Axl-nek fénykorában nem volt annyi hangja mint Myles-nak???
Axl-nek teljesen egyedi hangja volt, a mai napig senki nem tudja elénekelni a világon úgy ahogy ő tette.Olyan magasságokba tudott rekeszteni,h senki nem csinálja utána..a hang erejéről nem is beszélve..Ja és persze a világ legnagyobb front embere..
Myles egy jó énekes.pontosan énekel,nincs benne hamis,viszont erő semmi nincs a hangjában..soxor láttam élőbe..nagyon erőtlen..és nemtud a hangjával, személyiségével érzéseket átadni.elénekli pontosan de semmi extra..nem volt még hidegrázos érzésem vele...
Axl ha csak bekezdi a Welcome to the jungle t olyan érzéseket vált ki h leírhatatlan..de még sorolhatnám..
És ezt úgy írtam h szeretem a Slash mostani projektét nagyon is,de azért tisztán kell látni..
Alexnak életében nem volt annyi hangja mint neki egy koncert alatt:-)
Ez az egész reunion vérciki lesz, ott van egy tuti banda, olyan zenészekkel akik bírnak még zenélni és egy lufihangú balf*sszal aki csak a késéseivel lesz majd elfoglalva
Weiland és Axl kretének, Miles meg egy normális fazon -hívhatod szürkének- is. Szerintem már a töke tele van az ilyen faszkalapokkal, ilyen idősen , szívbajjal már nyugalomra vágyik az ember.
tudom hogy utálta de weiland azért egy igazi énekes frontember fazon. jó, a mozgása néha irritáló de a hangja és kinézete ok. szerintem pont azért van most Miles-al mert ő egy szürke fazon.
ugyanez érvényes Izzyre és Gilbyre is. csak szürke fazonokat tűr meg maga melett. jó, Izzy maga félig a Guns de kinézetre stílusra visszafogott.
Slash-nek fel kéne fogni hogy ok hogy jó gitáros/dalszerző de a frontember az az énekes mindenhol.
Egy Guns koncert (ha lesz is valaha), vagy koncertsorozat szerintem nem mehet másként, csak önálló show- ként.
Fesztiválozásnak itt helye nincsen, az max. csak a szóló projektjeik keretein belül működhet.
Csatlakozom egyébként egy korábbi hozzászóláshoz itt: a magam részéről már új Guns lemeznek is örülnék.... Az sem baj, ha mondjuk az Appetite- ötös játszaná fel...
Szerintem ha Slash visszamegy a Guns-ba nem befolyásolja a Conspirators
működését max pihen kicsit.Myles jövőre az Alter Bridge-el turnézik ha jól tudom.
.Axl egy, két éves szüneteket szokott tartani egy nagyobb turné sorozat után, most is másfél évnél tartunk a legutóbbi Las Vegas-i buli óta.Szóval amíg a Guns szünetel, addig Slash meg Duff is simán mehet tovább a szóló projektjével.
A koncert szerintem is jó volt.A Civil War hiányzott, de volt helyette You could be és Duble talkin !Az új számok nagyon jók élőben, Bent to fly! A World on Fire vagy a Dissident-re rögtön ráérzett a közönség sztem aki először hallotta is.
A hanggal viszont néha voltak problémák ,a színpad előtt nem mindig volt tiszta, 2013ban azért jobban szólt.
A koncert után sajnos hiába vártunk a srácokra, nem jöttek ki, csak elhajtottak a busszal, de ez nem rontotta el a koncertélményt.
Szerintem Slashnek ugyanannyira jót tenne egy világkörüli turnéra való összeállás,mint Axlnek.Nem történne semmi ha 1-2évre pihentetné a saját projektét...
Ui.:Myles K. még a kicsit meghízott néhol hamis Axl Rosehoz képest is vérszegény...
"Bennem felmerül a kérdés, hogy Slash jelenlegi sikerei mellett mennyire lehet életszerű a mostanság csepegtetett Axl- Slash kibékülés következményeként egy ős-, vagy akármlyen Guns koncertsorozat.
Félek, semennyire."
senki nem tudja hogy életszerű-e egy GNR reunion. de egy biztos: 2006ban amikor már egy kövér axl énekelte a Nightraint az az igazi Nightrain. senki a világon nem tudja ezeket a nótákat így. hiába kövér és néha önmaga paródiája már de akkor is Ő kell.
azért ne menjünk a szomszédba mert Slash-nek is van egy erős egója. nem csak axl miatt oszlott fel a guns.
szerintem jó lenne egy guns reunion. de nem szar fesztiválkoncertekkel hanem önálló show-al.
Én is osztom, hogy közel telt ház volt. Az előzenekart követő átszerelés során még rengetegen voltak kint a körfolyosón.
A koncert első számát követően viszont mindenki beszivárgott, és (néhány ülőhelytől eltekintve az érdeklődők számának megfelelelő helyre elhelyezett színpadhoz képest) a rendelekezésre álló nézőtér közel megtelt.
A Conspirators mondjuk Myles bandája. A Conspirators és Myles együtt viszont mondjuk Slash- é. Vállallják, csinálják. Jól. Igazi team munka, aki látta a "...making of "Wold On Fire"-t, tudja.
A Guns -nóták kihagyhatatlanok. A kéz- erdő, amely egy- egy klasszikus kezdő akkordnál emelkedik, magáért beszél...
A Civil War is ugyanezért hiányzott nekem is.
Bennem felmerül a kérdés, hogy Slash jelenlegi sikerei mellett mennyire lehet életszerű a mostanság csepegtetett Axl- Slash kibékülés következményeként egy ős-, vagy akármlyen Guns koncertsorozat.
Félek, semennyire.
Bár a World On Fire turné most hamarosan véget ér, úgy tudom (vagy egyelőre csak 2015- re...?)
-szerintem nagyjából telt ház volt, felülről nézve a küzdőtér faltól-falig minden irányban, olyan meg sose lesz, hogy nem lesznek foghíjak a lelátón, mert onnan sokan lelógnak a küzdőtérre. Én meg is lepődtem, pláne hogy idén már jártak erre.
-szerintem nincs ezzel baj, soha nem volt titok, hogy Slash-ről szól az egész, a közönség is őt akarja.
-azért ne bántsuk Miles-t, ha őszinték akarunk lenni Axl fénykorában sem volt ilyen erős és tiszta, nekem egyébként az az érzésem, hogy néhány helyen szándékosan énekli máshogy az Axl-ös manírokat.
-egyetértek
-szerintem meg egészen kiváló volt, gyönyörűen szólt, jó volt a hangulat, sőt nekem épp az jutott eszembe, hogy ha tényleg összeáll a Guns és valamikor estleg eljutok a koncertjükre, akkor ez után a profi előadás után ott már nehogy csak a kínos feszengés jusson...
Budapesti (klasszikus) hard rock zenekar keresi énekesét. Irányvonal: Guns N' Rosesmeg iylenek. Kb. 10 kész számunk, és egy tonna ötletünk van.
Félprofi stúdió áll rendelkezésre 0-24ben..(a próbák is ott zajlanak, folyamatos demózás...)
Olyan énekest keresünk, aki kellően elhivatott, ,kreatív, megfelelő hangi adottságokkal rendelkezik, angolul tud szöveget írni, és nem utolsó sorban színpadképes (stílusba passzoló) megjelenése van.
Igen a Civil War az jól áll Myles-nak is, az egyik legemlékezetesebb volt a 2013-as aréna koncertről, és ahogy látom most is játsszák az őszi turnén, , reméljük novemberben is.A Nightrain-t vagy A You Could be mine-t viszont meghallgatnám Todd Kerns- től is a Welcome meg a Dr Alibi-t elég jól tolja.
Hétfőn
meglesz a Slash jegyem nekem is végre! A Volt feszt kimaradt, de most irány az első sor!
Volt egy Todd Kerns interjúban szó róla,hogy melyik számot játszaná szívesen Slash a Illusions albumokról,és a November Raint hozta fel példának,de nem az egész számot,hanem csak egy szóló részletet beillesztve valahová egy gitárszólózásba vagy valami.. sztem Axl nélkül nem is lenne sok értelme, Myles-nak nem illene,ahogy a Dont cry vagy Estranged se,ezek annyira Axl számok:-)
Az,hogy Steven mennyire bírná a turnézást jó kérdés,az utóbbi években egész jól volt.Fortus meg Ferrer amúgy még mindig ott vannak tartalékban a jövőre,lehet pont azért,ha kell beugorjanak Izzy vagy Steven/Matt Sorum?? helyett.
Axl hangját meg nem írnám le teljesen,ahogy sokan reagálták a Slash army-n,a tavaly Las Vegas-i bulikból az jött le,hogy van még remény,csak tréningezni kéne+sportolni.Igaz,hogy utóljára 5 éve!!volt teljesen rasp a hangjában ahol kell,de reméljük meg van az még valahol.
1. Axl zenekarának FB-oldala kb. egy éve egyfolytában tolja a klasszikus és UYI-felállás videóit + általuk érdekesnek tartott méltató cikkeket a korszakról - miközben a "múltat végképp eltörölni"-jelszó jegyében telt az elmúlt 20 év, leszámítva, hogy Slash-ék számaival volt tele mindig a setlist.
2. Axl egyik kézibábja, Del James boldog születésnapot kívánt Slash-nek az egyik közösségi oldalon - ez korábban soha nem fordult elő és elképzelhetetlen is volt.
3. a legkonkrétabb: Axl és Slash már nem blokkolta jogilag a másikat, így az USA-ban mindkettő új dvd-jén rajta lehettek a régi GN'R-számok.
Egyébként nem vagyok biztos abban, hogy személyesen találkoztak volna. De az kb. 100%, hogy Duff mediátori munkája áll az indulatok csillapodása mögött. (Ja, Susan McKagan épp a napokban posztolt a FB-on egy régi közös képet Axlről, Slash-ről és Duffról...miközben Duff és Izzy meg közös lemezt csinál(t).)