Félreértés ne essék, az egyéb felsoroltakat sem dícsértem. ;)
Egy ismerősömmel a minap pont azt beszéltük, hogy pl a Beatlesnek is eléggé gagyi szövegei vannak néha ;)
Elfogadom azt, hogy ha valakinek tetszik a republikk, nekem nem, de voltam már koncerten, ahol én is meghallgattam és elég jó hangulatot csináltak, ebben profik. Ja, ha már itt tartunk: Ákos szövegeit is utálom.
Akkor csak kábé '90 óta, az első slágerük óta utálod a Republicot, szóval nem gáz! :)
De miért, Korda Gyuri bá'-nak mióta értelmesebbek a szövegei pölö? Plusz gyakorlatilag a folyton változó teljes VIVA chart top 20 egy rakás szemét - gondolom én, miután nem büntetem magam, ha nem feltétlenül muszáj.
Nem feltétlenül a város legforgalmasabb kereszteződését kell alapul venni, azzal a gyönyörű rózsaszín panelházzal az egyik, és azzal a szintén gyönyörű sárga szocreálsággal a másik sarkon, oké? :-)
A Republic Magyarország legszarabb zenekara, zenéjük véralvasztóan dögunalmas, szövegeik pedig annyira infantilis módon banálisak és bárgyúk, hogy azt elmondani sem lehet. Szerintem.
Akkor az okfejtésed alapján bizonyosan állítható, hogy Lagzi Lajcsi meg Jimmy, na meg persze Márió a Harmónikás vagy ki a fene csak qrva jó dalokat ír. GYőzike meg a legtehetségesebb, legképzettebb hangú zsenik egyike, amit ez a haza valaha adott... Hát NEM.
Cipő: Hogyan írjunk jó dalokat? Kuncze Gábor: Társadalmi rend, fegyelem és erkölcs Lovasi András: Az iskolázott énekhang titka Lukács László: Gitáriskola