Keresés

Részletes keresés

attailor2 Creative Commons License 2024.01.24 -2 0 33822

01. 25-én kezdődik a Welsh Open kvalifikácziós verseny.

local75 Creative Commons License 2024.01.23 0 0 33821

Burdent sem láttam még ilyen jól játszani.

local75 Creative Commons License 2024.01.23 0 0 33820

Az 5. frame-ben megint álom sznúkert láthattunk. :)

Előzmény: local75 (33819)
local75 Creative Commons License 2024.01.23 0 1 33819
EDFH Creative Commons License 2024.01.23 0 0 33818

Mert ha nem írkál itt valaki nonstop, akkor lapít? :) Miért minuszolnék, hol érdekel szerinted? Bár látom neked ez is fáj, gyorsan nyomtál is egyet, nagy a baj :)

Nem RoS a lényeg hanem amit előadsz jóember, nem kell szeretni, de az hogy mindenki hülye aki szereti a játékát... A többi elmebeteg szöveget nem is említem, jobbulást. 

Előzmény: attailor2 (33815)
local75 Creative Commons License 2024.01.23 0 0 33817

Csak éppen olyanokat írsz hogy lóf.sz a seggébe minden Ronnie rajongónak.

Az a te dolgod hogy nem szimpatikus számodra, de mikor olyan butaságokat írsz szánt szándékkal hogy az egész karrierjét bemákolta, és hogy semmi keresnivalója már a tornákon, egy kicsit nevetséges.

Amikor rosszul játszik akkor is kétségbe vonod a képességeit, mintha egy középszerű játékos lenne.

Persze figyelmen kívül lehetne hagyni minden trollkodást, de rossz hírem van; tudok hatni a trollokra. (Ezek után hogy elárultam, már nem biztos.)

Nekem rosszul esik mikor Hendryt, White-ot és Evanst is pocskondiázzák, hogy minek égetik már magukat.

Mindannyian sokat letettek az asztalra, mint ahogy Ronnie is. Engedtessék meg nekik az hogy addig játszanak, ameddig akarnak.

Miért kellene átadniuk a helyüket a fiataloknak? Amíg hozzák azt a szintet hogy kvalifikálni tudnak, addig szívük joga.

Mindenki előtt ott a lehetőség hogy kiejtse.

Ja, hogy Ronnie B játékkal megnyer egy döntőt Trump ellen? Akkor talán mégis ott a helye, nem gondolod?

Hendryn nőttem fel, felőlem bármilyen szarul játszhat, csak a kamerák előtt tegye.

Inkább nézném őt és White-ot, mint bármelyik Wilsont.

A pszichológus nem esz meg, az segít. És egyáltalán nem gáz pszichológushoz járni, sőt!

Megtanítana arra hogy online- és offline társalgás között ne tégy különbséget.

Neked van olyan ismerősöd aki állandóan fullba nyomja a hülyeséget? Ezt már írtam neked de nem esett le akkor sem.

Képzeld el hogy a társaságodban valaki senkit nem szólít a nevén, direkt hülye becenevekkel fáraszt mindenkit, nyomja a kelletlen béna poénjait, és kétségbe vonja a tényeket.

De nonstop. Mit mondanál erre az emberre?

Nem az a baj hogy néha poénkodik az ember, hanem az ha valaki ezt megállás nélkül csinálja. Én is Trumlinak hívom Trumpot.

Beírod az összes becenevet az eredményekkel, csak hogy trollkodhass, mikor mindenki ki tudja olvasni egy linkből:

https://www.eredmenyek.com/snooker/

Legalább önmagad tisztelnéd meg azzal, hogy nem fecsérled ilyen fölösleges dolgokra az időd.

Szerinted valaki ezt elolvassa?

Én is szeretek helikopter lenni, csak nem mindegy hogy az ellenvélemény valóságos, vagy tényekkel szembemenő ostobaság.

Előzmény: attailor2 (33816)
attailor2 Creative Commons License 2024.01.23 -5 1 33816

Neked is kösz az okoskodást! Amit leírtál az a te szubjektív véleményed annak tükrében, hogy számodra csak RoS az isten a sznúkerben, azaz a te véleményed is szimpátia alapú, akárcsak az enyém. Nyilván nem vagyok szakértő, sose sznúkereztem, és kb. 99,99 %, hogy nem is fogok, csak rexezni volt szerencsém katona koromban, de 15 éve legalább nézem a tvben a versenyeket. Nem vagyok egy játékosnak se fanatikusa, vannak akiket komálok és vannak, akiket nem annyira, de egy biztos, RoS-nál számomra unszimpatikusabb sznúkerjátékos nincs és nagy ívben tojok arra, hogy mekkora zseni.

Az meg elég alpári, hogy nem először adod elő ezt a témát, hogy menjek pszichológushoz.

Én szoktam veled személyeskedni?

Lehet, hogy rámférne, de szerintem akkor a társadalom kb. 70-80 %-ának előttem kéne azon a szakrendelésen kopogtatnia, arra meg biztos nincs kapacitás.

Előzmény: local75 (33813)
attailor2 Creative Commons License 2024.01.23 -5 0 33815

Kösz az okosságot, te eddig háttérben lapító RoS fan! Legalább kiderül, kik minuszolgatnak örökké 4-5-en! )))

Előzmény: EDFH (33814)
EDFH Creative Commons License 2024.01.22 -1 0 33814

Már ezért megéri ha Ronnie nyer, ez a vergődés gyönyörű :) Egyébként attól hogy ő egyszer befejezi még nem felejtik el, veled ellentétben :) Ha ennyire zavar hogy a sportban vannak korszakos legendák, állj oda baxod és lökjed vagy dobálj, ne a szájad jártasd. Mindenkinek adott a lehetőség hogy leverje őket, csak ugye valamiért nem megy, mondjuk az sem ártana ha nem tv-ben látnál csak sportot, akkor tudnád mekkora teljesítmény ennek a két sutyeráknak a tized teljesítménye is...

Előzmény: attailor2 (33809)
local75 Creative Commons License 2024.01.22 -1 0 33813

Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást..

Kimaradt egy mondat. Pont ez a lazaság, különbözteti meg Ronnie-t a sok középszerű játékostól.

Gondolod hogy Trump nem öntelt?

Mond neked az valamit hogy testbeszéd? Már ahogy beáll lökni az is megér egy misét.

A sok exhibicionista lökéséből a youtube-on Dunát lehetne rekeszteni.

local75 Creative Commons License 2024.01.22 -1 1 33812

Nem vergődésnek szántam, csak visszakaptad a Ronnie-ra aggasztott jelzőt.

Van annak egy diszkrét bája, hogy sutyeráknak tartod Ronnie-t (amit néha meg is tudok érteni), de te paraszt módra viselkedsz itt a fórumon.

Az a baj hogy fingod nincs a sznúkerről. A "sok proli" azért isteníti, mert ő a valaha volt legjobb játékos, és ez nem csak az eredményeiben látszik, hanem a mozdulataiban. Na ez az amihez nulla az érzéked.

Ez nem darts, ahol csak be kell dobni bárhogyan a nyilakat, és csak az eredmény számít, plusz a viselkedésed, itt az értelmesebb sznúker rajongók figyelik a játékosok mozdulatait is.

Hiába mondom neked azt hogy nézd meg Xing milyen könnyedén és lazán löki a golyókat: https://www.twitch.tv/aini786

te nem látsz különbséget az ő játéka és mondjuk Trump befeszült lökései között.

Ennek a sportnak ez a szépsége.

A kommentátorok is megjegyzik ha valakinek rossz a kilökése, csak te nem a sznúkert nézed, te meccs közben is a trollkodásaidon agyalsz.

Mondtam már hogy egy pszichológus sokat tudna segíteni rajtad.

Szerintem vágj bele, és majd akkor gyere vissza ha meggyógyultál.

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2024.01.22 0 1 33811

Jó hát mindenki meghal egyszer...

twohandedtweener_ Creative Commons License 2024.01.22 0 2 33810

itt csak egyvalaki vergődik .... s meglehetősen kiscsoportos színvonalon.

....de egy nap úgy fog járni ő is, ....

ez egyrészt valami lenyűgöző éleslátás, sose hittem volna, másrészt álljál addig egy lábon.  :DDD

attailor2 Creative Commons License 2024.01.22 -4 1 33809

Nekem az a véleményem, hogy lehet megint vergődni azon, hogy Sutyerák lett a tornagyőztes, de egy nap úgy fog járni ő is, mint a dartsban Fil Télor.

Azt is istenítette a sok buta proli, mint itt is néhány nick Runny-t, de egy nap kénytelen volt befejezni pályafutását, s azóta se hiányolja senki, s gondolom a versenyzőtársai főleg nem.

Kiegyenlítődött a mezőny, azóta többen lettek világbajnokok, nagy torna győztesek, nem csak egy öntelt, felfuvalkodott farock.

Ez a sors vár RoS-ra is, s ez a nap egyre közelebb van, ez fix.

Az esti szakaszt egyébként más elfoglaltságom miatt egyáltalán nem láttam, úgyhogy megkímélt a sors attól, hogy lássam, ahogy Trámp elvesztette a félig megnyert meccset, de gratulálok neki hozzá, azt gondoltam róla, ezt már kinőtte, de úgy látszik mégsem.

local75 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 33808

Igazából nem értettem, miért írod délután hogy Trump egészen jól játszik.

Szerintem nem játszott jól. Pontosan minden úgy történt ahogy Trump mondta.

Rosszul játszott, hiszen Ronnie többször is hibázhatott egy egy frame-ben, egészen 0-4 -ig.

Döcögős volt mindkettejük játéka. Én 5-6 után éreztem Ronnie játékán hogy nincs ez még lejátszva. Kezdett jobban játszani.

Előzmény: ron89 (33806)
local75 Creative Commons License 2024.01.21 -1 0 33807

Nice comeback!

Remélem azért jól alszol suttyókám.

Előzmény: attailor2 (33800)
ron89 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 33806

Nem lett igazam, nem lett jó napjuk. :)

Simán nyerhetett volna Trump, de hihetetlen miket hibázott. (az a fekete). Nem lett ez olyan jó döntő, mint amilyennek kinézett, de bedarálta Ronnie. Nem jöttek az igazán nagy break-ek, nem is tudom százas nélkül mikor nyert döntőt, ha nyert egyáltalán.

Előzmény: twohandedtweener_ (33805)
twohandedtweener_ Creative Commons License 2024.01.21 -1 0 33805

3:6 után 10:7 .... judd sokat segített mondjuk.

szegény ettélylor .... :)

Előzmény: ron89 (33803)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2024.01.21 -2 1 33804

A szerencse is a taknyos mellé szegődött:)

Előzmény: ron89 (33803)
ron89 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 33803

0-4 után 6-2.  Trump nagyon be van feszülve. Ez a lopás nagy lett volna a végén, de nagyon elrontotta az utolsó pirosat.

ron89 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 33802

Jó napjuk lesz most az ellendrukkereknek. :) 

Teljes K.O. eddig, Trump meg egész jól játszik, belefér neki az az egy-két hiba amit elkövet.

attailor2 Creative Commons License 2024.01.21 -2 1 33801

Nos, végül Mártír Olivér vezeti a döntő mérkőzést, de csak mert Marszel Eckheart váratlanul hasmenést kapott a mérkőzés előtt!

De a lényeg, hogy Trámp jelenleg 3-0-ra vezet!

attailor2 Creative Commons License 2024.01.20 -3 1 33800

1/2 döntő:

14. Ding Junhuj - RoS 1-6

A vasárnapi döntőben remélem Trampli meg tudja állítani R. o' Sutyerák ámokfutását a sznúkerasztalnál.

Fogadnék, hogy Marczel Eck-Heart lesz a játékvezető!

ron89 Creative Commons License 2024.01.20 0 0 33799

Ez most az A++ játék volt. Sejtettem, hogy nem lesz lassú meccs, de ilyen korai befejezésre nem számítottam.

Ebből holnapra is jó lenne átmenteni valamit.

bakibaby Creative Commons License 2024.01.20 0 0 33798

Döbbenetes elődöntő volt...

attailor2 Creative Commons License 2024.01.20 -3 1 33797

Legfrissebb eredmények az 1/4 döntőkben:

11. Gerzson Wilzon -RoS 1-5

12. Csang Anda - Ding Junhuj 2-5

1/2 döntő:

13. Dzsad Tramp - Csaó Jupeng 6-2

Este RoS mérkőzik Ding-el, s remélem az utóbbi nyer.

ron89 Creative Commons License 2024.01.19 0 0 33796

A Power snookerben is volt a powerball duplapontért, ilyen meghívásos versenyekre szerintem beleférnek az ilyen extrák.

Cao végre feladta a "nem lökök be golyót, úgy próbálok frémet nyerni" stratégiát, és hozott egyet. Ez szép lopás volt.

Előzmény: potika (33795)
potika Creative Commons License 2024.01.19 0 0 33795

Ezek szerint még ők se tudják a részleteket és nem is tervezik ezt máshol bevezetni :

Precise details of the format relating to the golden ball are yet to be revealed, but it is understood that World Snooker Tour is not considering the introduction of the ball for any other tournaments.

potika Creative Commons License 2024.01.19 0 0 33794

Március elején lesz az első meghívásos torna Szaúd-Arábiában. 167-es maximum break-et akarnak, egy golden ball lesz amit csak akkor lehet lelökni megvan a 147. Nekem egyelőre nem teljesen tiszta, hogy ezt pontosan hogy képzelik, itt a LINK.

ron89 Creative Commons License 2024.01.19 0 1 33793

Eléggé érthetetlen, hogy mi volt ezzel a gond. Rossz lábbal kelt fel valószínűleg Vafaei, az elszámolás, aztán ez, nem az ő napja volt. Nem tudom mi lehet a levegőben Angliában, hogy most  ez a sok balhé van.

Érdekesen van ez a verseny szervezve, hogy holnap délután nem lesz meccs, mikor jobban ráérnének nézni az emberek. Trumpék játszhattak volna akkor, most meg lehetett volna egy negyeddöntős meccs.

Előzmény: potika (33787)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!