Lev:
Írtam neked egy emailt még pár napja és hogy ráéreztem erre a külföldről szerzett énekes dologra. :)
Tudod Warpigs párhuzam.
A Sziget.hu-s képen melyik a Josh és melyik a Balázs?
Jóvanna.
de tudhatnád, hogy nem bántásból hoztuk fel a POT-ot, csak mint téma. és valami köze most mégiscsak van a topichoz.
Ha már az énekesváltáshoz csak ennyien szóltak hozzá bedobtuk a POTot is témának és nézd meg hirtelen Te is hozzászóltál. :)
Szóval máris megérte megemlíteni ;)
Igazából nem értem miért kell ennyire kritikusan látnotok a dolgot, főleg, ha (ha azt jól veszem ki a szavaitokból) nem is ismeritek igazán a P.O.T.-t? Én sem ismerem őket nagyon régóta, de jó az amit csinálnak és a tagok pedig teljesen normálisak.
És különbenis ha ez egy FF topic akkor má' szóljon arról vagymi.
Nem a POT zenekar játszott a koncertjein FreshFabrik-ot is?
Egyszer mintha hallottam is volna őket black out előzenekarjaként.
Vagy az FLOP volt?
Nem mindegy tudom: :)))
Mindenki aki annyit áldoz egy produkcióért amennyit a Sun Workshop bármely tagja beleértve Pistánkat is,tudja, hogy hol ér véget a hobby-zenekar és hol kezdődnek azok a tervek amik önálló, egyedi, eladható vállalkozássá tegyenek egy csapatot.Mindenkinek joga jót és főleg jól csinálni, neki is lehet látni.Ha ez mindenhol így történne nem lenne ennyi elfeledett mindenható, megtiport zseni, elhagyatott lángelme a magyar rockélet.Lehet teperni magatokat fiatalok had gyönyörködjünk a dicsfényben egy picit mi is....
Úgy szerepelt, hogy "...FF-hez képest" Ezzel a legkevésbé sem akartam "leszarozni" a munkátokat, ugyanakkor az is igaz, hogy nem magam találtam ki ezt a kifejezést a zenekarra.
Mindenesetre sorry.
Az SWS-ről nem tudom, hogy ki találta ki azt, hogy hobby zenekar, mert szerintem nem az, ezt onnan tudom, hogy én is benne vagyok. Dehát a legegyszerübb a mások munkáját leszarozni, ugye kedves NYÚL ÚR?! Gratulálok kifejlett, kifinomult modorodhoz. Az FF-nek meg szívből kivánok sok sikert! Dunya
Épp ezért furcsa, mert egy hobby zenekar.
Pityesz már elért egy szintre a FF mellett és ezekután elég érthetetlen, hogy miért mászik lefele a létráról.
Pl.ott bármennyire is lesznek ötletei nagyon nem fogják tudni megvalósítani, mert az még "csak" egy hobbyzenekar.
Amúgy a SWS énekesével mi lett?
Vagy ott is ketten nyomják mostantól?:)
Tényleg kár, hogy csak ennyien írogatunk ide... Egy énekesváltás azért nem egy egyszerű történet egy zenekar életében, ehhez képest meglehetősen mérsékelt az érdeklődés :(.
Erről az egészről az jut eszembe, hogy Leventééknek mindig is volt egy ilyen céljuk, hogy 2 énekessel nyomuljanak. Anno a Vörösnél emiatt (is) telt be a pohár (legalább is akkor így kommentálták az érintettek). Aztán úgy tűnt, koncepcióváltás történt, maradt 1 énekes és Pityesz remekül meg is oldotta a frontemberséget elsősorban kitűnő vokális teljesítményének köszönhetően. Hogy az idő során miért/hogyan romlott meg a viszony a banddel, ezt nem tudhatjuk, de talán nem is ide/ránk tartozik. Most, hogy újfent 2 énekes van, elképzelhető, hogy tavaly Leventéék ismét elővették a "régi nótát", s ez nem tetszett Pityesznek.
Másrészt Pityesz "kilpéséről" azért annyit megjegyeznék, hogy ha ez ilyen hirtelen történt és csupán Pityesz részéről (ugyebár az ő kommentálásábán ő maga lépett ki), akkor hogy lehet, hogy a FF 2 héttel később már 2 új csókáról tudott beszámolni? Szóval nem biztos, hogy csak egyoldalú volt a dolog, nem olyan könnyű 2 jólképzett, koncertképes énekest találni ma itthon, vagyis gondolom, Leventéék már idejekorán "terepeszmlét" tartottak... Úgy gondolom tehát, hogy a "közös megegyezés" jobban fedi a valóságot. Persze, lehet, hogy nincs igazam.
Ja és Balthazar, gondolom azért a Sun Workshop, mert a SW egy hobbyzenekar a FF-hez képest, mellette valóban lehet dolgozni, életképesebb hétköznapi teendőkkel foglalkozni.
Az FF ennél mindig is komolyabban vette magát - a zenélésen kívül épp elég munkát ad nekik a zenekar szervezése. Mostanában pedig gondolom próbálnak is ezerrel, hogy a két új arc jól debütálhasson :).