted az éjszakát:o)
Én múlt hétvégén voltam Pannával egyedül:
12o éves 12o nm-es ház, nyeles telken, még nappal sem látok szomszédokat, annyira szeparált. Múlt héten 4 embert láttam a 7 nap alatt. Egy a Panna, majd Gyapot, aztán az öccse és végül. Annyira féltem, hogy nem mertem elmenni pisilni sem, égő kisvillánnyal aludtam. Nagyon elhagyatott hely, mostanában nem vállalok be ilyen magányos éjszakákat.
Előzmény: tamara (532)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.19 0 0 535
Sziasztok!

Én a 8-ra szavaznék.

A szél? Hát Piheg.

Piglet

Mámi Creative Commons License 2001.05.19 0 0 534
Sziasztok,

lehet akár a júni 8 is, meg 1, is. Kéretik szavazni.

Asszem a hely marad a pocolcoc. Kellemes volt. Igaz? Hacsak nem valakinek van egyéb feregeteges ötlete.

Andrear, jöhecc bulizni, (randira) a babád tündéri:))

Tantus: csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni: "vigyázz, ha egyszer eljössz, odaszoksz."

tamara: Látod, már idézlek, mint a nagyokat:) minden rendben? a szél már nem viharos errefelé, lehiggadt. Vajon akkor most mit csinál?

Heti körkérdés: micsinál a szél ha nem fúj? :)

Sica Creative Commons License 2001.05.18 0 0 533
Oké! Mail ment! Én most ugyan aludni megyek, de írj Nekem nyugodtan egy jó hosszú mailt, ha unatkozol, holnap válaszolok!

Jó éjszakát Mindenkinek (főleg Neked Tamara)!

Előzmény: tamara (532)
tamara Creative Commons License 2001.05.18 0 0 532
Jó, köszi Sica.

Egy kicsit megnyugtattatok, bár az előbb toltam be a folyosóról a babakocsit, és láttam, hogy a szemben lévő lakás ablakát (ahol kb. 5 éve nem laknak, és én voltam néhány hónapja a hatósági tanu, amikor két önkormányzati nőszemély kihajtotta a beköltözött galambokat onnan) ide-oda fújja a szél. Tiszta horror. Na mindegy, majd hajnalig a neten lógok!

t.

Előzmény: Sica (531)
Sica Creative Commons License 2001.05.18 0 0 531
Akkor mobil bekapcsolva marad! Hivj, ha baj van. Bár nem hiszem, hogy bárki az életedre törne. Jó így?
Előzmény: tamara (529)
Lujza71 Creative Commons License 2001.05.18 0 0 530
szio

Tami ne félj a betörők se szeretnek megázni.

Mámi köszi

Lujzi

Előzmény: tamara (529)
tamara Creative Commons License 2001.05.18 0 0 529
Jó ötlet -aranyos vagy! De a sörösüveg sem rossz! Egyébként méltem neked!
t.
Előzmény: Sica (528)
Sica Creative Commons License 2001.05.18 0 0 528
Tamara még egy két ötlet: tegyél egy sörösüveget a kilincsre, hogy ha kinyitná valaki, akkor az leesen és zörögjön, készítsd oda konyhából a húsklopfolót az ágy mellé, és könyörögj Borkának, hogy védjen meg a farkastól, aki fel fog mászni az emeletre.

De komolyan: kérlek ne izgulj, mert akkor aggódom Érted! Hagyjam bekapcsolva a mobilom éjszakára, hogy fel tudj hívni?

Előzmény: tamara (525)
tamara Creative Commons License 2001.05.18 0 0 527
Látod, annyira f...k, hogy már mellé is beszélek!
Előzmény: cicó (526)
cicó Creative Commons License 2001.05.18 0 0 526
Ne f....sál tamara...igazán gáz akkor lesz ha a zabszempróba is pozitív lesz. :-DD
c.
Előzmény: tamara (525)
tamara Creative Commons License 2001.05.18 0 0 525
Jajj, Babóné, hát addig akkor még van 4 nap. Legalább kicsit kifújod magad (én mondom, aki vizsgák előtt jó néhány nappal teljesen hermetikusan elzárta magát a külvilágtól), majd időben hazazavarunk.

Jajj, csajok!
Én úgy be vagyok rottyantva! Apa ma agytágításon van, és csak holnap jön haza, és pont most van ez a vihar! Zörög az egész ház, a cserepek mozgolódnak a háztetőn. Amikor néha esténként el szokott menni sörözni, akkor is úgy alszom, hogy a nagykést bekészítem az ágy mellé, a mobilomba utolsó számként beírom a szomszéd telefonszámát, hogy egy mozdulattal segítséget lehessen hívni. De most egész éjszaka nem lesz itthon. Majd BOrkánál alszom, tőle várom, hogy megvédjen.

Babszempróba pozitív!

üdvt. t.

Előzmény: Babóné (524)
Babóné Creative Commons License 2001.05.18 0 0 524
Nem lehetne inkább 8-án? Nekem államvizsgáznom kell 5-én:(
tamara Creative Commons License 2001.05.18 0 0 523
Andrea-r,
pedig jó lett volna végre összefutni személyesen is, nemcsak ismerősök által tájékozódni a másikról.

Tantus,
vigyázz, egyszer eljössz, odaszoksz!

t.

Előzmény: Andrea-r (521)
Tantus Creative Commons License 2001.05.18 0 0 522
Nem merem elkiabálni, de úgy tűnik, nekem is jó június első péntekje. Csak nehogy megint csalódás legyen a vége, annyira beleéltem magam az előzőbe is, aztán hoppon maradtam. Pedig nagyon rámférne egy kis női csevej. Szóval, kedves Mámi, ha még felférek a listádra, akkor írj fel engem is, remélem, nem kell mégegyszer hiába kidíszíteni a kicsi szívemet, hogy aztán megint hoppon maradjak...
Hű, hogy én ma milyen patetikus vagyok!! :)
Andrea-r Creative Commons License 2001.05.18 0 0 521
Sziasztok!

Jól számolom, hogy a jún. első péntekje az éppen elseje? Mert akkor sajna, nem tudok menni.

Mámi: ha mégis el tudok menni, vagy más időpont adódik, akkor nagyon szívesen viszek fényképet, mert szeretek büszkélkedni Máté babával. De addig is meg lehet nézni őt a http//kep.tar.hu/randi címen, a KUCKÓ albumban.
Köszi a kódot.

Andrea

Mámi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 520
júNi első péntekjéről van szó, a lista eddig:

tamara
boboca
piglet
kriszi
Adrear
cicó
Babóné
Mámi

a hely szerintem teljesen jó volt. (no meg még pénzünk is maradt)

Babóné Creative Commons License 2001.05.17 0 0 519
Sziasztok!

Hát persze hogy mennék én is! Főleg ha ennyi kukoricát kapok Tőletek:))))))Most akkor június vagy július?

Kicsit el vagyok havazva, már nincs három hét se az államvizsgámig, Lilinek 4 foga jön egyszerre, én még mindig rosszulléttel küzdök, úgyhogy nincs is időm GYES betegnek lenni:)

Lovászi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 518
Mámi, kedves, én is kérem a kódot, lécccciii!!!

T.

kriszi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 517
Most kaptunk pár doboz no name, de isteni kukoricát. 1 dobozzal elmentettem a nagyfiam elől. :-)) Jössz, Babóné??
cicó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 516
Hali!
Persze, hogy a magam részéről benne vagyok, de jelentkezésem csak feltételes...majd az embörrel konzultálnom kell valami jobb órájában...amikor nem tud nekem ellenállni...:-D
pusza
Babónénak mér pont kukoricát? :-))
Előzmény: Mámi (515)
Mámi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 515
Úgy tűnik, lesz valami a júniusi taliból:))))

tamara
boboca
piglet
kriszi
Adrear
Mámi

szerintem cicó és PUMUKLI is, mint az alakulógyűlés-tagjai is jönnek, ha idejük engedi, No meg Babóné, ha pocakja engedi. Majd hozunk neki konzervkukoricát!

tamara: a világítás miatt nem kell futkosni már, csak a gépen kellett átállítani az exp. időt, úgyhogy majd sok-sok jó képet fogunk tudni csinálni legközelebb (remélem)

Andrear: egy feltétellel lehet jönni csak a talira, mégpedig, ha hozol képet a gyerkőcről:))
a kódot küldöm.

Andrea-r Creative Commons License 2001.05.16 0 0 514
Sziasztok!

Piszokul irígy vagyok ám, mert annyira jókat írtok a taliról. Eddig csak a kisbaba-kismamában (vagy fordítva?) találkoztam Veletek, ezt a topicot csak most fedeztem fel.

Lehet csatlakozni a szervezendő talikhoz?

Mámi! Elküldöd nekem is a kódot? Jó lenne arcokat kapcsolni a nevekhez, meg így legközelebb már megismernélek titeket.

Sziasztok:
Andrea

kriszi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 513
Én is benne lennék a júniusiban!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!