Érdemes elnézni az Flashpoint2.com-ra (klikk a bannerra), mivel úgytünik feltámadt az oldal, bár egyenlőre túl sok újdonság nincs rajta, és a 'csatornák' terén sincs változás, de feltehetően az E3 után felkerül legalább pár konkrét info, és talán néhány kép is (csak nyárra igérte a BIS az első képeket).
OFF
Dogman, elnézésed kérem, de sajnos saját felelőtlenségem miatt elvesztek korábbi énem adatai, és az OFP Scene oldalból még a legkeményebb hackerek sem képesek kiszedni a password-omat, anélkül pedig nem vagyok képes bármit is beszúrni :)
Jaja IBM Thinkpad 486 SX 50 Mhz, ofp readme.txt még épp hogy fut rajta:)))
Gyenge 7 éves cucc de netezni jól lehet vele a cégtől:DDD
Már csak egy ie5-öt kell rávarázsolnom de soros kábelen 115K-val rengeteg idő, vinyó rack adaptert meg még nem vettem hozzá...
Na ezért vannak a leveleim szanaszét.
Tudna valaki segíteni squad logo ügyben? Mert sehogy nem akar sikerülni :(
megcsináltam a logo-t, meg van a squad.xml. Ki van töltve Id-vel meg mindennel ami kell elvileg.
csak annyira müködik, hogy amikor kiválasztom a csapatot akkor megjelenik a nevem mögött a klánjelzés, de sajna se az egyenruhán se a járműveken nem jelenik meg a klán logo.
a valasz egyszeru:
igaz, hogy most nincsenek rajta, de valamikor a palya keszitese kozben raktal fel beloluk. ijjenkor automatikusan beleirodnam a mission.sqm-be. viszont az mar nem kerul vizsgalatra forditaskor, vagy menteskor, hogy az eloirt addonok tenylegesen hasznalatra kerulnek-e (ez mondjuk logikus, mert scriptbol is gyarthatsz beloluk, valamikor a jatek kozben).
Szoval a megoldas:
megnyitni egy szovegeditorral es kezzel kiszedni a mission.sqm fajlbol a nem hasznalt addonokat. ez egyebkent is javalott a veglegesites elott.
Kellene egy kis help. Remélem valaki találkozott már ilyen jellegű hibával és tud segíteni. Szóval: Csináltam egy coop pályát, ami jól is működött a legutóbbi LAN party-n. A pálya 3 plusz addon-t tartalmaz az eredetieken kívűl. Tegnap újratelepítettem az OFP-t. Tehát csak a gyári addonok voltak rajta + beletettem ezt a 3 addont ami ehhez a coop pályához kell.
Elakartom indítani a pályát, erre a köv addonokat kéri: Suzuki gsxr, su25b,its.
Amikor ezek az addonok nem is szerepelnek a pályán. A pályán ezeket az addonokat használtam pluszba : UH60blackop, állványos gépfegyverek és egy hajó.
Semmilyen su25 meg gsxr suzuki meg...
Szóval k*rvára nem értem hogy miért akarja mindenáron a suzuki gsxr-t meg a többi addont aminek köze nincs a pályához? :(
Kiderült pár új info a gameről. Az egyik legfontosabb momentum, hogy nem egy szűk területre és történetre koncentráltak, hanem három eltérő hadszintérre! A hadszinterek az 1970-es években zajló elképzelt háborús cselekmények lesznek.
A három hadszintér:
-Délkelet-Ázsia:
Valószinüleg ez lesz a Vietnámi háborús rész, vagyis a fő küldetéssorozat. A hírek szerint az 1960-as évek végén, mikor az USA erőit keményen szorongatta a Vietcong. Kérdés mi lesz itt az elképzelt scenario...
-Közép-Európa:
!!!! Egyenlőre csak találgatások vannak mely időpontra teszik e részt, a két fő verzió egyike a 70-es években elképzelt szkánarió, mely a Varsói Szerződés és a NATO közötti Kelet-Európai (tank)összecsapást dolgozná fel (adná az ég!).
A másik verzió az 1968-as Csehszlovák forradalom feldolgozása lenne.
-Afrika:
Itt teljes a képzavar. Annyi, de annyi háború van és volt e földrészen az elmúlt 50 évben, hogy még találgatni se nagyon lehet. Elképzelhető, hogy egy Dél-Afrikai küldetésorozat lenne, de ugyanígy elképzelhető, hogy valamely két Afrikai törzs közötti háborút dolgoznák fel (ilyenből volt egypár).
Látható, hogy még mindig sok a találgatás, de nagyon úgy tünik, hogy széles idő és térintervalumot akarnak feldolgozni, ami egyenlőre lecsillapíthatja a kedélyeket (a legtöbb OFP fórumban olvasható legalább 1-2 olyan hozzászólás, amely kritikával illete a 'csak Vietnam-éra' miatt a BIS-t). A széles spektrum miatt viszont rengeteg fegyvert és járművet kell majd megcsinálni a BIS-nek, és ezúttal nem ússzák meg a különféle vegetációk megoldását, hiszen igazán jó őserdőt még nem láttam OFP-ben...
A realitási szintet is emelni akarják, ám még nincsenek konkrétumok, milyen téren.
hatalmas (marhanagy? :-)) gratula bebaszovnak a gamer cd-jen elkovetett single player leiras elkovetesert. melto fojjtatasa a ziros hentes torteneteknek.
Amint láthattátok, kiraktam a scene lapra egy hírt, hogy megjött a Trinity sziget 1.2-es változata... Mivel most volt nemrég addonpack váltás, szerintem ennyi töltögetés még belefér nektek is. :) Meg érdemes is leszedni mert sokkal szebb, jobb, tisztább, szárazabb érzés...
A serveren már az új változat van, és Pedro dolgozik már az addonpack frissítésén is.
Letesztelte, hogy mi van, ha valakinek nincs meg, hát semmi különös, kiírja, hogy másmilyen van meg a kliensnek... :) És hiányozni fog a térképéről az új kissziget...
Szóval kérek mindenkit, aki jön a serverre játszani, hogy látogasson el a scene lapra és az ott található cikkemből töltögesse le az új dolgokat. Két dolog kell hozzá: az új trinity sziget (ami mostmár ráadásul kisebb is, mint volt MB-ban), valamint az AGS Kikötői csomag, de ez szerintem néhány embernek eleve megvan. (Ne tévesszétek össze az ipari csomaggal, ami benne van már az addonpackban!)
Haliho, kiprobaltam az Addon2Demo palyakat, es a feher tavcsoves sniper puske, (meg valamelyik masik tavcsoves is) nagy feherseget mutat a tavcsoben. Masnak is igy van ez? Esetleg gyarilag? A szalkereszt megvan, de csak az.
Na az jó:)
Az egyik kedvenc pályám. Remélem a zászlóvisszarakó script belekerült, mert az volt az egyetlen baja annak a pályának, hogy néha szőrén-szálán eltűnt a zászló. (Meg mondjuk a 150ezer láda a 200ezer stukkerral:) )
Mivel a pályák átszerkesztésével nem boldogulok ezért ujracsinálom a pályáimat ami viszont időbe telik.
Eddig a MiniSaKhalin van kész, fenn is van lehet jáccani vele.