A problémádat megvitattam a Hifisünkkel! Azt mondta, hogy tud segíteni, csak..
"Opelnél én is csak ha látom akkor tudom melyik gombkombinációval lehet a kódot bejuttatni,azt hiszem gyújtáson kell elvégezni." mondta Ő, viszont ha szeretnéd össze hozlak Vele, csörögj rám és megadom az elérhetőségét! :) +36-20/438-6136
Sziasztok! Valaki keresett gumi ügyben a hétvégén, csak jól nem hívott vissza du-án, munka után! Ha aktuális még, vagy valakit érdekel szóljatok! Üdv.: Tigra Club Hungary
Sziasztok Tegnap vettünk a lányunknak egy 11 éves TIGRÁT, mert szombaton lett 18 éves, sajnos nem kaptunk hozzá semmilyen dokumentációt ezért megöszönném, ha nekem is elküldene valaki egy szervizkönyvet, mert nem nagyon ismerem a kocsit. matahari@invitel.hu
Sziasztok! Mivel a másik fórumban voltak ilyen gondok, gondoltam itt is közzé teszem, hátha tudunk segíteni ezzel is!
"Sziasztok! Látom sokan nincsennek fent az IWIW-es klubban, így ide ia megírom..
Tigra Club Hungary tagjainak vannak olcsón Téli gumik! Hatalmas a választék és mivel tetemes létszámunk van, így +kedvezmények is megilletnek bennünket.
Akit bővebben érdekel a dolog, kérem keressen fel! +36-20/438-6136
Kedves DjCsufy, Bíborköpenyeslovag, Tigra20, Czczcz! Mostanában nem volt úgy lehetőségem, hogy látogassam a topikot, ezért csak most találtam meg a leveleiteket!
Most is csak röviden fogok válaszolgatni, ezért külön elnézéseteket kérem. Csufy! Van és tudunk!
Keress meg a +36-20/438-6136-os számon, vagy a tigra.opel@freemail.hu-n, netán az IWIW-en, mint Tigra Club Hungary
Igen, tudunk segíteni, ha szeretnéd, most is van egy nagyon jó állapotban lévő Tigra, nem egészen 1M-Huf-os irányáron, mindennel együtt! 1,5.hónapja jöt ki a fényezőtől is, tehát nagyon rendben van és gondját viselték!
Tudunk Twin Top-otis, de Tőled is azt kérném, hogy keress meg telefonon, vagy levélben, akkor majd bővebben átbeszéljük a dolgot! Tigra20! A Te problémádra is van megoldás! Neked is az javasolnám, hogy keress meg a fenti elérhetőségek valamelyikén, mert akkor konkrétabban meg tudnánk beszélni a dolgokat, hogy merre érdemes és milyet! Ne szórd szét a pénzedet feleslegesen SZERINTEM! :) Czczcz! Köszöntelek Téged is sorainkban! :)
ÉS ITT SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A SOK-SOK SEGÍTSÉGET AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN MENDY-nek, KITTYKÉNEK és ZOLINAK a gyüjtésben való részvételükért is+ a helyreállításban, ZSOLTINAK színtén ezekért és CORY-nak, mert segített megszervezni a Visegrádi találkozót ami 2007.12.08.-án lesz! :) Részletek a tigra tali index fórumon fent vannak (szerintem itt is az alábbiakban..), az iwiw-en, vagy ha szeretnétek átküldöm Nektek, vagy rámcsörögtök és megbeszéljük! Gondolom nem kell újra kiírni, hogy hova tudtok nekem írni!? :) Üdv. mindenkinek! JA?! Tudunk téli gumit is! :)
Hello! Mendi89: Köszönöm, hogy megpróbátad elküldeni. Nem értem miért nem sikerült amikor még 74 MB szabad helyem van de a citromail szokott néha meglepetéseket okozni... Magyar nyelvű lett volna az idális számomra. Eseteleg angol nincs valakinek? Djcsufy: Szerintem nézz szét a vaterán mert ott most van egy csomó ( keresőbe: Opel Tigra...) vagy a www.fonixtuning.hu -n!
Örülök, hogy erre a fórumra találtam most van hova bombázzam kérdéseim :). Már több mint egy éve megvan a Tigrám és annyira megszerettem, hogy nem szeretném lecserélni és szeretném szebbé varázsolni egy picit. Hétfőn belémtolatott egy vadállat és kitörte a bal első lámpám... Jó lenne egy két tanács, hogy honnan érdemes szerezni, esetleg lehet, hogy akkor már ezt az Angel Eyes lámpát vennék nem eredetit valami tuti áron természetesen ^^. Szeretnék egy szép szárnyat is a farára de sehol nem találtam amilyet szeretnék. Feldobtam pár képet, esetleg ha valaki tud ilyet szóljon mindenképp :). http://redstar.csevego.net/tigra/spoilerek.zip Van egy zavaró hang amikor bukkanóba megyek vagy hepe-hupás úton ami hátulról jön ilyen reccsenés féle, fogalmam sincs mi az, talán a hátsó teleszkóp? Volt valakinek már ilyen? Ezen kívül semmi baja nem volt csak a szokásos kopó dolgokat cseréltem le rajta. Ó és nekem sincs sajna Tigra kézikönyvem (Corsa kézikönyv volt a benne:D ) ha lehetséges küldjétek el a djcsufy kukacfreemailponthu címre.
Hirtelen ennyi jutott eszembe várom a válaszokat :)
Sziasztok! Tegnap elküldtem a Service könyveket! Czczcz a citromaileseden nem volt elég hely ezért nem tudtam elküldeni, ha csinálsz helyet akkor szolj és ismét megprobálom elküldeni! Szabee neked pedig a freemailesre küldtem! Üdv.:Mendi
Innen a szomszéd topicból (új Swift) néztem át hozzátok, és szeretnék tőletek ötleteket tapasztalatokat kérni autóvásárlással kapcsolatban.
A lányom jövőre érettségizik, és közös megegyezéssel az öregszülőkkel stb. és persze az érintett választását szem előtt tartva vásárolnánk egy 1,4-es Twin Top Sport modellt.
2 kérésem lenne hozzátok. Először is ha valaki tud hibátlan megkímélt autót, azt megköszönném ha jelezné. Másodszor mivel sosem volt opelem, pláne nem kabrió, mik azok a dolgok amikre oda kell figyelni használt autó vásárlásánál.
Igazából az évjárat mindegy, hiszen ha jól tudom alig több mint 2 éve gyártják így nem annyira lényeges.
Sziasztok Skacok! Természetesen nagyon szívesen elküldöm a Service könyvet,de nem magyar nyelvű hanem német! Meg lécci csinűljatok helyet a mailetekbe,mert kell neki a hely! Ms este küldöm! Üdv.:Mendi
Hello mindenkinek! Én is hasonló cipőben játok. ;) Sikerült vasárnap megvennem az első saját autómat és nálam is csak a tigra jöhetett számításba... Egy régi álmom vált valóra! Olaszból származik a gép és csak olasz papírokat kaptam hozzá ezért meg szeretnélek kérni titeket, hogy nekem is küldjétek el a magyar nyelvű kézikönyvet! Előre is köszönöm! E-mail címem: czcz@citromail.hu
Szia SZabee! Tegnap este elküldtem a Service könyvet,de visszajött mert nem volt elég hely a maileden! Lécci csinál és akkor elküldöm mégegyszer! Üdv.:Mendi
2005-ben vettem a tigrámat, '96-os kiadás, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A probléma csak az, hogy megvétel után nem kezeltem alvázvédővel és szerintem előtte sem volt, a gyárit kivéve. Szépen beindult a hátsó sárvédőív. Tud valaki bontottan? És mennyiért (Kb.) ?
Én személy szerint az OPEL Molnár Dunaharaszti Autókereskedésben rendeltem,kb. 4000 Ft-os volt az ára. A gyári változat csak apacsmetál színben létezik. De szerintem bármelyik OPEL Autószalonban rendelhetsz.
S.O.S. Valaki segítsen!!! Hol tudok venni TIGRA A modell autót??? Már régóta keresek,de eddig nem találtam!:( Ha tud vki írjon! Előre is köszi! Üdv.:Mendi
Zyzykém! Türelmet kérek, mert mint tudod, mostanában vannak fontosabb intéznivalók, mint a képek! Amúgy pedig mindenki csak ígérgeti, hogy hozza, küldi, stb.., de eddig még nagyon kevesek adták oda. Ebből összeállítottam egy CD-t is, de sokan még a Balatonos találkozóét sem adták-küldték el!
Ezért nem tudtam még odaadni azoknak akiknek azóta is ígérgetem, mert várom, hogy átküldjék-odaadják ketten. A Miskolciról eddig csak a Nyiregyházi lányok küldték át a képeket eddig.
Ha még néhányan átküldenék ...még ebben az évben.., akkor összeállítanék egy beszámolót ismét, ha ez a "gyüjtéses projekt" lezajlik, csak sajna itt is sok kínos szitu és kellemetlenség adódott eddig, várom már, hogy túl legyünk rajta! :)
Haza értetek egyben és épségben? Remélem igen! Sajnálom, hogy nem tudtunk ma elmenni valamerre, hogy egy kicsit többet beszélgessünk.. Használjátok egészséggel! :):)
De remélem Dec.8.-án jöttök! BUNDA BUGYIT HOZZATOK, MERT VALÓSZÍNŰ, HOGY HIDEG LESZ! Puszi: Tigra Club Hungary