hát igen, jó nagy sár volt :)) de már én is élvezem a civilizáció áldásait ;)
nyápic ;P
láttátok volna, hogy úszott a tömeg tetején ff-on :))) az nem domb volt, hanem vakondtúrás (meg egy csomó pók;)
méghogy jégkocka...
tényleg jó volt minden ;)) akkor mentél el egyébként a Búvópatakról, amikor DM feldolgozásba kezdtek éppen.. az énekesnőről Auróra első benyomása: "ez egy mániás depressziós? :))"
amúgy jó kis amatőr zenekar. még élnek.. ;)
erről a csövezésről nem is mondok semmit.. :P
a leves kicsit sós volt.. amúgy fincsi :)
szép tiszta vagyok, és nem is leszek újra mocskos, ha teszek egy lépést :)) ez remek érzés! sőt, nem kellett olyan megpróbáltatásokkal szembenéznem, mint a hideg-forró víz szélsőséges változása, bokáig érő lábfürdő a zuhanyzóban, büdös, sötét, mocskos toitoiok, stb :)))
viszont: izomlázam van (freshfabrik :))), fáj a derekam és az oldalam. mert valaki dombra építette a sátrát :P és ma hajnalban jégkockára fagytam...
még élménybeszámolok is: tegnap voltunk színházban, junkieson (fúj :)), aztán ff-on (királyság!), meg valami búvópatakon, de azon már bealudtam :))
ma pedig csöveltünk három órát a vonatállomáson, meg főztünk extraundorító levest (recept: kútvíz, paprika, hagyma, maggi grízgombóc levespor, medvesajt), aztán vonatoztunk egy nagyot, és hazaértünk.
:)) most csak a bonakva csúszik.. martinez kisasszony meg bent üldögél a színházsátorban :)) csak előadás nincs...
1 hubertus már lecsúszott jéggel ;))
ez így nagyon rossz :(((
meddig vagy itt?
megpróbálok még visszatérni!!
a telefonomat megnézem éjjel..
eláztam..
és nem képletesen
csak szó szint! :)))
pussz
és gyere holnap!
(egy kis dagonyázásra készülj fel!!!!)
[not for joke]