pulse rifle-lal / mega power fisttel 1es luckkal (persze magas unarmeddel és energy weaponsszal) is minden lövés kinyírta az advanced power armoros fiúkat. és igazából a criticalra csak az enclave-ben van szükség. addig jól ellehet lenni brute force metódussal is...
Hi,
szerintem a finest margha sokat szamit es egy 5 os luckkal megspekelve azert tenyleg sok kritikalt ad az ember...azert nem mind1, hogy minden 4. lovesem kritikal hit e vagy sem...
pe: min 8 (sniper perkhez, de amúgy se rossz a sok)
ag: 10 (de min. 9 - később javítható)
in: minél magasabb ami még belefér (pl. ez alapján adja szintlépéskor a skillpontokat)
st: min 7 (később lehet fejleszteni, 8 kell a slayer perkhez)
lu: lehet 1
ch: esetleg négy (társul vehető npck száma=ch/2 lefelé kerekítve)
en: ami marad
4 primary statot lehet a játék vége felé san franciscoban javítani színes memóriamodulokkal (asszem pe, ag, st, en?)és talán a 21. szinttől 1-1 mindegyikből kérhető perkként.
A barlangi rablókat meglehetősen simán el lehet intézni, az előbb említett karimmal, Sniper Rifle-vel, Sulikkal (smg) és Cassidyval (combat shotgun) minden gond nélkül kinyuvadnak. Maximum két lövés egy ember. A csatornából leereszkedve, az első kapunál halomra kell lőni őket. Kicsit hülyén mozognak ugyanis:)
Engem nemigen készített ki a masztikátor...
10-es AG-m volt, és teljesen normál karim (értsd: lineáris játékmenet, az ingyen tanulásokat kivéve semmi unarmed), és megvertem. Hosszan, de könnyen... Minden körben egyet ütöttem neki szemre, aztán elszaladtam. Talán More criticals perkem volt. Mindig szemre ütöttem, és egy jó tíz perc alatt kikészítettem. Sima kesztyűvel egyébkén:). Sajnos critical missnél elvesztem a meccset, az az amikor újra kell tölteni. De túlélhető. És nem mindig harap :).
Megvolt a Plated Boxing Gloves, volt vagy 160% Unarmed-om, de az a köcsög odajött és bevágott egy akkora Criticalt, hogy belépistultam, pedig már volt bőven HP-m. Na, ekkor úgy döntöttem, hogy inkább a pincében számolok le vele Pulse Rifle-lel. :)
Amúgy az az alagsori ring jó valamire?
A perkek követelményeit a Freelancer.ag.ru-n meg lehet nézni (ha máshol nem a BoS résznél)...
Bocs, hogy csak most írok. A Masticatort 90% körüli pusztakezes skillekkel lenyesheted. Ha nincs elég, menj be SF-be ott az egyik kungfus 100%-ig megtanít. -- Cserébe hívd ki az ellenfelét. Az is tanulságos meccs.
Ha előbb akarsz végezni a Masticatorral, akkor New Renoban az egyik pincében egy Lockerben van egy Boxkesztyű (Plated :) Na, azzal zúzz be neki. Azzal többnyire összejön.
Másik megoldás, ha nyomod magad droggal közben.
Amúgy én is a Sniperre hajlok. Azok a barlangosok pedig... Pulse, Turbo Plasma, Gauss puskákkal -- hát őszintén szólva mostanság csak rájuk vadászok. Már vagy három ilyen random enc-ben összejött. Sok XP és legalább nem pocsékolom a lőszert..:)
ja brlangi rablók (raiders?)! azokat bishop bérelte fel, hogy fűtsenek alá vault citynek kissé. vault cityben egy küldetés kapcsolódik a kiiktatásukhoz, bishoőnál venn a széfben bizonyíték van bishop és a rablók közötti kapcsolatra
prof: thx a matekért 8)
ja igen, a slayer (és a sniper) perk nagyon állat, kritériumok (amik alapján felajánlja a progi) a kézikönyben. nekem lev 24 8st/8pe rémlik...
napelemes fegyver: hol?!? 3x játszottam végig ezt a rohadt (nálam no 1) játékot és nem is hallottam róla... megtaláltátok a fallout hint bookot? 8)
Barlangi rablók sima encounterben jönnek... bent vannak a barlangban, combat armourban flangálnak fel-alá, és extrém tűzerejük van... 2 kör a rekordom amíg éltem.
A pusztakezes nagyon aprít. Ha már megvan a HtH Evade perk akkor úgy 30-40% hogy az Enclavés csávók közvetlen közelről mellé burstolnak!(Unarmed 260%!!!!) Hátránya hogy ha nem te kezdesz, akkor az eldő körben nem kapod meg a védelem bónuszt aminek fatális következményei szoktak lenni...
Ja és ha szemre ütsz és van Slayer perked, akkor gyakran dob azonnali halált az ellenfélre. Power armouros csávóknál csak a sebzést szorozza fel kb 120ra. De az is jó!Mega Powerfist szükséges persz.
Megtaláltátok a napelemes fegyvert? :)
www.freelancer.ag.ru
Itten nézz szét a Fo2 letöltések között. Van egy olyan, amiben minden tárgy becsalható...
De ezt már annyiszor leírtam, hogy ez az oldal nyerő Falloutok szempontjából...
Csak jobb fent át kell állítani angolra oroszról!
-tenyleg szopas van. a tanker fob egy kulcs, ezzel juthatsz fel oda, ahol a navcom partsot kellene használni. keresd meg vagy kezdd elölről...8)
-lehet hogy van olyan cheat (én falloutban sose használtam csalást) amely tárgyakat ad. próbálj ilyet keresni.
-nem hiszem, hogy a fejlődésnek van határa. az más kérdés, hogy egy idő után marha sok xp kell egy szintugráshoz. idézet saját leírásomból: "ha már elég masszívak vagyunk, de mondjuk navarro vagy az enclave elott szeretnénk még párszor szintet lépni, bumlizzunk (gyalog) az ncr és vault city közötti területen (széltében is). erre mutáns csapatok, kentaurok, floaters-banda, dethclaw-falka, aliens található, csatánként 3-5000xp. óvatosan, a floaters, a kentaurok mérgeznek, az aliens "besugároz"."
-a páncél dolgot és sem fogom, de nyilván mindenhol a magasabb a jobb... a százalék talán a penetrationt (áthatolóképességet) jelzi. könnyebb lenne rájönni, ha a készítők közölték volna, hogyan számolja a progi pl. a sebzéseket.
-milyen barlangi rabok? (hol?)
-a pulse rifle tényleg az egyik legjobb, de az energy weaponst még fejlesztheted... nekem a végén szemre célozva a végén egy lövésre égette szét az advanced power armoran flangáló enclave gyerekeket.
-a másik vicces dolog a mega power fist (vagy hogy hívták) magas unarmeddel (amúgy is kellett new renoban és san franciscoban) szintén szemre nagyon aprít!
aaaa sracok emkkora szopasvan, na kurvara a vegen vagyok, kurva tankerba kellene a NAVCOM modul, es megvolt basszuskulcs csak elhagytam eladtam vagy fenetudja mi a fenet nem csinaltam ele:(((
Most akkor kezdhetem ujra??? Amugy hogy muxik a panceloknal az a 19/60 % valami sebzesfelfogo ertek vagy mi? (ezt csak hasbol mondtam). Van ott lezer normal stb... elleni ellenallas egy tort es szazalek.
Mik azok a barlangi rabok???
Amugy mar regota pulze riflet hasznalok, es nagyon nagyon brutal, mondjuk tag eltem egyet energi weaponra most 29. szinten 160 %.
Ja meddig lehet elmeletig fejlodni?