á, neeem, itt nem akarok rágyújtani...kibírom, ha kell.
amúgy nekem is van valami fájásom.
arról szól, hogy köhögnöm kell folyamatosan, de csak ilyen kis gyerekköhigcsélés jön ki. a torkom viszket folyamatosan. plusz tiszta nátha vagyok...
szóval? mi a diagnózis?
diagDózis? :))
szerintem énekelnek benne a világvégéről is...
ha hallanád varjú, akkor nagyon, megváltozna a véleményed arról, mi a boldogság.
ez a zene maga a béke, a szépség, a gyönyör, mégis mélységesen szomorú is...
huh, nagyon bejön nekem.
tesó,
kedden majd meghallgatod, és szerdán vagy legközelebb beszámolsz róla a vaarjúnak, jó? ez lesz a házifeladatod. :))
na aggódj, kedves berill! sajnos, ezúttal is túlélem magamat :( nem vagyok az a suicide alkat, mert sejtem, hogy ott sincs menekvés.. tulajdonképpen sehol sincs..
a zene nem ugrik be.. énekelnek benne világvégéröl?? mert ha nem, akkor nem ismerem :)
nahát még ez is.. nem vagyok kedves, csak nincs lelkieröm ellenkezni a szép szavak ellen ;)
én csak úgy általánositottam.. mert, ha általánositunk, akkor kizárhatjuk azon keveset is, akik megérdemelnék a törödésünket.. és igy leszámolhatunk a világgal..
off: meg ne bántódj, ne vedd személyeskedésnek! ez csak a topik meg az én hangulatom :))
na meg itt a kisöcsse is! de nem számit.. rámoljatok csak ki a topikámból, én nem fogok tiltakozni.. észre se fogom venni, hogy nem vagyok itt!
(ez egy családias összefogás a csendes haldoklásom ellen)
nincsenek ártatlanok! és a gyenge nök fogazata meg karmazata éppen elég erös! :)
én próbálom itt méltatni a semmi érdemeit és akkor jön egy nöszemély és beleáll a képbe.. hát nem! az én tekintetemet nem forditja el a magasztos céltól, hogy beugorjak a sötétlö örvénybe és végre megsemmisüljek ;)
nekem leginkább trógerizmusnak tűnik. asszem az is, bár elemezgetnem kell még néhány évig a személyiségemet, hogy megbizonyosodjak róla.
néha elkap a lázadás minden ellen. ha olyanom van azt mondom, hogy NEM, és ha én azt mondtam, akkor nincs az az isten, hogy bárki is meggyőzzön arról, hogy igen.
:-P
ez most az anarchizmus, nihilizmus, vagy BERILLIZMUS???
ha ez utóbbi, hááát akkor kedves ecsém rősen el kell gondolkodnom azon, hogy ne mondjak-e le a gyámságodról....
nemtom észrevetted-e, kedves http, hogy azt a nickwarren diktálta...
ha esetleg vkinek nem lenne egyértelmű, ő egy pasi, én meg egy ártatlan, gyenge nő vagyok :)
úgy is mondhatnám, ő a férfi tagja a kapcsolatunknak... nem skizofrénia, hanem tényleg, és csak azért én írtam, mert egy gépünk van otthon, egy internet hozzáféréssel, egy klaviatúrával, egy időben sajna csak egyikünk tud a neten létezni.
ő meg azt gondolta, nihill café gondolatát megosztja deadcrow-val.
anarchia, nihilizmus, berillizmus.
:)
na erre majd gyártok valami ideológiát. kidolgozom.