Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Most találtam erre a fórumra, tapasztalatokat szeretnék gyűjteni. Jelenleg a zenekarral vagyok "meglőve", nagyon el vagyunk már késve vele, és egyszerűen nem tudom, hogy kik legyenek, fogalmam sincs. Van valakinek tapasztalata zenekarokkal kapcsolatban, olyanokkal akik esetleg Győr környékiek? Előre is köszönöm. Igyekszem olvasgatni persze, hátha találok infókat. :)
Én csak azért gondoltam, hogy írok ide, mert emlékszem még, amikor a nagy NAP előtti HÓNAPOKBAN idegroncskénk éltem át minden órát, mert folyamatosan azon kattogtam, hogy mi nincs meg, kit felejtettem el visszahívni, kinek ment ki a meghívó, és kinek nem, de még őt és őt fel kéne hívni, és közben a ruhámat be kellene vetetni, mert már fél éve el van rakva, és közben 2 hónapja fogytam 5 kilót... pffff!!
Ezek után persze elég jól sikerült, de például kivoltam borulva vőfélytől (olyan szövegeket tolt 3 pohár bor és egy pálinka után, hogy haza akartam küldeni, de melyik a nagyobb tré - egy részeg vőfélyes lagzi, vagy 'tudod, az a lagzi, ahonnan hazaküldték a vőfélyt' ... hát maradt). A zenekar hajnali kettőre majdnem megmurdalt, össze-vissza játszottak, szóval az én maximalista igényeim közel sem elégítette ki a saját szervezésem.
Na és ezek után jött a barátosném esküvője 1 hónapra rá... annyira tükély lett, hogy már giccs... én meg belesárgultam a kis fekete rucimba, mire hajnal lett...
És hát, tudom, amit tudok... Ő ugyanis nem magának szervezte... Igaz, a férje megmondta, hogy inkább állja a költségeket, de nem hajlandó, egy az enyémhez hasonló idegösszeomláshoz közeli állapotot testközelből végignézni :). Így kerestek egy viszonylag kisebb céget (valami Bahia Congress, úgy emlékszem) - mert azért egy nagy céget fizessen meg az, akinek a pénztárcája is akkora, na mindegy - és hát ez a csapat baromi lelkes volt, és le a kalappal!
Szóval ha engem kérdeztek, megéri megbízni valakiben, és kiadni a melót, mert tiszta röhej, hogy ifjú párként rogyadozol a pap előtt, és kábé lehelled az igent a másik arcába :))
Lagzira nyújtunk zenei szolgáltatást. Nem élő zenét nyújtunk, hanem lemezlovasként dolgozunk. Több, mint 20 éves zenei tapasztalattal rendelkezünk. Repertoárunkban megtalálhattok MINDENT a 60-as évektől napjainkig. Többet most nemis modanék.
Bővebb információt a www.zpm.hu weboldalon találtok.
Amennyiben még nincs meg az áhított helyszín, tudok ajánlani egy csodaszép és romantikus helyet Gödön, a Nemeskéri kúriában. Van egy 40ezer forintos előlegutalványom, amit fel tudsz használni eskütök szervezésekor. Nagy előnye a helynek, hogy nem kell terembérlést fizetni!
Amennyiben érdekel, keress a budapest79vk@mailbox.hu emailcímen.
Ha tudsz olyat, akit esetleg érdekel a helyszín, kérlek add meg a címem neki!
Nem feltétlenül esküvőre lehet felhasználni! Lehet más rendezvényre is igénybe venni!!!!
ha bajban vagytok a kiegészítők beszerzésével , vagy csak a kiválasztásával, keressetek bátran. Minden kérdésetekre szivesen válaszolok http://fatyol.blog.hu
Fel tudom ajánlani segítségem birdcage fátyol, ernyő, gyűrűpárna, kesztyű, abroncs, és még sok minden más beszerzésében. Nézzetek szét nálam, megéri ;-)
Tavaly nyáron volt az esküvőm, és egy nagyon klassz fotós csapatot találtunk.Még különlegesebb volt a nap , hogy nem is egy, hanem két fotós urgált körbe minket :-) Persze az elkészült képek is nagyon jók lettek, igazán kitettek magukért, amikor nézem a képeket újra átélem azt a napot.
Ajálnlom őket minekinek, mert igazán különleges élményt nyújtottak.