Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

TOmmy RS Creative Commons License 2007.12.18 0 0 1029
Ezen a címen mindent megnézhettek minden cucc a régi Tigrámban volt!!!

http://www.gtwebdesign.hu/tigra/tigra.htm
TOmmy RS Creative Commons License 2007.12.18 0 0 1028
Helló mindenkinek lenne egy pár eladó holmim ha esetleg érdekel valakit!!!
HIFI TUNING EGYÉB
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.12.04 0 0 1027

Sziasztok!
Szombaton találkozó, remélem készültök! :)

Dlaci64!

A problémádat megvitattam a Hifisünkkel!
Azt mondta, hogy tud segíteni, csak..

"Opelnél én is csak ha látom akkor tudom melyik gombkombinációval lehet a kódot bejuttatni,azt hiszem gyújtáson kell elvégezni."
mondta Ő, viszont ha szeretnéd össze hozlak Vele, csörögj rám és megadom az elérhetőségét! :)
+36-20/438-6136

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: dlaci64 (1026)
dlaci64 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 1026

Sziasztok

Segitséget szeretnék kérni...aksit cseréltünk a tigrisben és a rádiót nem tudom elinditani

A SAFE felirat villog...gyári CDR 500-as rádió.

Egyszer már jártam igy akkor 2-3 gombot kellet benyomni egyszerre és utána lehetett a kódot beirni-

Előre is köszönöm-laci

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1025

Sziasztok!
Valaki keresett gumi ügyben a hétvégén, csak jól nem hívott vissza du-án, munka után!
Ha aktuális még, vagy valakit érdekel szóljatok!
Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1024
 SZIASZTOK!

KEDVES MINDENKI!
2007. December 08.-án 4. Országos Tigra találkozó lesz!

Megyünk  Visegrádra kirándulni!
Programokról részletesebben késöbb.

Előre láthetólag..

Indulás 2007.December 08.-án 9h-kor a szokásos helyről a Pólus Centernél lévő Tesco parkolójából(Mc Donnald's-al szemben).

Megnézzük a Várat, elképzelhető bobozás (http://www.visegrad.hu/programajanlo/szabadido-es-sportprogramok/visegradi-bobpalya.html ),

kirándulás az erdőben,

valahol étteremben ebéd ...

(Nagyvillám étterem..http://www.nagyvillam.hu/a-vadaszcsarda/etlap.html ...

Fekete Holló Étterem,

Reneszánsz Étterem  (http://www.renvisegrad.hu/etlap.php

Személy szerint régen a Fekete Hollóba jártam, de vagy 10-15.éve nem voltam ott.

Akkoriban nagyon elégedettek voltunk vele! Árak korrektek, minőség és a kiszolgálás jó!

Ígény szerint akár aCanopy drótkötélpálya kipróbálása(http://www.visegrad.hu/programajanlo/szabadido-es-sportprogramok/canopy-drotkoetelpalya.html)

Beszélgetések, nevetgélések, stb..

Nap végén pedig haza.

Gyere el/GYERTEK EL!!!

Programok tekintetébne igyekszünk gondolni a családásokra, gyermekesekre is!

Üdv.:

Tigra Club Hungary
(Laci)

vp88 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 1023
Szervízkönyvet szeretnék kérni valakitől Angol/Magyar nyelven ! :)
Segítségetek előre is köszönöm.
E-Mail: yellow16@freemail.hu
pfff43 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 1022

szervízkönyv kellene!

aki tud segíteni azt megköszönném.

csako86@freemail.hu

Előzmény: Mendi89 (1015)
matahari2336 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1021
Sziasztok
Tegnap vettünk a lányunknak egy 11 éves TIGRÁT, mert szombaton lett 18 éves, sajnos nem kaptunk hozzá semmilyen dokumentációt ezért megöszönném, ha nekem is elküldene valaki egy szervizkönyvet, mert nem nagyon ismerem a kocsit.
matahari@invitel.hu
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1020
Sziasztok!
Mivel a másik fórumban voltak ilyen gondok, gondoltam itt is közzé teszem, hátha tudunk segíteni ezzel is!

"Sziasztok!
Látom sokan nincsennek fent az IWIW-es klubban, így ide ia megírom..

Tigra Club Hungary tagjainak vannak olcsón Téli gumik!
Hatalmas a választék és mivel tetemes létszámunk van, így +kedvezmények is megilletnek bennünket.

Akit bővebben érdekel a dolog, kérem keressen fel!
+36-20/438-6136

tigra.opel@freemail.hu

Azt hiszem itt meg kell jegyeznem néhányak kedvéjért!..

NEM CSAK TIGRÁRA ÉS NEM CSAK GUMIT TUDUNK, HANEM FELNIT IS, SZERELÉST IS ÉS JAVÍTÁST IS! IGEN, EZEKET IS KEDVEZMÉNYESEN.

És megint néhány személynek segítségül, hogy fel sem merüljön bennük..

NEM INGYEN VAN, HANEM KEDVEZMÉNYESEN!
Ez annyit jelent, hogy az országba beszállítónál is olcsóbban sikerül hozzájutnunk.

És akkor még egy kicsi a xy-okra való tekintettel!..

NEM! NEM VESZEM MEG SENKI HELYETT, ÉS NEM KÜLDÖM EL POSTÁN SEM, SŐT NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN ELVINNI SEM NEKED!

Ellenben megoldható a postai utánvét a céggel is, de ezt megbeszéljük akinek aktuális.

Elnézést a végéért, akit nem érint, ne vegye magára! :)"

Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

umbroni Creative Commons License 2007.11.13 0 0 1019
Hali!

www.lavina.hu- nézzél szét. Ott vannak cuccok az autó alkatrészeknél
Előzmény: Tigra20 (1014)
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.11.12 0 0 1018

Sziasztok!

Kedves DjCsufy, Bíborköpenyeslovag, Tigra20, Czczcz!
Mostanában nem volt úgy lehetőségem, hogy látogassam a topikot, ezért csak most találtam meg a leveleiteket!

Most is csak röviden fogok válaszolgatni, ezért külön elnézéseteket kérem.
Csufy!
Van és tudunk!

Keress meg a +36-20/438-6136-os számon, vagy a tigra.opel@freemail.hu-n, netán az IWIW-en, mint Tigra Club Hungary

Bíborköpenyeslovag!

Igen, tudunk segíteni, ha szeretnéd, most is van egy nagyon jó állapotban lévő Tigra, nem egészen 1M-Huf-os irányáron, mindennel együtt!
1,5.hónapja jöt ki a fényezőtől is, tehát nagyon rendben van és gondját viselték!

Tudunk Twin Top-otis, de Tőled is azt kérném, hogy keress meg telefonon, vagy levélben, akkor majd bővebben átbeszéljük a dolgot!
Tigra20!
A Te problémádra is van megoldás!
Neked is az javasolnám, hogy keress meg a fenti elérhetőségek valamelyikén, mert akkor konkrétabban meg tudnánk beszélni a dolgokat, hogy merre érdemes és milyet! Ne szórd szét a pénzedet feleslegesen SZERINTEM! :)
Czczcz!
Köszöntelek Téged is sorainkban! :)

ÉS ITT SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A SOK-SOK SEGÍTSÉGET AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN MENDY-nek, KITTYKÉNEK és ZOLINAK a gyüjtésben való részvételükért is+ a helyreállításban, ZSOLTINAK színtén ezekért és CORY-nak, mert segített megszervezni a Visegrádi találkozót ami 2007.12.08.-án lesz! :)
Részletek a tigra tali index fórumon fent vannak (szerintem itt is az alábbiakban..), az iwiw-en, vagy ha szeretnétek átküldöm Nektek, vagy rámcsörögtök és megbeszéljük!
Gondolom nem kell újra kiírni, hogy hova tudtok nekem írni!? :)
Üdv. mindenkinek!
JA?!
Tudunk téli gumit is! :)

Tigra Club Hungary

(Laci)

Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)

czczcz Creative Commons License 2007.11.08 0 0 1017
Hello!
Mendi89: Köszönöm, hogy megpróbátad elküldeni. Nem értem miért nem sikerült amikor még 74 MB szabad helyem van de a citromail szokott néha meglepetéseket okozni...
Magyar nyelvű lett volna az idális számomra. Eseteleg angol nincs valakinek?
Djcsufy: Szerintem nézz szét a vaterán mert ott most van egy csomó ( keresőbe: Opel Tigra...) vagy a www.fonixtuning.hu -n!
djcsufy Creative Commons License 2007.11.07 0 0 1016

Sziasztok!

Örülök, hogy erre a fórumra találtam most van hova bombázzam kérdéseim :).
Már több mint egy éve megvan a Tigrám és annyira megszerettem, hogy nem szeretném lecserélni és szeretném szebbé varázsolni egy picit.
Hétfőn belémtolatott egy vadállat és kitörte a bal első lámpám...
Jó lenne egy két tanács, hogy honnan érdemes szerezni, esetleg lehet, hogy akkor már ezt az Angel Eyes lámpát vennék nem eredetit valami tuti áron természetesen ^^.
Szeretnék egy szép szárnyat is a farára de sehol nem találtam amilyet szeretnék. Feldobtam pár képet, esetleg ha valaki tud ilyet szóljon mindenképp :).
http://redstar.csevego.net/tigra/spoilerek.zip
Van egy zavaró hang amikor bukkanóba megyek vagy hepe-hupás úton ami hátulról jön ilyen reccsenés féle, fogalmam sincs mi az, talán a hátsó teleszkóp? Volt valakinek már ilyen?
Ezen kívül semmi baja nem volt csak a szokásos kopó dolgokat cseréltem le rajta.
Ó és nekem sincs sajna Tigra kézikönyvem (Corsa kézikönyv volt a benne:D ) ha lehetséges küldjétek el a djcsufy kukacfreemailponthu címre.

Hirtelen ennyi jutott eszembe várom a válaszokat :)

csufy
Mendi89 Creative Commons License 2007.11.07 0 0 1015
Sziasztok!
Tegnap elküldtem a Service könyveket!
Czczcz a citromaileseden nem volt elég hely ezért nem tudtam elküldeni, ha csinálsz helyet akkor szolj és ismét megprobálom elküldeni!
Szabee neked pedig a freemailesre küldtem!
Üdv.:Mendi
Tigra20 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1014

Sziasztok!

Megint en:)

Erdeklodni szeretnek:

Mivel most vettem a Tigramat,szeretnem lecserelni a vezermuszijat.

Azt szeretnem kerdezni,hogy kb. mennyiert lehet kapni egy jo vezermuszijat?

Elore is koszi a segitseget!:)

Bíborköpenyeslovag Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1013
Üdv mindenkinek!

Innen a szomszéd topicból (új Swift) néztem át hozzátok, és szeretnék tőletek ötleteket tapasztalatokat kérni autóvásárlással kapcsolatban.

A lányom jövőre érettségizik, és közös megegyezéssel az öregszülőkkel stb. és persze az érintett választását szem előtt tartva vásárolnánk egy 1,4-es Twin Top Sport modellt.

2 kérésem lenne hozzátok. Először is ha valaki tud hibátlan megkímélt autót, azt megköszönném ha jelezné. Másodszor mivel sosem volt opelem, pláne nem kabrió, mik azok a dolgok amikre oda kell figyelni használt autó vásárlásánál.

Igazából az évjárat mindegy, hiszen ha jól tudom alig több mint 2 éve gyártják így nem annyira lényeges.

Előre is köszi a segítségeteket.
Mendi89 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1012
Sziasztok Skacok!
Természetesen nagyon szívesen elküldöm a Service könyvet,de nem magyar nyelvű hanem német!
Meg lécci csinűljatok helyet a mailetekbe,mert kell neki a hely! Ms este küldöm!
czczcz Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1011
Hello mindenkinek! Én is hasonló cipőben játok. ;) Sikerült vasárnap megvennem az első saját autómat és nálam is csak a tigra jöhetett számításba... Egy régi álmom vált valóra! Olaszból származik a gép és csak olasz papírokat kaptam hozzá ezért meg szeretnélek kérni titeket, hogy nekem is küldjétek el a magyar nyelvű kézikönyvet!
Előre is köszönöm! E-mail címem: czcz@citromail.hu
Tigra20 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 1010

Sziasztok!

Vegre nekem is sikerult vennem egy kis Tigrat es szeretnem,ha nekem is elkuldene valaki a szervizkonyvet.

E-mail cimem: kittygeorgina@freemail.hu

Nagyon megkoszonnem!

Ez a kis Tigra lesz az elso autom.Elso pillanattol kezdve tudtam,hogy en ilyen autot szeretnek.Es vegre sikerult talanom egy szepseget:)

Nagyon orulok neki!Ma volt muszakin es most mar barmelyik nap hazahozhatom a kereskedesbol!Nagyon izgatott vagyok!

Szabee 1.4 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 1009

Szia Mendi89!

Csináltam helyet, jöhet a mail..köszönöm szépen!!

Cím:szaby20@citromail.hu

ha mégsem tutti, akkor januar08@freemail.hu címre biztos el fogod tudni küldeni!

Nagyon köszönöm!

Üdv.: Szabee

Előzmény: Mendi89 (1008)
Mendi89 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 1008
Szia SZabee!
Tegnap este elküldtem a Service könyvet,de visszajött mert nem volt elég hely a maileden!
Lécci csinál és akkor elküldöm mégegyszer!
Előzmény: Szabee 1.4 (1007)
Szabee 1.4 Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1007
Sziasztok!

Már nagyon régóta vágytam 1 Tigrára.. Ez volt az a tütü, amire vágytam..

3 hete megvettem, és nagyon élvezem.. Egyszerüen gyönyörü..

Mendi89, nekem is elküldenéd a Tigra kézikönyvét?? légyszíves
Cím:szaby20@citromail.hu

Előre is köszönöm

Üdv.: Szabee
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.10.31 0 0 1006

Sziasztok!
Dudit!
Írj a tigra.opel@freemail.hu-ra!
Folytassuk ott, ha kell tudunk segíteni!
Üdv.:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Előzmény: dudit (1005)
dudit Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1005

Sziasztok!

2005-ben vettem a tigrámat, '96-os kiadás, nagyon meg vagyok vele elégedve.

A probléma csak az, hogy megvétel után nem kezeltem alvázvédővel és szerintem előtte sem volt, a gyárit kivéve. Szépen beindult a hátsó sárvédőív. Tud valaki bontottan? És mennyiért (Kb.) ?

Üdv mindenkinek.

tcs969 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 1004

Szia Mendi!

Én személy szerint az OPEL Molnár Dunaharaszti Autókereskedésben rendeltem,kb. 4000 Ft-os volt az ára. A gyári változat csak apacsmetál színben létezik. De szerintem bármelyik OPEL Autószalonban rendelhetsz.

Üdv.:   Csabi

Előzmény: Mendi89 (1003)
Mendi89 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 1003
S.O.S. Valaki segítsen!!! Hol tudok venni TIGRA A modell autót??? Már régóta keresek,de eddig nem találtam!:( Ha tud vki írjon!
Előre is köszi!
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.10.23 0 0 1002

Zyzykém!
Türelmet kérek, mert mint tudod, mostanában vannak fontosabb intéznivalók, mint a képek!
Amúgy pedig mindenki csak ígérgeti, hogy hozza, küldi, stb.., de eddig még nagyon kevesek adták oda. Ebből összeállítottam egy CD-t is, de sokan még a Balatonos találkozóét sem adták-küldték el!

Ezért nem tudtam még odaadni azoknak akiknek azóta is ígérgetem, mert várom, hogy átküldjék-odaadják ketten.
A Miskolciról eddig csak a Nyiregyházi lányok küldték át a képeket eddig.

Ha még néhányan átküldenék ...még ebben az évben.., akkor összeállítanék egy beszámolót ismét, ha ez a "gyüjtéses projekt" lezajlik, csak sajna itt is sok kínos szitu és kellemetlenség adódott eddig, várom már, hogy túl legyünk rajta! :)

Tehát kis türelmet kérek még!

Köszönöm!
Puszi:
Tigra Club Hungary

(Laci)

zyzy82 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 1001
hol vannak a képek a talirol??????????????????????????????,héééééééééééééééééééééé
Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.10.21 0 0 1000

Mendike Drága!

Haza értetek egyben és épségben?
Remélem igen!
Sajnálom, hogy nem tudtunk ma elmenni valamerre, hogy egy kicsit többet beszélgessünk..
Használjátok egészséggel! :):)

De remélem Dec.8.-án jöttök!
BUNDA BUGYIT HOZZATOK, MERT VALÓSZÍNŰ, HOGY HIDEG LESZ!
Puszi:
Tigra Club Hungary

(Laci)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!