Sziasztok! Egy ifjúkori (kb 80-as évek vége) filmet szeretnék újra megnézni, de nem emlékszem csak arra a címére, ami a videó kazettára volt írva. Három angyal a halál szigetén. Igen fantáziadús cím volt. Három csinos csaj volt benne, akik egy szigeten nyomoztak valami után. Kicsit mint a Charlie angyalai. Bunyóztak , az egyiknek az övcsatjában el volt rejtve egy mini nyílvető is. A végén mintha valami tükörszobában harcoltak volna egy majomember szerűséggel, kicsit mint a conan a pusztítóban. Nem sok, de ennyire emlékszem. Ha tudtok segítsetek.
Én is rég keresem az Idő ablakait, és a guta majd' megütött, mikor megtudtam, hogy pár éve vetítették a Tabán moziban, valami tematikus rendezvényen. (Gyerekként tetszett, de azt mondják, hogy egy vacak fércmű. Remélem, hogy tevednek :) )
Sziasztok! Filmcímet keresek. Sztori.: Apa a fiával(esetleg lányával)a benzinkútra megy ott egy banda rablás közben lelövi a gyereket.Apa leborotválja a fejét és bosszút áll.Willem Defoe-ra emlékeztem de nem találom.Talán 2000es évek.?
"AZ idő ablakai" című magyar SF film, megszerezhetetlen.
A Nemzeti Filmarchívumban digitalizálták (ez kiderül a honlapjukról), de soha, semmilyen formátumban nem adták ki és nem vetítették le se moziban, se televízióban.
Nagyon régóta keresem én is (én még láttam - régesrégen - a filmet moziban és nagyon tetszett).
@uni-cum-laude
A rendező neve nem Paulus Alajos, hanem Pauló Alajos.
Sziasztok, keresek egy régi jó kis vígjátékot amit rég láttam, és nem emlékszem a címére.
2 jelenet rémlik belőle, az egyik hogy van egy nagyképű csávó és a cabrio-jával elviharzik valahonnan és váratlanul belemegy egy konbájn-ba és emberére akad a hapsiban.
A másik pedig az a jelenet mint ha gördeszkáznának fiatalok, és hirtelen odamegy egy hapsi, és megfogja a karját nem tudom hogy a kezében egy kés vagy egy bicska van, és az kérdi hogy hosszú vagy rövidujju?
Hátha valakinek beugrik... Talán valami szervíz a címe, de nem biztos
Üdvözlet minden fórumozónak! Továbbra is nosztalgiázok. A „A Calabriai Fiu” után, Maria Volonténél maradva a Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében című filmet keresem, magyar szinkronnal. A Komplexusok című, Albertó Sordis filmre, magyar szinkronnal, vagy csak a szinkronjára továbbra is vevő vagyok. Előre is köszönet a segítségért.
Fogalmam sincs, én leginkább az angoltanulást javasolnám -- arra úgyis nagy szükség van manapság. (Hallás után amúgy én sem értem meg 100%-osan, így az angol nyelvű filmeket is csak angol felirattal vállalom be.)
Az olasz és japán nyelveknek annyira egyedi a lejtésük, hangulatuk és annyira elválaszthatatlanok ezektől a kultúráktól, hogy ilyen filmeket, ha lehetséges, csakis az eredeti hangsávval nézek. Persze ez nem minden nyelvre igaz, pl. cseh filmeknél én is örülök egy magyarra szinkronizált változatnak...
A nézéssel nem is lenne gond, de nem biztos hogy mindent fogok érteni. A hazai mozikba is ment ez a film magyar szinkronnal. Hol lehetne ez után nyomozni?
Köszönet a javaslatért. Katt a linkre, fim elindul, minőség OK, magyar hang van. Mivel n+1 fájlból áll, ezért, gondoltam, letöltéshez, mint a Komplexusok esetén, a Streamlink progit használom. A megszerkesztett parancsfájl:
Mentés txt-be, átírás bat-ra, indítás, ....elakadás. Még a képernyő is eltűnik, nehogy tudjam mi a baja. A link, a file cime más, de a többi ugyan az. Ha esetleg valami hibát kiszúrnál, vagy más letöltési módszert tudnál javasolni, azt előre is megköszönném.
Köszönet a gyors válaszért. Le is töltöttem, (Streamlink...) 1.5 GB. - 3,5 óra. Minőség is OK, csak egy bökkenő van. Nem tudok olaszul. Magyar nyelvi lehetőség, v. legalább felirat pedig nincs. Tudnál segíteni, hogy ezt a problémát hogy lehetne megoldani?
Üdv minden fórumozónak! Van egy-két film, amire nagyon fáj a fogam, és képtelen vagyok megszerezni. Ehhez kérném a segítségeteket. Ezek, pl. „A calabriai fiu”, a „Komplexusok” - Albertó Sordi szereplésével. Elég jelentős cserealapom is volna. Pl. a „Maffiózók” sorozat, kb. 50 Oszkárdíjas fílm, stb.. A csere v. interneten, v. pendrájv segítségével megoldható. Akit érdekel a téma, akár priviben is kereshet. (turani.attila@pr.hu). Előre is köszönet a segítségért.
Köszönöm! Jó úton jársz, de ez sem az! a nagy robot, a sárga szarv az stimmel! Volt egy nagy kardja is! Szörnyek nem voltak benne, legalább is nem emlékszem! egy hosszú transport vagont vontatott! 2-3 szor hosszabb volt a robotnál! egy sínpályán hason feküdt és csak így bírt felszállni a teher vagonnal, amúgy álló helyzetben volt egy hangárban! Ha bevillan pár emlék foszlány, akkor kiírom az oldalra, keresem én is 1600-al, nagyon megszeretném találni!