na ja, nézegető, de hasonló módon, mint amikor a winapot is ha telepíted, és hagyod, hogy magához dendeljen minden filetipust, az irfan is ezt teszi, és attól kezdve már a ringyóz böngésző mint az irfanhoz rendelt filét kezeli.
IrfanView MP3 file-okat szeretnék cd-re írni NEROval, kiválasztom, hogy AudioCD, de azt mondja: "Értelmezhetetlen fájl formátum". Mit tegyek, hogy mégis ki tudjam írni ezeket a dalokat CD-re, és persze majd hallgatni is tudjam a CD-t amindentjátszó hifimen? Köszi, ha válaszol valaki! :-)
Helo! Valaki le tudná írni nekem a CD-írás folyamatát? Nero Burning ROM-mal. Képeket és videokat írnék CD-re. Tegnap ugyan elmagyarázták, de mégsem sikerül. Még nem írtam soha..
Olyan gondom lenne,hogy pl. egy játékot iso vagy image fáljba szeretnék átalakítani.Ami megy is a Nero sávok mentése funkciójával ami nrg fáljba írja át.Csak ezt a daemon tools nem hajlandó elindítani,azt írja ki:ismeretlen fálj,nem csatolható.Átneveztem img-re ill. iso-ra,de így sem megy.
A másik pedig mikor rákattintok a sávok mentése funkcióra,csak az optikai meghajtókról engedi a fáljba írást.A gépen levő játékot hogy tudnám átalakítani?
akár igazad is lehetne...ha... szal gondolj arra, hogy a diskman az audiocédét is pufferba olvassa, tehát nem úgy mint az asztali készülékek. Itt 30-40 másodperc tartaléknak kell lennie a "mobil" üzemmód miatt.
Amikor a legbelül olvas a fej, tehát az első számnál, akkor 530 / perc, és amikor legkívül, akkor 200/perc. Közben folyamatosan lassul. Ezt hívják CLV-nek, állandó kerületi sebességnek. Itt egy jó link, olvasd el : http://www.gdf-ri.hu/targy/mikroszg/Diploma/html/03CDROMmeghajto.htm
Sziasztok-Segítséget kérnék! Külföldön jártam, ahol rendszerint az aznap készített fotókat egy internet kávézóban kiírtam cd-re Neroval. Viszont mivel angol szoftver volt (én meg persze nem beszél inglis) így leokéztam a második napi mentésnél valamit. A lényeg, hogy az első 256 MB képet nem látja a szgép az egyszer írható lemezen, csak a másodikat. A párom meg kinyír, mert mégis csak megismételhetetlen élményekről van szó. Abban reménykedem, hogy mivel egyszer írható a lemez, tehát ott van az, csak valahogy elő kellene varázsolni. Ott lehet a baj szerintem, hogy bár az első alkalommal kipipáltam, hogy többmenetes cd-t készítek, a második alkalommal csak a Nero Start Smart-ot indítottam el, és nem a többmenetes cd folytatását. Van valami ötletetek mivel hozhatom vissza a képeinket?