Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Igen, van rá krém, az onkológusnak kell felírni és a gyógyszertárban keverik ki a kulimászt. Én a Vectibix okozta ragya kivédésére kaptam, és mondhatom, hogy használt. Szóval szólj a dokidnak, Neki ismernie kell a krémet!
Istenem, de jó, hogy Itt vagy LÁtens! :) Én még 2015-ben, apukám miatt léptem be ide, ő sajnos 2016 májusában elment, de azóta is csendben olvaslak benneteket és szurkolok... Nagyon vártam, hogy jelentkezz. Minden jót mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, kinek, mi vált be.10 hónapja kapok Folfox4 kezelést, oxaliplatin nélkül (allergiás lettem rá). Az Erbituxtól az arcom durván kiütéses, a testem más részén nem jelent meg semmi. Szedek antibiotikumot rá napi 1-et (doxicilin). A fényérzékenység miatt a napot kerülöm.Esetleg van valakinek tippje, milyen külsőleges krém vagy bármi enyhítheti a tüneteket?Köszönöm szépen!
Az egfr, kreatinin nem a legjobb, de nem is a legrosszabb. Mostanában milyen értékek voltak ezen a mérésen kívül? A bilirubin és a többi is szerintem a kemo eredménye. Széklet és vizeletminta gondolom a bilirubin miatt kell. De mi köze van mindehhez a vasculitisnek? Ehhez nem (sem) értek.
Pénteken már többet fogsz tudni. Addig meg kitartás, ahogy eddig!!!!!
Milyen meghatoan kedves ez az elkoszones, egeszen elolvadtam rajta
Hidd el mi is igy erezzuk hogy jo volt veled beszelgetni.
Persze egy percig sem hiszem hogy nem keveredsz ki ebbol a bajbol, nem az a tipus vagy akit csak ugy le lehet vegleg teriteni.
Sok szerencset, gyogyulast kivanok es reszletes beszamolot hogy hogy is volt, had jegyezzuk meg ha netan valami hasonlot kell valamikor atelnunk legalabb nem er varatlanul.
Röviden, mert nehéz a gépelés. MRSA fertőzés. Szepszis. Intenzív osztál,, a buli eyzméletlen. 20%esély.A jobb karom könyöktől lefelé már részlegesen megbénult. Monitoron vagyok, de zárt láncú, ne keressetek az NBC- él.
Még minimum 2 hét. Részletes beszámoló utána, ha leverem a staphylococcus aureust, részeg kollegista a szobatársát. Ha mégsem, akkor megtiszttetés volt Veletek együtt!
Szia! Köszi az infot! Közben én is megkaptam az elsőt, nekem csak karfájdalom volt, nem nagyon bírtam felemelni, aztán egyszerre csak egy szempillantás alatt elmúlt. Ha mégis lenne még valami, légyszi írj, mert én a második után két héttel utazom, ha igaz. Állítólag a második héten jönnek a tünetek, de még senkitől nem hallottam, hogy lett volna valami két hét után.
Ha esetleg vagy fb-on, ott van egy vakcinainfo nevű csoport, ahol kizárólag orvosok válaszolnak a feltett kérdésekre...ha netán még fennáll az oltás utáni tüneteid, akkor esetleg ott is megkérdezheted nyugodtan...
Ígértem a 2.oltás utáni állapotot...röviden-tömören minden oké, karfájdalmon és enyhe fejfájáson kívül semmi nincs...de ezek is elmúlnak szerintem holnapra, mint az elsőnél...
6 hete kaptam az elsö oltáasomat, AstraZenecát. még mindig problémáim vannak. Egy hétig durva volt, láz, mindenféle fájdalmak, a vörös folt a vállamon nekem is megvolt. Ami viszont nyugtalanit, hogy azóta erös fejfájásom van. ma voltam a kórházban nemcsak emiatt, hanem mert a bal lábam, a vádlim megdagadt ßes úgy maradt. Megállapitották, hogy nincs trombózisom. Tud valaki tanácsot adni ezzel a lábdagadással kapcsolatosan? A lábvénáim rendben vannak. A megállapitás után már nem foglalkoztak velem, igy nem tudom, mi az oka a dagadásnak.